- 3 Ocak 2020
- 5.686
- 31.481
saglicskla yemek nasip olsunninsa canim bende yapicam evet kolay oluyor ya14 yaptım küçüklerden ama sos ve menemeni 40 a tamamlamayı düşünüyorum. Çok kolayıma geliyor çünkü hazır olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saglicskla yemek nasip olsunninsa canim bende yapicam evet kolay oluyor ya14 yaptım küçüklerden ama sos ve menemeni 40 a tamamlamayı düşünüyorum. Çok kolayıma geliyor çünkü hazır olması
insa asyacımCanım haftaya 78.80 görmek istiyorum
benimki su an 1 yasina girecek gece kaliteli uyumuyor emzik niyetine dedigin gibiAaa benimde 22 aylık sütten kestim. Gece hiç kaliteli uyku uyumuyor. Saat başı bir emmek için uyanıyordu. Ayrıca benim süt bitmiş sıpa emzik niyetine kullanıyordu
valla oyle benimde kafamı boynumun ustunde zor tutuyomHerkese günaydın. Küçük bebe yanıma gelince var olan uykum da dağıldı.
Teşekkür ederimKırmızı takıma hoşgeldiniz, kaptanınız konuşuyor
Fit bir vücut hayalleriyle bu yazı da bitirdik… artık önümüzdeki yaza bakacağız. Bayramdı, seyrandı, tatildi derken bahanelere sığındık ama hepsi bitti. Hiçkimsenin yediğine içtiğine karışmam çünkü hiçbir zaman başınızda bekleyen bir gözetmen olmayacak, iradenizin de, azminizin de, hırsınızın da kaptanı sizsiniz. Aldığınız kaloriler bana yağ olarak gelmeyecek, her birimiz ne yaparsak kendimize… Biz kadınlar her halükarda güzeliz ama daha iyisini yapmak konusunda da çok inatçıyız. Ha gayret kızlar, bu hafta sizden kendinizi kendinize kanıtlamanızı istiyorum!
LenaG
Jou
@Mina45
@Cakinin Gelini
sibel_84
@Goklerce
@Bravequeen
@leyl76
@irmaknehirgol
@Sitare55
malahit
@Makaron23
Ellssa
Vira bismillah…
15-20 dklık videoları var canım, herkes kendine uygun olanı seçebilir diye düşünüyorumÇok geçmiş olsun canim insallah sifa bulursun
Akin saatcinin videolarini izlerim ben de akademik olarak dolu bi adam herseyi de oyle anlatiyor ama sıkıyor daha bir videosunu tam bitiremedim growwithjoyu da ondzn ogrenmistim ilk 45 dakikalik vidronun 25 dakikasini yapabildim yinede 2 gun yuruyemedimben 2 yildir cok hareketsizim kucuk cocugum yok kosturmacam yok okulum bile onlinedi oyle olunca kondisyonum cok dustu belki ondandir bilemem ama spora yeni baslamis biri icin zor gelebilir groweithjo sanki
-1 kilo hedefim var kaptanim 83.3
Harikasinnnnnn ksptanim
Evet canım seninki daha küçükmüş. Öyle alışabilir mi ki yani gündüz verip gece vermezsen anlar mıbenim sıpa eşkiya gibi yakama yapışırdı emip öyle yatardıbenimki su an 1 yasina girecek gece kaliteli uyumuyor emzik niyetine dedigin gibi
gece emzirmeyi kesip gunduz versem nasıl olur gece cok kriz cikartacak oyle tamamen kesmek icinde cok erken
nedenkiYatıyorum ama uyuyamıyorum. Gözlerim sızlıyor artık.
O zaman hoşbuldum canımHoş geldin canm ben de emziren bir anneyim 8.5 aylık bebişim var, 3 çocuk annesiyim çok aktif olamasam da burda guzel motive oluyoruz...
Telefonun tamirdeydi canım. O sıralar ben ameliyat işleri ile uğraşıyordum. Teşekkür ettim canımCanım çok gecmiş gitmiş olsun senin ameliyat old dönem acaba telimin bozuk old zamana mı denk geldi. Atlamazdım yoksa. İnş pansumanın da güzel gecer
Geçmiş olsunn İnşallah her şey düzelirGeldim kızlar lig sıralamasını da yapamadım kusura bakmayın
Beyin kanamasından şüphelendiler bişi çıkmadı tansiyonum normale dönüyor ama sonra yine düşüyor dinlen dediler ve hemen kardiyoloğa görün ilaçlar size iyi gelmiyor dediler çarşamba komple baktıracağım kendime artık. İnanın başımın sürekli uyku sersemi gibi olmasından öyle bıktım kiii
Darısı bana. Yürümeyi özledim. Sendeki su azimeGünaydınlar 11.500 adım attım geldim
Şimdi kahve ve kızımın planını yapma zamanı
Canım dikiş yerlerinden korkuyorum. Birde boğaz kısmından olunca ters bir cevirmede ağrıyor. Agriyacak diye ayaakta uyuduğum bile oluyor.nedenki
Günaydın canımGünaydın kızlarrr Sabah kalkar kalkmaz alışverişe devam… şimdi kahvaltı öncesi sporumu yapacağım. Sonra hemen geleceğim
Masalahhh Masalahhh pazar bugün dinlenseydin yaaa ne de olsa rakip takimdasinGünaydınlar 11.500 adım attım geldim
Şimdi kahve ve kızımın planını yapma zamanı
Aynı beni tarrif etmişsin. Uyku yastığı ile dik tutuyorum . Kafamı koltuğun kenarına koyup uyumuşum. Eşimin sesi ile uyandım. Az da bağırdım. Niye uyandırdın diye keşke az daha uyusaydimvalla oyle benimde kafamı boynumun ustunde zor tutuyom
hani şoyle orgu bebekler vardır ama bogazina tel koymadiklari icin kafasi saga sola gider ya ayni oyleyim sibel
Hayırlı olsun kaptanım
Çok geçmiş olsunCanım dikiş yerlerinden korkuyorum. Birde boğaz kısmından olunca ters bir cevirmede ağrıyor. Agriyacak diye ayaakta uyuduğum bile oluyor.
Hoşgeldin canımMerhaba hayırlı akşamlar kızlar.ben emziren bir anneyim bebeğim 4 aylık bnde aranıza katılmak istiyorum acaba emzirenler katılabiliyor mu