- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Sizin de şahane bir yeriniz var, kalbimiz oradaBeach imiz bile yok
Yeme yeme, gobus çıkmasın elbisedenO kadar olur abla yaa
Bende elbiseyi aldım rahatladım cok yiyorum insallah elbiseye girebilriim
Sadece taşındık... Diyete tam gaz devam.Cordelia ben takim kapaniyor diye menu ve spor paylasmamistim. Bugünden itibaren eksiksiz paylasicm. Hatta bugün artik eliptikle calismaya da baslayacagim
Selam.Aldım bebeğim.Bugun tartildigimda 68.6 gösterdi. Ama başladım diyete. Yürüyüş de planlıyorum. Gidecek bunlar...
Neyse son 5 gun dikkat ederimYeme yeme, gobus çıkmasın elbiseden
Günaydin canim diger sayfa daha acık ne zaman kapanir bilmiyorumKizlarrr günaydın yeni grubumuz hayırlı olsun çok sevindim buranın acilmasina. Dün karşıya gittik pertim çıktı hala o kadar çok basım agriyorki artık diğer taraf yok mu giremedim dünden beri
Benim biçim senin biçinBeach imiz bile yok
Kordişim sen de benim harikamsın.Selam.Harikasın sen. Tabi ki gidecek.
Eski Sanayinin içinde Çarşamba pazarına çok yakın Muratpaşa Mesleki Teknik' teyim canım... Antalya Yaşam Parkı bilmiyorum kesin adı yeni konulmuştur.Benim dediğim yer, son yıllarda Antalya yaşam parkı mi ne oldu. Demek isim boşta kalmamışHangi okula geldin
Günaydın canimGünaydın kızlar
Gecmiste pek bisi yok ya guncele gelGecmis yapacagim konusmayin
Tuhhh unuttuk bakSadece taşındık... Diyete tam gaz devam.
Linki biraktim sayfaya ama dur ilk sayfaya da yazayimTuhhh unuttuk bakZipzip- kaptan takimin girisine 200m ilerde saga donunce bdvnin bitisine tasindik yazsan
Yaz yaz eski dostlar yerimizi bilsin dost gorunumlu seytanlar uzak dursun saga sola sarimsak mi assaydikLinki biraktim sayfaya ama dur ilk sayfaya da yazayim
Sarimsak elime alamam alan varsa koyabilirYaz yaz eski dostlar yerimizi bilsin dost gorunumlu seytanlar uzak dursun saga sola sarimsak mi assaydik
Kesin biliyorsun, Atatürk parkının yanında ki falezler, cam piramitin aşağısıEski Sanayinin içinde Çarşamba pazarına çok yakın Muratpaşa Mesleki Teknik' teyim canım... Antalya Yaşam Parkı bilmiyorum kesin adı yeni konulmuştur.