Popüler Konu LenaG ile MasterFit

🌸🌷🌿20 Agustos Salı 🌿🌷🌸
🌿8.30
1 kuru kayısi
🌿10.30
1 haslanmıs zeytinyagli baharatli yumurta, marul bolca, maydonoz salatalik domates ,1 dilim ekmek, 3 zeytin , 2 dilim peynir
🌿13.00
1 seftali, 1 kuru kayisi, yarim avuc ici kayisi cekirdegi
🌿15.00
1 kase kıymalı sehriye corbası
🌿18.30
1 kase kiymalı sehriye cor. , 1 tane biber dolması, 1 jase yogurt, buyuk boy kase salata

💦 1.5 lt
🤸🏻‍♀️
20 dk eliptik*7 ....140 puan
5 dk bolgesel *10...50 puan
Toplam 190 puan🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

1000031366.jpg
❤️❤️❤️❤️❤️
D Deltavealfa
LenaG LenaG
❤️❤️❤️❤️❤️

Afiyet olsun ❤️ inşallah nutella yememişsindir 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ pastadan mesela 1 dilim ayırıp ödül gününde yesek ne güzel olurdu 🙈

Afiyet olsun ama her güzel eksi geldiğinde alışkanlık olmasın valla yoksa :sinirli:

Afiyet olsun gayet güzel menü ve spor ❤️

Mina cım çok güzel afiyet olsun ❤️

Kız haftanın ortasında mı söylenir c.tesi diyeydin ya 🤭 menü atmasan olur ama c.tesi tartı atmaya çalış canım ❤️
Yok kaptanim yemedim şükür size yazdigim menüye sadık kaldım ama henüz çok erken gec yatiyorum gece 2 de falan aksam yemegini 5 bucukta yedim en buyuk korkum aksam bir yeme atağı gecirmem.Cunku 2 yilda 20 kilo almamın en buyuk sebebi aksam atistirmalari abur cuburlari😭 hedefim sporu tamsmlayip aksami bitki çayı ile tamamlamak inşallah 🤲

Yok kaptanim yemedim şükür size yazdigim menüye sadık kaldım ama henüz çok erken gec yatiyorum gece 2 de falan aksam yemegini 5 bucukta yedim en buyuk korkum aksam bir yeme atağı gecirmem.Cunku 2 yilda 20 kilo almamın en buyuk sebebi aksam atistirmalari abur cuburlari😭 hedefim sporu tamsmlayip aksami bitki çayı ile tamamlamak inşallah 🤲
Merhaba canım yoğurt filan yesen :)

Afiyet olsun ❤️ inşallah nutella yememişsindir 🙏

Afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ pastadan mesela 1 dilim ayırıp ödül gününde yesek ne güzel olurdu 🙈

Afiyet olsun ama her güzel eksi geldiğinde alışkanlık olmasın valla yoksa :sinirli:

Afiyet olsun gayet güzel menü ve spor ❤️

Mina cım çok güzel afiyet olsun ❤️

Kız haftanın ortasında mı söylenir c.tesi diyeydin ya 🤭 menü atmasan olur ama c.tesi tartı atmaya çalış canım ❤️
Bizmkisi plansız oldu kaptan daha dikkatli olmaya çalışırım

Menemen yaptım kavonozladim
Herkes iyidir inşallah
Bugün spor13 adım (dün 🙄😅)
Yaptım
Sabah 1 YK menemen 1 dlm ekmek salatalık yedim
Öğlen tavuk şiş 3 YK pilav domates çorbası salata
Saat 15.30 da 4 tane patatesli içli köfte (spor oncesi)
Saat 19.30 da dondurma
3 lt civarı su içtim ♥️

20 Ağustos menüm
Sabah 11 de kahvaltı
Bir dilim ekmek
Sucuklu yumurta iki lokma
Salata, bolca pastırma
5 fındık 5fistik

Öğleden sonra yeşil çay limonlu zerdeçalli
6 ya doğru
İki ciltim üzüm,bir nektarı,iki dilim armut
Akşam bir bardak kefir
LenaG LenaG
D Deltavealfa
Meyve aciktirmiyormu🙄
Ben acikiyorum yada psikolojik olarak acikacagim diye şartlandım

Bu da benim yürümeye giderken ki manzaram :KK37: Nergis 35 Nergis 35 yosunlupapatya yosunlupapatya
Güneşin batışi ne kadar güzel gorunmus 😍valla sitarecim sen yurudukce bsna da acayip heves geliyor ama sadece geliyor o kadar😅henuz harekete geçemedim inşallah yagmur yagmazsa yarin yuruyeyim ya .Bugun gun bitmeden spor yapacam diye söz verdim ama yapamadim :kızgın:Yarin yeni bir umut 🤷‍♀️eger yuruyuse cikarsam ben de foto atarim .Sen bol bol yürüyüş fotisi at bacim en azindan gaza geliyorum 😅

Son düzenleme:
Su an 60 yas civarinda bi amca bana tur bindirdi :KK57::KK57:oysa ki hızlı yürüyorum
Burda o incecik 60 70 yaşındaki teyzelerin şıkır şıkır taytlarini çekip fildir fildir yurumelerini bi görseniz kendimden utaniyorum.Kosu yapan ,yuruyen ,bisiklet suren o kadar çok insan vsrki ozellikle yaslilar çok hareketli otobuste yer versen yüzüne garip garip bakar ne münasebet diye😅

İyi akşamlar
20.08.2024 Salı

Sabah 1 tane karabuğday patlağı üzeri 1 yk krem peynir,1 kupa sütlü çay

Kahvaltı 12 gibi 4 yk yoğurt,4 yk granola,1 şeftali,4 ceviz,1 kupa sütlü çay

Ara 15:30 15 fındık,1 bardak ayran

Akşam 20:30 (biliyorum geçe kaldı siparişim anca geldi) 8 yk kıymalı tam buğday makarna,1 küçük kase salata,1 bardak ayran

Su 2,5 lt
13.350 adım
15 dk Ebru Şallı pilates
15 dk dumbella çalışma

yosunlupapatya yosunlupapatya
Afiyet olsun canım su ve spor muhteşem
Bilmiyorum canım çok yazasim gelmiyor.
Bu haftayı bitirip biraz hazırlığa geçmeyi planlıyorum. Şu ara bi içime çekildim.
Şükür can sıkıntısı yok ♥️
Bazen geliyorlar öyle özellikle kilo verimi durunca heves mi kaçıyor ne neyse sıkıntılı bir şey olmasında
Bu da benim yürümeye giderken ki manzaram :KK37: Nergis 35 Nergis 35 yosunlupapatya yosunlupapatya
Güneşin dogusuyla temiz havayla misss gibi en sevdiğim saatler ben henüz yeni uyandım çıkacam bakalım üşeniyorum o güzel yürüdüğüm yer bana biraz uzak yol gözümde büyüyor yakın yer var orasına güneş çok sıcak neyse bi hamlede kalmayın bari

X