- 8 Şubat 2017
- 1.633
- 7.074
Bayılıyorum böyle yazmana benden de güno canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılıyorum böyle yazmana benden de güno canım
Oyyyy canlarım benimBayılıyorum böyle yazmana benden de güno canım
Kız içiniz nasıl fesatZabbaha kadarr dannss
Farkındayım kaptanım da oldu bir şeyler ben dün çok düzensiz bi yemek yeme düzenim vardı ipin ucu kaçtı da kaçtı dünün menü bildirimini yapmamak çook daha mantıklıAfiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel
Afiyet olsun canım
Ooo çok iyi afiyet olsun
Bir şeftali 2 incir yeterliymiş afiyet olsun
Afiyet olsun canım çorba 2 kepçe yeterli yk ile 22 fazla olmuş
Oyy bu akşam 9 buçuktakini görmemek mümkün mü o kadar gereksiz bir şeker ki afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun evde yapma imkanın varsa kurabiyeni çok güzel olur paketli ürün pek yemeyelim
Günaydın kaptaniçem
Afiyet olsun sadece kahvaltı normal diğerleri pek olmamış ama yoğunluktan arada oluyor
Günaydın jouu cuuummm
22 aylık oldu canımHadi kalk işlerini hallet o zaman . Sana kolay gelsin. Bende azıcık daha uyuyayım. Ufaklık kaç yaşında. Seni zorluyorsa artık ve zamanı gelmişse kesmek mantıklı canım sütten.
Şehri turluyor dedim yahakkaten turlamış27 bin mi benim gözlerim dogrumu goruyor ikibin yediyuz olabilir mi o27 bin adim icin 3 saat yurumen lazim ne yaptin sen kardes uzun ince bir yoldayim diye yollara mi ciktin
Canım bizim bu mahalle geceleri çok sakin oluyor. Bende normalde tek başıma çıkamam ne kadar sakinlik olsada. Misafirler ile çıktık.Kız bugün pert olman lazım nasıl yürüyeceksin dinlen dinlen
İyiyim canım sagolasin
Aynenn canım
Teşekkür ederim canım benim ama bugün iyiyim yürüyüşe çıkacam
Vücuttaki yağ oranı azalınca vücut kaslardaki yağı kullanırmis o yüzden kaslar güçlensin diye ara ara koşu diyorlar
Canlar ayça Kaya dan dinlemiştim bende demişti ki iste sadece salata yiyorum ama kilo veremiyorum diyenler için koca bir kase salatanın içine işte mısır ceviz nar kornison falan filan saymisti o salatanın değeri bilmem kaç olmustu çok kalori oluyor demesti sekerle bende bi bağlantı bulamadım şimdi ama
Öyle iyi anlıyorum ki siterenin yazdıkları ne ki benim yanimda
Memleket yorgunluğu ve hava değişimi ancak toparlanirsin canım
Gece gece bizim burada hayatta çıkılmaz o saate
Sen kendine yapıyorsun canım misafir seni düşünmez kadının bebeleri var düzeni bozulur çocuklar in demez ler ben cocuklarim küçükken hic kabul etmezdim hele okul zamanı .sadece hafta hafta sonlari
Gece neden uyumuyorsunuz kizzzz
Günaydın larr
Kınasaydım içim yanmazdıben biraz yumuşak yüzlüyüm asla hayır diyemiyorum. Yorgunum bu gün gelmeyin diyemiyorumAy ben de kendimden biliyorum çok sinir yapıyor eşim de kızım da çok şikayetçi bu durumdan
Afiyet olsun canım, kahvaltı mi gözüme battı akşam mi bilemedim ama iki öğün de kalabalık olmus gerçi ekmek yememissin hiç
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım,emzirme var mıydı sen de?
Afiyet olsun canım, 5 tane fazla göründü
Afiyet olsun canım
Aaa sen beni mi kinadin yoksa neyse bizimkiler dün gitti ama geri gelecekler büyük ihtimal
Afiyet olsun canım biraz alışınca spor da yaparsın
Ay evet canım, aşırı sıcak gerçekten, köyde kalıyorum ama evin içi hamam gibi, hele iş yerim sırtımdan su akıyor
Taş gibi hatunuz vesselam ne alaka oldu ama olsunİlk taş oturdu, darısı diğerlerine
Vallahaa nasıl kalktım bilmem heryerim tutulmuşGünlerdir böyleyim
Varrr kuzumm emziriyorumAy ben de kendimden biliyorum çok sinir yapıyor eşim de kızım da çok şikayetçi bu durumdan
Afiyet olsun canım, kahvaltı mi gözüme battı akşam mi bilemedim ama iki öğün de kalabalık olmus gerçi ekmek yememissin hiç
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım,emzirme var mıydı sen de?
Afiyet olsun canım, 5 tane fazla göründü
Afiyet olsun canım
Aaa sen beni mi kinadin yoksa neyse bizimkiler dün gitti ama geri gelecekler büyük ihtimal
Afiyet olsun canım biraz alışınca spor da yaparsın
Ay evet canım, aşırı sıcak gerçekten, köyde kalıyorum ama evin içi hamam gibi, hele iş yerim sırtımdan su akıyor
Teşekürler ederim abla iyiyim ,, emeklerimin karşılığı anladığım bir donemdeyim. Bir vitaminlarine baktır istersen bende senin gibiydim herşey eksik coktiBuralarda olması gerekiyor kuzum
Kendimi çok yorgun ve aylardır uyumamış gibi hissediyorum, gözümü zor açıyorum, her fırsatta yatıyorum
Sen nasılsın?
AFiyetler olsun aşkomEki Görüntüle 3466425 10.45 Sabah kahvaltım yulaf tost arasında süzme peynir var yanına Biraz Domates birkaç zeytin ve yarım Salatalık maydanozda tükettim 2 litre suyumu içtim
Elhan
Jou
LenaG
Mthn83
Ay bugun de ablamlatla planlar war 12 bındeyim akşam son halini derimŞehri turluyor dedim yahakkaten turlamış
Biraz Leslie filan yapsan evde canım tüm vücut çalışıyor nefes nefese kalıyorsun 45dk sonunda ben dün öyle yürümedim ama 3mile Leslie de pertim çıktıAy bugun de ablamlatla planlar war 12 bındeyim akşam son halini derim
Bu kadar yürümeye aman aman da kilo wetmiyotum
Diğerinden benim de haberim yoktu ki bir anda sadjı bitti kapandı we olanlar olduBoyle haber verde merak etmeyelim