Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nergis 35 oradan nasil gorunuyor bizim taraflar hemen arkamizda
Kızlar çok geçmiş olsun, son durum nedir acaba?Ben Balıkesir deyim ama eşim izmirde ailesi izmirde aklım onlarda kaldı benim de tez zamanda söndürürler inşallah Rabbım yardımcımız olsun
Günaydın Amin inşallahGünaydın
Oğlanı uyurken uyuya kalmışım
Sabahın aydınlığı ile bizde aydinlanalim inşallah
Günaydın canımGünaydın canlar
Gunoya girisimin ikinci günü birde böyle denemek istedim ödem var ve bir haftadir tarhanayla ve cerezle savaşıyorum yedim ama aşırıya kaçmadan dikkat edebildimEki Görüntüle 3466803
Günaydın TebriklerGünaydın kızlar
Geçen cumartesi: 88,55
17 ağustos 2024: 87.30
Fark: 1,200
A Asya89 LenaG Mthn83
Hepinizi tebrik ederim kizlarr
Eki Görüntüle 3466804
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Günaydın canım tebriklerGünaydın kizlar
Geçen hafta:73.2
Bugün:71.8
Fark: -1.400 kg
Yüzde : 1.91. LenaG Mthn83 A Asya89
Kaptanlarm ben 10 gün kadar buralarda olamayacağım, izne ayrılmak istiyorum, tatil dönüşü buradayım ama Eki Görüntüle 3466806
Amin cnmmmGünaydın
Harika bir haber
Daim olsun
Teşekkür ediyorumHarikasın canm tebrikler
Kafalar birmilyonKızlar bir şey soracağım ben şimdi salıdan Cumartesiye kadar olanı hesapladım Cumartesiden cumartesi olanı mı hesaplayacağız Şimdi ben diyete başlayalı 5 günüm bugün Pazartesi günü başladım Pazartesi günü ile bugünü mü baz almam gerekiyor Yoksa salı günü yaptığımız bildirimler Cumartesi mi normal yaptığınız bildirimler
O alevler kontrol altina alinmis helikopterler devam ediyor sogutma islemlerineKızlar çok geçmiş olsun, son durum nedir acaba?
Ikizlerleee nörmaallllKafalar birmilyon
Harikasın canm tebriklerGünaydın kizlar
Geçen hafta:73.2
Bugün:71.8
Fark: -1.400 kg
Yüzde : 1.91. LenaG Mthn83 A Asya89
Kaptanlarm ben 10 gün kadar buralarda olamayacağım, izne ayrılmak istiyorum, tatil dönüşü buradayım ama Eki Görüntüle 3466806