- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Bahar esintini eksik etme bizdenÇiceklerin içinde iyi hissetmemek mümkün mü
İciverdim bir diyet kahveÇak bi sade kahve supriz gider
Yaaaaİp atlama deyince sen gelirsin.
Yok kuzum dikkat et daha 6 ayın dolmadı. Yoksa doldu muYaaaavallahaa sezli olmasam çoktan başlamiştım leslie daha çok yoruyo beni heryerim ağrıdı
Çok özür unuttumKuzucum tartı niye bildirmedin
2 ayım doldu siboşumm 6ayım aralıktaYok kuzum dikkat et daha 6 ayın dolmadı. Yoksa doldu mu? Zaman çok hızlı geçiyor.
Zaman öyle hızlı geçiyor ki. Aralık ayı da gelir Ocak ayı da. Daha dur kız 2 ayliksiniz dikkat et zorlama çok kendini.2 ayım doldu siboşumm 6ayım aralıkta
niye yoksun kız tatilemi gidiyorsun sende :)Ben şu 3 gün hurma detoksu yapacağım. Son bir kilom hedefimin . Önümüzdeki hafta olmayacağım listede. Şu üç gün çok dikkat etmem lazım.
Evettt dogru diyorsun daha göbeğim gitmedi pek toparlanmam 2 seneyi buluyo bu göbek bide peşpeşe edince malumZaman öyle hızlı geçiyor ki. Aralık ayı da gelir Ocak ayı da. Daha dur kız 2 ayliksiniz dikkat et zorlama çok kendini.
Yulaf lapasi icerigi neydi canim meyven fistik ezmen falan var mi sade miGüno
Kızlar bugün planım
09.45 kahvaltı
Yulaf lapası
Ara öğün
Ödem içeceği
18.00 Akşam
Bol yesillikli sebzeli
mantarlı Salata
3 lt su
patimsilizm LenaG
Süt yulaf ceviz 1 TK bal böğürtlen kakaoda olabilirdi ama ben katmadim. 2 tane kuru erik yeme hakkım.varYulaf lapasi icerigi neydi canim meyven fistik ezmen falan var mi sade mi
Canım sana süpriz olmuş ama muhtemelen onlar birbirlerine haber vermişler sizde toplanmak içinSelam kizlar, ben yaz dönemi sebebiyle koydeyim ve malum şuan ev kalabalik geçen bahsetmistim habersiz misafirlerden, hala bizimleler ve üstüne supriz bir şekilde eşimin teyzesi de eklendidün akşam geldi o da, öyle işte her yerde insan var kendime bir kap yemek alıp kafama göre takılıyorum evde, sonra uykum gelince odama geçiyorum telefonum icerdeydi giremedim buraya baya mesaj birikmiş