- 23 Ağustos 2020
- 4.173
- 7.425
- 34
Ya sorma ne yapcam ben acaba çok dağıtmamış çıkarım inş tartıda bugün planlıyım bakalımGüünnnnoooooooo son 1gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sorma ne yapcam ben acaba çok dağıtmamış çıkarım inş tartıda bugün planlıyım bakalımGüünnnnoooooooo son 1gün
Sporun çok iyi ben de şu hareketsizlik modumu atsam iyi olacakSelamlar
LenaG D Deltavealfa
Bugün 7.15 uyanış
1 bardak su
Gün planim
7.45 açılış
Yoğurtlu dövme
11.15 kahvaltı
Peynir
Salatalık
Yumurtalı menemen
3 yeşil zeytin
13.30
Kahve +2 bardak su
16.00
2 ceviz 1 porsiyon meyve
19.00 akşam
Sebze yemeği
4 YK yogurt
Sabah yüzmeye gittim
1 saat yüzme +5000 adım yürüyüş
Hadiiiii insaalllaaahhh aammiinnnYa sorma ne yapcam ben acaba çok dağıtmamış çıkarım inş tartıda bugün planlıyım bakalım
Bebegimmmm suuuu13.00 saatte bildiriyorummm
Yulafunlu omlet çörekotu salata kıvırcık peynir domates
Efenin_Annesi
yosunlupapatya
Mthn83
Eki Görüntüle 3469989
Hemen bir plan yap canım hareketlenme lazımSporun çok iyi ben de şu hareketsizlik modumu atsam iyi olacak
25 dk eliptik ysptim yurumedim hava yagmurluydu ama eliptik çok zor ya yürümeyi tercih ederim elim ayagim titriyor yosunlupapatya
Hep yediğim gibi aslında, sen hiç yemediğin için fazla gelmiş olabilirmaşallah canım çok iyi gidiyorsun
meyve sanki bi tık fazla geldi bana sanki canım su ve spor da maşallah sana
herzamanki gibi kaptanım su menü spor hepsi maşallah sana sadece kahve sağlığına zarar vermesin Allah korusun pek içmesen senin için daha iyi olur sanki
afiyet olsun canım evet pek aktif göremedim seni cumartesi tartını atmayı unutma olur mu bildirim yapmayınca takımıda etkileyebiliyor
afiyet olsun canım ekmekler nedir beyaz olmasa çok iyi olur çavdar t.buğday imkanın varsa onlara yönel canım benim
afiyet olsun canım ama lütfen spor da yap
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar
yok ondan değil canım benim yarım yarım iki şeftali yiorsun biliyorum menülerini peşine erik ve muz da eklemişsin ondan yazdım afiyet olsunHep yediğim gibi aslında, sen hiç yemediğin için fazla gelmiş olabilir
menünüde beğendim balımm ohh gelsin sporlar gitsin yağlar bugün de koştun mu ne resim atttın ne yazdın be kzummMenüm (bugun piknikteydik)
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Sabah 9.00 : yarım kupa ikisi birarada
Kahvalti 10.30 : 1 çöp sisten daha az ciger şiş
Bir kucuk salatalik
Öğle 13.00: yulaf lapasi(200 ml sut, 2 kuru kayısı, 1 tatlu kasigi sekersiz fındık ezmesi ve tarçın )
Ara 14.30: turk kahvrsi 1 ceviz 3 badem
2 kuru kayısı
Ara:1 avuc bogurtlen toplarken yedim
Aksam 16.30: izgara et ekmeksiz
bir tane koz biber
1 dilim karpuz
Ara 22.00: sütlü kahve
Su 3 litre
Spor 12.500 adim total adim 20.000
Merak etme kaptanim burdayım artik kızlar güzel bir gün olsun hepinizemaşallah canım çok iyi gidiyorsun
meyve sanki bi tık fazla geldi bana sanki canım su ve spor da maşallah sana
herzamanki gibi kaptanım su menü spor hepsi maşallah sana sadece kahve sağlığına zarar vermesin Allah korusun pek içmesen senin için daha iyi olur sanki
afiyet olsun canım evet pek aktif göremedim seni cumartesi tartını atmayı unutma olur mu bildirim yapmayınca takımıda etkileyebiliyor
afiyet olsun canım ekmekler nedir beyaz olmasa çok iyi olur çavdar t.buğday imkanın varsa onlara yönel canım benim
afiyet olsun canım ama lütfen spor da yap
Pazartesiyi bekliyorumDoparlan biragma kendni
benimde bide misafirler gelince butun motuvasyonum dusuyor benim diyet adınaHayırlı cumalar kızlar
Silkelenmeye ihtiyacım var, gücüm yok
ŞImdide benim misafirler geliyooo neducukk yavvvSelamm kızlarr
iki gundur dün misafirlerim vardı anca toplandım yarın yemege misafirlerim var temizlik onden tatli hazırligi gelemedim
D Deltavealfa
LenaG
ksuruma bakmayin kaptanlarım