- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ilac sütle bebege gecip bebisi de etkilemez mi?emziren annenin uyku arasındaki alel acele kahvaltısı. (4 zeytin roka maydanoz taze köypeyniri 1.5 yumurta birkac dilim salatalik ve çay ekmek yok )Okadarda yesillik yiyorum hala kabizlik problemim var yarina eksi çıkmak icin ilaç ictim kabizlik için Eki Görüntüle 2914931
Afiyet olsun canimemziren annenin uyku arasındaki alel acele kahvaltısı. (4 zeytin roka maydanoz taze köypeyniri 1.5 yumurta birkac dilim salatalik ve çay ekmek yok )Okadarda yesillik yiyorum hala kabizlik problemim var yarina eksi çıkmak icin ilaç ictim kabizlik için Eki Görüntüle 2914931
Teşekkür ederim canım yanaklarımin dolgunluğunu fark ettin mi bu neyin işaretiAfiyet olsun ablacim
Oooo maşallah, afiyet olsun Elhanim mavi perdeli beach hangisi
İlk öncesi sonrası benden.
Öncesi 93 kg. Sonrası 60 kg.
Kilo almamissindir abla ya 65 felansindirTeşekkür ederim canım yanaklarımin dolgunluğunu fark ettin mi bu neyin işareti
Teşekkür ederim canım Konyaaltı Belediyesinin tam altındayım.Oooo maşallah, afiyet olsun Elhanim mavi perdeli beach hangisi
Kurallar aynen devam ediyor canimCordelia ben takim kapaniyor diye menu ve spor paylasmamistim. Bugünden itibaren eksiksiz paylasicm. Hatta bugün artik eliptikle calismaya da baslayacagim
Tmm. Cok güzel olurKurallar aynen devam ediyor canim
Kurallari olusturunca herkesi etiketleyecegim
Aldım bebeğim.Bugun tartildigimda 68.6 gösterdi. Ama başladım diyete. Yürüyüş de planlıyorum. Gidecek bunlar...Kilo almamissindir abla ya 65 felansindir
Bu yıl oranın sahiline hiç gitmedim. Hep beachparktaydim. İyi eğlenceler canım, afiyet olsunTeşekkür ederim canım Konyaaltı Belediyesinin tam altındayım.
Verirsin ablacim yuruyuslerin cok faydasi olurAldım bebeğim.Bugun tartildigimda 68.6 gösterdi. Ama başladım diyete. Yürüyüş de planlıyorum. Gidecek bunlar...
Buraya da beach park diyorlarBu yıl oranın sahiline hiç gitmedim. Hep beachparktaydim. İyi eğlenceler canım, afiyet olsun
İnşallah...ev tamiratı yapılırken dürüm yemekten 70' leri gördüm...bir haftada bu kadar verebildim.Verirsin ablacim yuruyuslerin cok faydasi olur
Beach imiz bile yokBuraya da beach park diyorlar
O kadar olur abla yaaİnşallah...ev tamiratı yapılırken dürüm yemekten 70' leri gördüm...bir haftada bu kadar verebildim.
Benim dediğim yer, son yıllarda Antalya yaşam parkı mi ne oldu. Demek isim boşta kalmamış Hangi okula geldinBuraya da beach park diyorlar