- 3 Ocak 2020
- 5.686
- 31.476
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız seninki neredeyse 2 yasına girecek masallahBenimki 22 aylık ama emziriyorum
Güzel olur.kaptanim.bu hafta takım içinde eşleşme yapsam ikili sıkı takipcisi olsa herkesin nasıl olur bi ara cuma takım yarısmalarında yapıyorduk orti oluyorduk hey gidi gunler
Vallahi kaptanım bir 69 görsem fena olmaz hani, motive de olurum, daha sıkı sarılırım kaldı beş kilom ama direnç kiloma geldim galiba gıdım gıdım gidiyor sanki, baba evine gitmek de sıkıntı çıkardı şimdiye çoktan görmüştüm 60 ları aman geç olsun da güç olmasın, Rabbım sağlık versin gerisi hallolur inşallahCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
Şoyle bir kilo eksik yada 1.5 kilo eksi
yada ben gecen hafta çok verdim veya bu hafta cok yogunum 500 gr versem elimi oper basımın ustüne koyarım diyedebilirsiniz
Siz kendinizi en iyi bilensiniz kendinizi mutlu etmek için haftaya bugun kac kilo olmak istediginizi beni etiketleyerek yazar msınız ?
Hedefleri alalımmm canlar
@gezegenfeza
Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307
Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35
@Efenin_Annesi
bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
Çok geçmiş olsun canim insallah sifa bulursunMerhabaaaa hoşgeldin bi tartı fotosu atma imkanın var mı ? Hazırlığa alırız bir hafta sonra istersen takımlara girersin afiyet olsun bu arada güzel menü
Afiyet olsun canım tam yolculuk menüsü olmuş sandviç gözleme falan
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun güzel olmuş
Yok canım migren yok bende kalp te ritim bozukluğu var ve brikardi (kalbin normalden yavaş atması)
Afiyet olsun esmer pirinç mi kullandın ?
Afiyet olsun yatılı misafir zor oluyor tüm düzen değişiyor.
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Yok kuzum çok ciddiyim. Bak bir spor hocası bu,
-1 kilo hedefim var kaptanim 83.3Canlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
yada ben gecen hafta çok verdim veya bu hafta cok yogunum 500 gr versem elimi oper basımın ustüne koyarım diyedebilirsiniz
Siz kendinizi en iyi bilensiniz kendinizi mutlu etmek için haftaya bugun kac kilo olmak istediginizi beni etiketleyerek yazar msınız ?
@gezegenfeza
Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307
Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35
@Efenin_Annesi
bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
Harikasinnnnnn ksptanim
sagı solu toplayayım tükkanı kapatayım tek ben kalmışım
herkesler uyumuş
Şu masanın üstünde detoks sularınızınızı unutmayın kızlar
Bebelerin çorapları ne geziyo burda
Spor yapılmış ter kokmuş iyice buralar cam açık kalsın hava alsın sabaha bolca haslanmıs yumurta kokuları gelecek malum
Allah herkese rahatlık versin
Allahım LenaG şifa versin insa
Ayy canım benim işte aslında ameliyat olmak bir şey değilde bu sonrası ağrılar kötü Allah güç kuvvet versin sofa versin inşallah uyuyabildin mi bariCanım yatamiyorum daha dikiş yerleri sıkıntı. Diren takmislardi onu çıkardılar. Oranin ağrısı ayrı. Arada kramplarda tuzu biberi oluyor sanki. Uyku yastığıni çıkardım bugun. Bu gece onu deneyecegim belki boynumu gergin bir şekilde tutarsa uyurum rahat.
Yine süper kaptandin canım benimgecen hafta bizim takım kazanamadi kuzum
ama olsun kazanacagiz bu hafta
ben carsambadan sonra hastaydım o yuzden takip edemedim malesef
Düz 65 i görmek ıstiyorum artık bu eylülde daha sıkı tutucam işi artık bu 67 ler direnç mıdır yoksa yapışkan yağ mıdır nedir atamıyorum bu ay savaşa fena hazırlandım top tüfek girisiyorum bakalımCanlar haftaya bugun kaç kilo olmak istersiniz ?
