- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunMenü bildirimi
Kahvaltı ve Öğle Yemeği Bir arada oldu 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına iki dilim kaşar peyniri +2 salatalık
Ara Öğün 15.00
Yarım tüylü yarım tüysüz şeftali
Ara Öğün 17.00
1 yeşil şeftali +1 kepekli galeta
Akşam yemeği 19.00
Kıymalı Taze fasulye 1tabak + 1 dolma + 1 bardak ayran + çoban salata
- 2 lt su (şimdilik) +1 lt dukan
Spor şimdilik yok ama evin aşağısındaki spor aletlerinde eliptik bisiklet yapacağım nasipse. Yarım saat yapsam yeter.
@Elhan LenaG A Asya89 Mthn83
Sen yarın gör beni bugün ayakta alkislayayim da ama yarın guççç bende hem yürüyüş hem platese gideceğim
Ben karnabahar brokoli çok seviyorum haşlayıp yerim. haşlayıp üstüne biraz peynir koyup yiyebilirsin güzel oluyorBen de kabagi hic sevmiyorum daha dogrusu saglikli olan çoğu seyi sevmiyorum brokoli ,karnabahar ,pirasa ,vb.ama kendimi zorlauarak alistirdigim seyler var mesela yumurta.Diyet yaparak yumurta yeme aliskanligi kazandim ama hala haslanmis yumurta zorluyor beni.Daha önce 17 kilo verdigin donemde yulaf da çok tuketmistim ama sanirim psikolojik olarak haslanmis yumurta ve yulaf bana diyeti hatirlattigi icin göresim bile yok
valla son 2 haftadır pek iyi değilim aslında canım. çok az gitti toplamda.Bomba gibi geliyorsunnnnnnnn
2 haftadır performansım iyi değilGünaydın canım tebrik ederim güzel gitmiiişşş
Şimdiki programın ne neye uyuyorsun. Yada kendince düzenlenen neBen de kabagi hic sevmiyorum daha dogrusu saglikli olan çoğu seyi sevmiyorum brokoli ,karnabahar ,pirasa ,vb.ama kendimi zorlauarak alistirdigim seyler var mesela yumurta.Diyet yaparak yumurta yeme aliskanligi kazandim ama hala haslanmis yumurta zorluyor beni.Daha önce 17 kilo verdigin donemde yulaf da çok tuketmistim ama sanirim psikolojik olarak haslanmis yumurta ve yulaf bana diyeti hatirlattigi icin göresim bile yok
Ben mavideyim kız.gozden cikarttin beniYolculuk yormustur
Maviden kırmızıya geçiş
Süperİyi akşamlar arkadaşlar
LenaG A Asya89 patimsilizm
Bugünkü menüler
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 ceviz
Limonlu maydanoz
Ara 13.00
Maden suyu
Ara 14.00
Süt ve böğürtlen shake
9 badem içi
18.00
1 kase dövme ve yoğurt karışımı
2 YK ıspanak kavurması
100gr tavuk
Ödem atıcı 1 litre su( limon salatalık maydanoz nane yeşil çay karışımı)
2.5 lt su
3 e tamamlarım
45 dk yürüyüş
Nergisim kaşık yk ise cok az servis kaşığı ise cok iyi olmuş
Arada olur öyle..2 haftadır performansım iyi değil
Yani büyük ihtimalle benden büyüksün abla diyorum o yüzden, ablacım ben eliptik bisiklet aldım eve eşim dışarda aletleri kullanmama izin vermiyor kalabalık oluyor diye. Eliptik bisiklet günlük en az 30 dk biniyorum, tempolu şekilde sürüyorum en az sekiz km yol yapmış oluyorum. Sonra meyvemi eksik etmiyorum abartmadan birer tane yiyorum mesela şeftali muz falan kırmızı erik. Salata yiyorum genelde öyle listem falan yok canım ne isterse kafama ne eserse onu yapıyorum. Sadece neredeyse her gün dukan birası yapıyorum. Her gün üç litreye yakın su içiyorum. Ödül günü tartı günümüz, bazen bir dilim pasta, bazen bir çikolata, bazen dondurma o an canım ne istiyorsa cumartesi günleri onu yiyorum. Hafta içinde hiç abur cubur tüketmiyorum. Sadece çavdar ekmeği yiyorum. Akşam yediden sonra bir şey yemiyorum. Çok acıktıysam dayanamayacak gibiyse bir avuç leblebi ya da kepekli bisküvi yiyorum bir iki tane. Şimdilik aklıma gelen bunlarBoncuk2307 neler yaptiniz bu 1 ayda mesela hic ödül günü ya da ödül õgünü oldu mu ?spor yaptiniz mi ?
