Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum ama çok sinir oldum, inşallah bugün giderler, dün rüyama girdi bana diyor ki biraz daha sizinle kalayım falan diyorCanım sana süpriz olmuş ama muhtemelen onlar birbirlerine haber vermişler sizde toplanmak için
Ohh mis gibi, gözün aydın canımDün bütün gün temizlik yaptım
Yastık yorgan ne varsa yıkadım.
Evi komple sildim süpürdüm.
Eti sosladım buzdolabına koydum.
Birazdan çocuklar uyanır onlara kahvaltı hazırlayacağım bende birşeyler atıştırıp yemeğimi pişirir. Eşimi karşılamaya gideceğiz
Sporu kazananları takip edemiyorum maalesefSpor adimla ilgili yenilikler var mii
Afiyet olsun neredeyse 1 simit fazla kaçmış yerine 2 dilim tbe yesen daha güzel olurmuş bir de az yağlı süt kurtarmaz maalesef tatlı olmamış haftada 1 ödül verelim kendimizeİyi Akşamlar Kızlar
10:45 küçük bir simitin %80 i yedim, 6zeytin, 40gr.lor, 1tk.yağlı peynir, domates, salatalık, acı biber, doğranmış sayarsak 1yk.dolusu şarküteri ürünü, şekersiz çay
1kupa dukan birası
17:00 Akşam Yemeği
1kase çorba, 1kase bitmeyen taze fasülye, acı biber, biraz büyük az yağlı sütle yaptığım pudingli bisküvi
3 litre su
Spor 7398 adım.
LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun sabahları serin birşeyler içmek istiyor insan tabi umarım şekerli değildir vişne suyu13 Ağustos Menü
14.00: 1 dilim ekmek
1 dilim peynir
11 zeytin
1 bardak ev yapımı vişne suyu
18.00: 3 üçgen dilim karpuz
19.30: 1 tabak fırında karışık sebze
2 kase cacık
1 dilim ekmek
3 acı biber
2,5 lt su
Tüm gün dışarıdaydım, çok yürüdüm ama adım sayımı bilmiyorum. Saatimi aktif etmeliyim yarından itibaren
LenaG
Afiyet olsun canım gayet iyi
Afiyet olsun canım peynirin oranı çok fazla olmuş keto mu yapıyorsun13 Agustos Sali Menüm
12:00 Kahvalti
-1 yumurta ve peynir,kaşar ile yapilmis tavada yumurta(kaşar peynir 100 gr kadardi)
-1 dilim kizarmis keto ekmek
-domates,kereviz sapi,marul
16:00 Ara
1 kupa filtre kahve
10 badem ve yaklasik 1 avuç kuru uzum
19:00 Akşam
Firinda Tavuk yemegi (3 bud tavuk ,4 dilim pates,biber,sogan )
Salata
1 kase yoğurt çorbası
Su 2 litre
Spor yok
Mthn83 LenaG
Günaydın jouuuuGünnnooooooo
Günaydın çiçeeeemmGünaaydıııınnnnnn
Günaydın canımGunaydın hanımlar
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın canlar tarhanayla uğraşıyorum halen misafirimde vardi dün yoğun geçti
Günaydın canımGünaydın kizlar
Afiyet olsun çok meyve,kuruyemiş ve tarhana olmuş napcaz13 Ağustos menüm
Meyveyle başladım güne
Sbah 9gibi
3 yaş incir , üzüm iki çiltim
3 sıkım firik tarhana
Öğlen bir buçuk süt mısır
Öğle sonrası komşularım vardı
Bir lokma cezerye
10 fıstık 4 badem,yine 2 sıkım firik tarhana
Akşam yemeği 6 buçuk
2yk bulgur pilavı,salata ve 2yk yoğurt
LenaG
Mthn83 6 bin adim
Günaydın canım çok güzel
Günaydın canımGünaydınnnn
Güzel kızlar
Ellerine sağlık gözün aydın canımDün bütün gün temizlik yaptım
Yastık yorgan ne varsa yıkadım.
Evi komple sildim süpürdüm.
Eti sosladım buzdolabına koydum.
Birazdan çocuklar uyanır onlara kahvaltı hazırlayacağım bende birşeyler atıştırıp yemeğimi pişirir. Eşimi karşılamaya gideceğiz
Sağol canımAy bilmiyorum ama çok sinir oldum, inşallah bugün giderler, dün rüyama girdi bana diyor ki biraz daha sizinle kalayım falan diyor
Ohh mis gibi, gözün aydın canım
Günaydın canımGunaydin herkese
Hazırıııızzzz günaydın kaptanımGünaydın
Spor yapıldı kahve içildi
Yeni güne hazır mıyız
Senide buralarda görmek çok güzelGünaydın tatlışım seni mutlu, heyecanli görmek çok güzel
Yok canım . 21 inde ameliyatım var. İki hafta izinli olacağım inşallah.niye yoksun kız tatilemi gidiyorsun sende :)
Baklava diyince kim gelirİp atlama deyince sen gelirsin.
Gider gider 6. Aydan sonra çekiliyor göbek . Spora da başlar isen yavaştan daha hızlı toparlanır.Evettt dogru diyorsun daha göbeğim gitmedi pek toparlanmam 2 seneyi buluyo bu göbek bide peşpeşe edince malum
Seneyede kardeşimin dügünü var ozamana kadar gider inşaallahh
SenBaklava diyince kim gelir
he evet bahsetmiştin hayırlısıyla atlatırsın inşallah sağ sağlim ameliyatınıYok canım . 21 inde ameliyatım var. İki hafta izinli olacağım inşallah.
Gözyaşlarım pıt pıtSevgili Maviş Şirinlerim
Mini birlerim çalışkan ikilerim
Bir haftanın daha yarısına geldik bugün yeni bir gün
Zafere giden yolda tek engel kendimiziz. Ve yine bizi zafere götürecek kişide biziz
LenaG
sibel_84
@60kiloyum
@leyl76
@Boncuklarhajsl
@tomrs
Zaferin adı kendim için kendime karşı
İnşallah canım stres başladı. Bir an önce olsa idim. Gittiğim gibi olsaydım şimdiye toparlanmistim. Doktor izne ayrılınca kaldık.he evet bahsetmiştin hayırlısıyla atlatırsın inşallah sağ sağlim ameliyatını
Kolay gelsin canımGünaydın canlar tarhanayla uğraşıyorum halen misafirimde vardi dün yoğun geçti