- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Sen hangi semttesin87 ev/bina boşaltılmıştı. 16 ev yanmış. 2 mahalle de tahliye edildi komple
Çiğli ben ornekkoyle sirtsirta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hangi semttesin87 ev/bina boşaltılmıştı. 16 ev yanmış. 2 mahalle de tahliye edildi komple
Canım bizim burada kokusu ve külleri geliyor çok felaket durumda sizler nasılsınız orada hala çok yerden yaniyorNergis 35 oradan nasil gorunuyor bizim taraflar hemen arkamizda
Her taraftan yanıyor ödemiş de de basladive yangın Menemen İlçesine ilerliyor. dua edin arkadaşlar
Sen nerde oturuyorsun yakinmisin canım Allah yardım etsin birde rüzgar sicratiyor her yere offve yangın Menemen İlçesine ilerliyor. dua edin arkadaşlar
yok canım ben karşıyakada değilim. ama zaten duman gündüz tüm İzmire yayılmıştı. is kokuyordu heryerSen nerde oturuyorsun yakinmisin canım Allah yardım etsin birde rüzgar sicratiyor her yere off
Aynenn canım fena kokuyoryok canım ben karşıyakada değilim. ama zaten duman gündüz tüm İzmire yayılmıştı. is kokuyordu heryer
yakıyorlar her yeri arkadaşlar. çok dua edin bu gece. Aydın'da da büyük bir yangın başlamış
Ben Balıkesir deyim ama eşim izmirde ailesi izmirde aklım onlarda kaldı benim de tez zamanda söndürürler inşallah Rabbım yardımcımız olsunKızlar İzmir'de olanlar dualarımız sizinle, inşallah çabucak kontrol altına alınır ,çok çok geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun Allah'ım esirgesin benim yakınlarım ve kızımda izmir'de oturuyor87 ev/bina boşaltılmıştı. 16 ev yanmış. 2 mahalle de tahliye edildi komple
Benim yakınlarım ve kızımda izmir'de oturuyor çok geçmiş olsun canım çok üzgünümCanım bizim burada kokusu ve külleri geliyor çok felaket durumda sizler nasılsınız orada hala çok yerden yaniyor
Çok geçmiş olsun canım benim kızımda izmir'de oturuyor çok üzgünümNergis 35 oradan nasil gorunuyor bizim taraflar hemen arkamizda
İnşallah tez zaman geçer ama rüzgarda çok fazla allahım sen koru nerde oturuyor kizinBenim yakınlarım ve kızımda izmir'de oturuyor çok geçmiş olsun canım çok üzgünüm
Kızım Torbalı'da teyzemler karşıyaka'daİnşallah tez zaman geçer ama rüzgarda çok fazla allahım sen koru nerde oturuyor kizin