Dukan birası benim de aklımda ya. İçtiğim günler inanılmaz hafiflik hissi yaşıyordumYani büyük ihtimalle benden büyüksün abla diyorum o yüzden, ablacım ben eliptik bisiklet aldım eve eşim dışarda aletleri kullanmama izin vermiyor kalabalık oluyor diye. Eliptik bisiklet günlük en az 30 dk biniyorum, tempolu şekilde sürüyorum en az sekiz km yol yapmış oluyorum. Sonra meyvemi eksik etmiyorum abartmadan birer tane yiyorum mesela şeftali muz falan kırmızı erik. Salata yiyorum genelde öyle listem falan yok canım ne isterse kafama ne eserse onu yapıyorum. Sadece neredeyse her gün dukan birası yapıyorum. Her gün üç litreye yakın su içiyorum. Ödül günü tartı günümüz, bazen bir dilim pasta, bazen bir çikolata, bazen dondurma o an canım ne istiyorsa cumartesi günleri onu yiyorum. Hafta içinde hiç abur cubur tüketmiyorum. Sadece çavdar ekmeği yiyorum. Akşam yediden sonra bir şey yemiyorum. Çok acıktıysam dayanamayacak gibiyse bir avuç leblebi ya da kepekli bisküvi yiyorum bir iki tane. Şimdilik aklıma gelen bunlar
Canım 1 kaşık aslında en fazla 3 yk görünce fazla geldi işte kan şekerine direk müdahale ediyor ya böyle besinler ondan didimKaptanım ben tüm salatalarima konserve mısır koyuyorum sakıncalı mı resim de atıyorum hatta çoğu zaman
Vay güzel olmuş Lotus cum afiyet olsunİyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüler
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 ceviz
Limonlu maydanoz
Ara 13.00
Maden suyu
Ara 14.00
Süt ve böğürtlen shake
9 badem içi
18.00
1 kase dövme ve yoğurt karışımı
2 YK ıspanak kavurması
100gr tavuk
Ödem atıcı 1 litre su( limon salatalık maydanoz nane yeşil çay karışımı)
2.5 lt su
3 e tamamlarım
45 dk yürüyüş
Afiyet olsun akşam bana 80-90 gr veriyor diyetisyenim proteiniMenüm
LenaG Mthn83 A Asya89
Sabah 10.30 : turk kahvesi 2 hurma 1 kuru kayısı
Kahvalti 12.30 : 3 yemek kasigi kiymali yumurta
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik 5 zeytin
Kk kadar peynir, kayısı çayı
Ara 17.45: sütlü kahve(200 ml)
1 fit kurabiye
2 tam ceviz 9 cig badem
Aksam 19. 30:2 kepce corba
130 gr tavuk göğsü
Domates reyhan maydanoz taze nane az zeytinyağı salata
Su 3 litre
Spor 12.000 adim + 5000 adim
Afiyet olsun canımMenü bildirimi
Kahvaltı ve Öğle Yemeği Bir arada oldu 13.00
2dilim çavdar ekmeği arasına iki dilim kaşar peyniri +2 salatalık
Ara Öğün 15.00
Yarım tüylü yarım tüysüz şeftali
Ara Öğün 17.00
1 yeşil şeftali +1 kepekli galeta
Akşam yemeği 19.00
Kıymalı Taze fasulye 1tabak + 1 dolma + 1 bardak ayran + çoban salata
- 2 lt su (şimdilik) +1 lt dukan
Spor şimdilik yok ama evin aşağısındaki spor aletlerinde eliptik bisiklet yapacağım nasipse. Yarım saat yapsam yeter.
@Elhan LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun canım akşam fasulye az olmuş
Afiyet olsun tam diyecektim hurma detoksu mu yapıyorsun diye bubble tea ve pastayı gördüm görmeyeydim iyiydi
Afiyet olsun canım gayet iyiLenaG Mthn83
13 Ağustos 2024
sabah 09.30
1,5 asrın tandırı yulaf lavaşı içine otlu peynir ve az mozzarella, domates
öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 3 yk moms granola, tarçın, 1 tk fıstık ezmesi, yaban mersini
ara 14.40
2 çörekotlu altınbaşak üstüne labne ve 2 küçük taze incir
akşam 19.30
90 gr hindi fileto, 3 yk tb makarna, salata, 1 yk yoğurt
1,5 lt su
7200 adım