- 18 Mart 2018
- 29.921
- 117.769
- 34
İlk taş oturdu, darısı diğerlerine
Puzzle tamamlanıyor daha çok bosluklarimiz var bekliciz bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk taş oturdu, darısı diğerlerine
Puzzle tamamlanıyor daha çok bosluklarimiz var bekliciz bakalım.
Günlerdir böyleyimGunaydınnn
sanada günaydın kaptanımm
Günaydın gençler
GünaydınGösterdiğim hedefe
Durmadan yürüyeceğime
And içerim...
GÜNAYDIN...
Günaydın hayırlı sabahlar ablacımHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
İyi kü geldinWardı canım eski üyeliğimi kapatmıştım uzun suredir ğelmemiştim baktım kafada kafada bazı seyler bitirdim motie olmuşken geleyim dedim sahane bir gruba rast geldim LenaG motiwe olmadan ğelmek de cok doğru değil çünkü baskalatını da dusurebiliyorsun
Sen beni bir de spor salonuna salonuna baslayınca gör yah oranım duşsun baslayacam
Günaydın canımGünaydın kizlar
Günaydın Tutku cum gezdirmeyi adım atıyorum yağ yakıyorum olarak düşün
Günaydın kızlar
Misafirlerim dün geldi çocuklu olunca baya yogun gecti bu gecede kalacaklar bizde.
Bugun biraz gezdiricez onları. Gelemiyorum ama aklım burda insa onlar gidince diyete tam başladıgımı hissedicem
LenaG
Listeye uyamıyorum ama listede 9 dilim kadar ekmek vardı. Şu düzenimi kurarsam inşallah daha sıkı şekilde devam etmek istiyorum. Ekmeği daha da azaltacağımAfiyet olsun öğlenki ekmeği kaldırabiliriz sanki inşallah istediğiniz gibi olur herşey
ayy sonuçların açıklandı mı merak ettim seniiListeye uyamıyorum ama listede 9 dilim kadar ekmek vardı. Şu düzenimi kurarsam inşallah daha sıkı şekilde devam etmek istiyorum. Ekmeği daha da azaltacağım
Yok canım 10'dan sonra diyen de var 14.00ten sonra diyen de. Meraktan çatlıyorumayy sonuçların açıklandı mı merak ettim senii
bende bunu anlamadım yaa 4 hafta önce gittiğimde 22 çıkmıştı metabolizma yaşım geçen gün uğradığımda 27 çıktı değişiyor mu bu sürekliKız sana maşallah metabolizman da dipçik gibiymiş ha
Bizimki dış çıkartıyor herhalde. Kulağım ağrıyor dedi durdu sabaha kadarKız bugün pert olman lazım nasıl yürüyeceksin dinlen dinlen
İyiyim canım sagolasin
Aynenn canım
Teşekkür ederim canım benim ama bugün iyiyim yürüyüşe çıkacam
Vücuttaki yağ oranı azalınca vücut kaslardaki yağı kullanırmis o yüzden kaslar güçlensin diye ara ara koşu diyorlar
Canlar ayça Kaya dan dinlemiştim bende demişti ki iste sadece salata yiyorum ama kilo veremiyorum diyenler için koca bir kase salatanın içine işte mısır ceviz nar kornison falan filan saymisti o salatanın değeri bilmem kaç olmustu çok kalori oluyor demesti sekerle bende bi bağlantı bulamadım şimdi ama
Öyle iyi anlıyorum ki siterenin yazdıkları ne ki benim yanimda
Memleket yorgunluğu ve hava değişimi ancak toparlanirsin canım
Gece gece bizim burada hayatta çıkılmaz o saate
Sen kendine yapıyorsun canım misafir seni düşünmez kadının bebeleri var düzeni bozulur çocuklar in demez ler ben cocuklarim küçükken hic kabul etmezdim hele okul zamanı .sadece hafta hafta sonlari
Gece neden uyumuyorsunuz kizzzz
Günaydın larr
Günaydın canım ❤Ay ben de kendimden biliyorum çok sinir yapıyor eşim de kızım da çok şikayetçi bu durumdan
Afiyet olsun canım, kahvaltı mi gözüme battı akşam mi bilemedim ama iki öğün de kalabalık olmus gerçi ekmek yememissin hiç
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım,emzirme var mıydı sen de?
Afiyet olsun canım, 5 tane fazla göründü
Afiyet olsun canım
Aaa sen beni mi kinadin yoksa neyse bizimkiler dün gitti ama geri gelecekler büyük ihtimal
Afiyet olsun canım biraz alışınca spor da yaparsın
Ay evet canım, aşırı sıcak gerçekten, köyde kalıyorum ama evin içi hamam gibi, hele iş yerim sırtımdan su akıyor
Gidenlere vazgecenlere iyi bir taş gelmişWardı canım eski üyeliğimi kapatmıştım uzun suredir ğelmemiştim baktım kafada kafada bazı seyler bitirdim motie olmuşken geleyim dedim sahane bir gruba rast geldim LenaG motiwe olmadan ğelmek de cok doğru değil çünkü baskalatını da dusurebiliyorsun
Sen beni bir de spor salonuna salonuna baslayınca gör yah oranım duşsun baslayacam
Hay maşallah sana yaa ekmeksiz durabiliyorsun helall ama arada çavdar filan yesen ne sakıncası olur kiGünaydın canım ❤
1 Mayıs tan itibaren ekmek yemiyorum arasıra ödül gözleme vs. hariç tam 3buçuk ay oldu 20 kilo gitti darısı nice 20 kilolara
Maşallah canım çok güzel vermişsinGünaydın canım ❤
1 Mayıs tan itibaren ekmek yemiyorum arasıra ödül gözleme vs. hariç tam 3buçuk ay oldu 20 kilo gitti darısı nice 20 kilolara