- 4 Eylül 2011
- 19.172
- 67.636
Yok gideceksin diye çok korktum onun etkisinde kalmışımBen mavideyim kız.gozden cikarttin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gideceksin diye çok korktum onun etkisinde kalmışımBen mavideyim kız.gozden cikarttin beni
Harika olmuş canımLenaG Mthn83
13 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı içine otlu peynir ve az mozzarella, domates
öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 3 yk moms granola, tarçın, 1 tk fıstık ezmesi, yaban mersini
ara 14.40
2 çörekotlu altınbaşak üstüne labne ve 2 küçük taze incir
akşam 19.30
90 gr hindi fileto, 3 yk tb makarna, salata, 1 yk yoğurt
1,5 lt su
7200 adım
Seni bırakır gider miyim benYok gideceksin diye çok korktum onun etkisinde kalmışım
Mas fasulyeyi bende sevdim çok haslayinca dağılıyor.İyi akşamlar
13.08.2024 Salı
Sabah sütlü çay 2 kupa
Kahvaltı 11:00 4 yk yoğurt,3 yk granola(tuzlu)
Ara 15:00 1 paket tam tahıllı cips ,çay (sütlü)
Ara 18:45 3 yk fıstık ezmesi,1 tk bal (bu olmadı hiç kriz geldi resmen bu da kendime )
Akşam 19:30 5 yk maş fasulyeli göbek salata,2 yk yoğurt
Su 2 lt
Spor yok
Mthn83
Unutmabeni çiçeği gitti defne gitti papatya gittiSeni bırakır gider miyim ben
Unutma beni uyleik iptal ettirmiş o dikkatimi çekti.Unutmabeni çiçeği gitti defne gitti papatya gitti
Bidaha kaptan olmayacağım takım dağıldı
LenaG geldi .Unutmabeni çiçeği gitti defne gitti papatya gitti
Bidaha kaptan olmayacağım takım dağıldı
Canım Dukani her gün yapma . 14 gün yapıp ara vermen gerekiyor.Yani büyük ihtimalle benden büyüksün abla diyorum o yüzden, ablacım ben eliptik bisiklet aldım eve eşim dışarda aletleri kullanmama izin vermiyor kalabalık oluyor diye. Eliptik bisiklet günlük en az 30 dk biniyorum, tempolu şekilde sürüyorum en az sekiz km yol yapmış oluyorum. Sonra meyvemi eksik etmiyorum abartmadan birer tane yiyorum mesela şeftali muz falan kırmızı erik. Salata yiyorum genelde öyle listem falan yok canım ne isterse kafama ne eserse onu yapıyorum. Sadece neredeyse her gün dukan birası yapıyorum. Her gün üç litreye yakın su içiyorum. Ödül günü tartı günümüz, bazen bir dilim pasta, bazen bir çikolata, bazen dondurma o an canım ne istiyorsa cumartesi günleri onu yiyorum. Hafta içinde hiç abur cubur tüketmiyorum. Sadece çavdar ekmeği yiyorum. Akşam yediden sonra bir şey yemiyorum. Çok acıktıysam dayanamayacak gibiyse bir avuç leblebi ya da kepekli bisküvi yiyorum bir iki tane. Şimdilik aklıma gelen bunlar
İşte ben bı küçük konserveyi bosaltiyordum bı kase salatanin içine iyi acikmadan duruyorum ozamanCanım 1 kaşık aslında en fazla 3 yk görünce fazla geldi işte kan şekerine direk müdahale ediyor ya böyle besinler ondan didim
Vay güzel olmuş Lotus cum afiyet olsun
Afiyet olsun akşam bana 80-90 gr veriyor diyetisyenim proteini
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım akşam fasulye az olmuş
Afiyet olsun tam diyecektim hurma detoksu mu yapıyorsun diye bubble tea ve pastayı gördüm görmeyeydim iyiydi
Afiyet olsun canım gayet iyi
Evet canım y.k ile nedense hemen doydum öncesi 2 bardak arka arkaya su içtim tıkadı beniNergisim kaşık yk ise cok az servis kaşığı ise cok iyi olmuş
Afiyet olsun canım karbonhidrat yedikce aciktiriyorMenümü yazayım
Kahvaltı
Çeyrek simit
Bir dilim tbe ekmeği
1 dilim kaşar
5 adet zeytin
1 çay kaşığı bal+ tereyağı
Öğle
2 kaşık yoğurtlu makarna
3 dilim karpuz
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi 1 maden suyu
Akşam
Çeyrek simit attım ağzıma
1 dilim kaşar
Yeneyecektim ama acıktım. Daha ekmek vurmam ağzıma . Ekmek yiyince daha çok acikiyorum.
Adım sayım 8400
Suyu tamamladım.
LenaG Mthn83
küçük kase az şekerli aşure yedim komşu getirmiş. eşi şeker hastası diye az şekerli yapmış. ama yine de yememem lazımdı.Harika olmuş canım
Tıkandım canım 3 kat merdiven çıktım ağzım kurudu 2 bardak suyu kafaya dikince TıkandımAfiyet olsun canım akşam fasulye az olmuş
Yarına saklasaydın keşke bu saatte iyi olmamış neyse artık afiyet olsun canımküçük kase az şekerli aşure yedim komşu getirmiş. eşi şeker hastası diye az şekerli yapmış. ama yine de yememem lazımdı.
Nedenkivalla son 2 haftadır pek iyi değilim aslında canım. çok az gitti toplamda.
Maşallah ama baya kg vermişsin darısı bana inşallahCanım çok karışık aslında ben yıllardır bir alıyorum bir veriyorum en çok 124.7 yi gördüm bir 100 e düşüyordum ara verip 110 oluyordum.
21. Mart 2024 te 112 kiloyla şimdiki diyetisyenime başladım arada bayram tatilleri ve 1 ay ara verdim. Bu ay başı tekrar başladım.
Ablacım döndüm geri insallah tekrar devam edeceğim güzel başladık bakalim ayrıca senide özlemişim topigimizide cokkçaaa
Harikasın elcom emzirirken bile güzel bekleniyorsun bi maşallah benden sanaAçkarna ; 1 bardak ananas şurubu suyu ve 1litre su
Kahvaltı : 12.00
2 yumurtalı yulaflı karışık omlet
4zeytin
2 küçüksalatalık
1 çay kaşığı fındık ezmesi
Rezene kimyon çayı
Eki Görüntüle 3465257
Akşam
18.15
1 kepçe türlü yemek
1 kase cacık
2 dilim ince tambuğday ekmek
21.00
Tarçınlı türk kahve (belki)
Leslie 15 dk
3 litre su
Efenin_Annesi @Elhan Mthn83 A Asya89 LenaG
Karbonhidrattan uzak duramasan da ölçüsüne dikkat ederek tatmin edici bir menü olmuş Canım Afiyet olsunMenümü yazayım
Kahvaltı
Çeyrek simit
Bir dilim tbe ekmeği
1 dilim kaşar
5 adet zeytin
1 çay kaşığı bal+ tereyağı
Öğle
2 kaşık yoğurtlu makarna
3 dilim karpuz
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi 1 maden suyu
Akşam
Çeyrek simit attım ağzıma
1 dilim kaşar
Yeneyecektim ama acıktım. Daha ekmek vurmam ağzıma . Ekmek yiyince daha çok acikiyorum.
Adım sayım 8400
Suyu tamamladım.
LenaG Mthn83