@gezegenfeza
Azmet5255
@Tesnim1903
@Asya89
Boncuk2307
Beyaz leylak
@trueliving_
@nurovic
Nergis 35
@Efenin_Annesi
bluegreeneyes
@Lotus1234
@Samara96
Ne güzel takvim tutmuşşun tebrikler bunu görmek de güzel bir motivasyon sağlarEki Görüntüle 3473330
Ben 13 agustosta basladım 86.3 ile
31 agustos ayı 82.9 ile bitiriyorm cok mutluyum.
19 gunde 3.4 kilo hafifledim
umit ediyorum ki eylul ayında 7 li rakamlar gorücem
31 agustos kilom 82.9
7 eylul hedef kilom 80.9 insa Allahın izni ile
Ellerine sağlık kaptanım misler gibi olmuş buraları anahtar vardı bende açayım dedim bugün pazar müşteriler geç gelir ama yinede çayı koyayım benöncesi bi kahve yapayım kendime️ demiii
sagı solu toplayayım tükkanı kapatayım tek ben kalmışım
herkesler uyumuş
Şu masanın üstünde detoks sularınızınızı unutmayın kızlar
Bebelerin çorapları ne geziyo burda
Spor yapılmış ter kokmuş iyice buralar cam açık kalsın hava alsın sabaha bolca haslanmıs yumurta kokuları gelecek malum
Allah herkese rahatlık versin
Allahım LenaG şifa versin insa
İki saatte olsa uyudum canım yastık rahat ettirdi. Ama sonrasında terletti. Tam daldım uykuya ufaklık geldi saçlarımla oynayınca dağıldı yine uykum.Ayy canım benim işte aslında ameliyat olmak bir şey değilde bu sonrası ağrılar kötü Allah güç kuvvet versin sofa versin inşallah uyuyabildin mi bari
Yine süper kaptandin canım benim
Düz 65 i görmek ıstiyorum artık bu eylülde daha sıkı tutucam işi artık bu 67 ler direnç mıdır yoksa yapışkan yağ mıdır nedir atamıyorum bu ay savaşa fena hazırlandım top tüfek girisiyorum bakalım
Ne güzel takvim tutmuşşun tebrikler bunu görmek de güzel bir motivasyon sağlar
Ellerine sağlık kaptanım misler gibi olmuş buraları anahtar vardı bende açayım dedim bugün pazar müşteriler geç gelir ama yinede çayı koyayım benöncesi bi kahve yapayım kendime️ demiii
Çocuk işte anlamıyor ki ne yapsın nasılsın daha ıyimisinHerkese günaydın. Küçük bebe yanıma gelince var olan uykum da dağıldı.
İyiyim canım yqrin pansuman var..bant yapistirmayin diyeceğim. Kaşıntı yapmaya başladı. Yara olacak sanki.Çocuk işte anlamıyor ki ne yapsın nasılsın daha ıyimisin
Öğle uykusuna yatarsa sende yat uyu bariİki saatte olsa uyudum canım yastık rahat ettirdi. Ama sonrasında terletti. Tam daldım uykuya ufaklık geldi saçlarımla oynayınca dağıldı yine uykum.
Akşam yazmadi bende merak ettimLenaG kaptanım.sen nasılsın nasıl gectin geçen daha ıyimisin
Tamda sıcaklara denk gelmesi insalahh yara olmaz kasiniyorsa yara iyilesiyor derler amaİyiyim canım yqrin pansuman var..bant yapistirmayin diyeceğim. Kaşıntı yapmaya başladı. Yara olacak sanki.
Su an geldi benim yanımda yatıyor. Oglle uykusunu bırakacak gibi. Bende ilgilenemiyorum.Öğle uykusuna yatarsa sende yat uyu bari
Acil de iğne filan yapıldıysa uyuyordur raha dir insalahhAkşam yazmadi bende merak ettim
Annemde öyle diyor ama bence bantlar alerji yaptı. Zaten ameliyatta napmislarsa her tarafım soyuluyor. Banyoda yasak . Salı gününü iple çekiyorum.Tamda sıcaklara denk gelmesi insalahh yara olmaz kasiniyorsa yara iyilesiyor derler ama