- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Aaa cok gecmis olsun canimAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
Afiyet olsun canimDünki menüm.
Sabah 1 yumurta 1 parca peynir ve 1 çay kaşığı yağla maydanozlu omlet + domates salatalik biber söğüş +3 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara 2 grisini limonlu çay
Öğle taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavi ayran
Ara 1 yesil elma
Aksam kıymalı tarhana ćorbasi 1 tas yoğurt 1 tas salata 1 dilim ekmek
Gece 1 cay bardagi diyet süt 1 grisini
3 litre su
15 dakika tempolu yürüyüş
Zipzip-
Paylasim alaninda konusuldu canim orayi takip edebilirsin son mesajlariCuma yarışmaları niye kaldırıldı ki kimse neden bilgilendirmemiş üyeleri
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın canim
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.Anammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
Cimere yazdim bu çok cici mesajını. Hemen işleme alındı ona goreÇokta yabancıları almayalim iceriye kızlar
Kilo veremeyenleri sadece muhabbet edenleri falan filan
Etmeyeydim iyiydi, okumayaydim keşke E Elif_Eylul nin o haşin mesajlarınıPaylasim alaninda konusuldu canim orayi takip edebilirsin son mesajlari
Günaydın naif kaptanimGünaydın canim
Günaydın canim
Günaydın ablacimGünaydın
Herkese hayırlı pazarlar dilerim.
Günaydın kaptanım .Günaydın ablacim
Afiyet olsun ablacim
Ben bu eski fotonu hatirliyorm. Yani su kivrimin bile yok olmus olmasi beni yapabiliniyormus dedirtmeye yetiyorki diger degisimleri hic saymiyorumİlk öncesi sonrası benden.
Öncesi 93 kg. Sonrası 60 kg.
Bişey kaçırmaması lazım çatlar yoksa
Bütün geçmişi bitiremezsem uyuyamametiketleyip durmayın