Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler bitanecim geçmişini bilmediğim için kaptanım neyi başlangıç kabul ettiyse onu alırız.Eki Görüntüle 3466816
Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
Ben bilemedim ilk haftanın azizliği hangisini değerlendirmeye alırsan kaptan
Kolay olsaydı herkes yapardı harika bir tespit
Korkup endişeli bir gece geçirdiğiniz çok üzüldüm kuzucum. Elden bir şey gelmemesi daha kötüydü. İnsan hayatı bu kadar degersizlestirilir mi akıl almıyor.Haberlerde yoktu zaten elhanim amin insallah kontrol altina alinir
Hakkınızdan hayırlısı olsun canım.LenaG Mthn83
Günaydın kaptanlarım, günaydın herkese
Geçen cumartesi 72.6'ydım diye hatırlıyorum.
Bugün 71.9
Bu arada tayin sonucu açıklandı. Birinci sıraya yazdığım okul çıktı. Allah pişman etmesin yosunlupapatya
Aslında bu ay gidip kan vermem lazım, belki haftaya giderimTeşekürler ederim abla iyiyim ,, emeklerimin karşılığı anladığım bir donemdeyim. Bir vitaminlarine baktır istersen bende senin gibiydim herşey eksik cokti
Balım hatta geçen cumartesiye göre 1kilo 150gr gitmiş buldum geçen cumartesi günkü tartimi 53.70misimYaaavvv sen erim erim erimişsin daha ne kilosu buuu gözumde fitsin bu rakamm neeeeeee
Yaa doğudan gidiyorsunuz yanii çok sevindim senin adına ailene daha yakın oluyorsunLenaG Mthn83
Günaydın kaptanlarım, günaydın herkese
Geçen cumartesi 72.6'ydım diye hatırlıyorum.
Bugün 71.9
Bu arada tayin sonucu açıklandı. Birinci sıraya yazdığım okul çıktı. Allah pişman etmesin yosunlupapatya
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar.
15 Nisan'da diyete başladım.
17 kg verdim.
Motivasyonumu kaybettim,hızlı bisekilde 5 kg geri aldım. Şuan 57 kg yum ve 12 kg var vermem gereken.
Burada sizlerle ilerlersem motivasyonumu geri kazanabilirim diye bı umut yazdım.
Beni de aranıza alir misiniz
Bence iyii ne al ne verBalım hatta geçen cumartesiye göre 1kilo 150gr gitmiş buldum geçen cumartesi günkü tartimi 53.70misim
Arkadaslar yaniyoruz biyerleede paylasin bizi gormezden geliyorlar izmir yaniyor
Çok şükürYaa doğudan gidiyorsunuz yanii çok sevindim senin adına ailene daha yakın oluyorsun
Cok teşekkür ederimHakkınızdan hayırlısı olsun canım.