Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah darısı senin başına olsunn bakalım ama artık herkes artık bırak diyor çevremdekiler yüzün gözün çöktü diyorlar hafataya hazırlıkta mı kalsam bilemedim yarın pardon perşembe bi diyetisyenime uğrayacağım bakalım o ne diycek bilmiyorum artık :)Ayyy kiloya bak keşkeee benim olsa
Katılacağım canım inşallah. Bugünkü tartı sonucumu da görünce mutlu oldumGenede yaz sen canım aktif olalım menü paylasmasanda Aras muhabbetlere katıl ozaman
Geliyor gelmekte olan selaaaaaaaam
Anlatacak çok şeyim var ama önce hasret gidereyim .
Saaneee kaptanima soyleyecemTartıldımln mı ne kadar geldin hadi söyle bakalım rakip
Tesekkur ederim daha rahatim artikMaşallah buyumusler
Gözün almasa bile çıkmak onemli olan bu zaten.Günaydın canim zaten hep tartı günü şişlik oluyor
Çok geçmiş olsun canım Şimdi nasıl İyidir inşallah
Maşallah maşallah ben bugün hiç yürüyesim yoktu yürüyecek yerlerim ağrıyor ama çıktım yine kardır
Kız Sabah sabah rüyanda mı gördün Ne böreği
daha da bu kizi gazlamam 52 dediysek 52 çıkmak zorunda mısınSitare55 huu huu neredesinn bugün görsel tartı yoktu yazılı atmak yeterliydii ama ben herzamanki sağlık ocağına geldimm vee görselli atıyorum kiii
Bi uyutmadin hee geldim geldim tebrik bile edemiyorum
Ya ne güzel darısı bize inşallahYaa zaten ayaklarım havada çıktım odadan herşeyin mükemmel daha zayıflasan yağ oranı sınırın altına bile düşer dedi utanarak yazıyorum bunuu duymamazlıktan geldim orada doktorcuğumu belkide ondan vermedi ama bi koruma listesi bari vereydi be dedim sizin burdaki listeleri görünce bu hafta soracağım bakalım
Kesinlikle canım, başlamak çok önemli hele hele motivasyon o bambaşka birşey insan motive olunca çok dhaa kolay görünüyorHoşbuldum canim insaallah verelim artik ya olmuyor böyle mental fiziksel her yönden yordu vallahi
Olmayacak şey değil canım, bir hafta 1.5 kilo verirsin başka hafta 400 Gr ama sonuç değişmezInşallah binlerce amiinnbende 5 ayda 20 kilo vermek istiyorum ayda 4 kilo haftada 1 kilo seklinde Inşallah olur çok ütopik bir hedef degil aslinda insaallah Allahim çok amin
Yok canım öyle çok şiddetli değildi yıkılacak kadar şükür. AminGeçmiş olsun canım benim inşallah bir şey yoktur Allah tekrarını yaşatmasın
Sagol canım aminGeçmiş olsun canm ben uyumuşum hissetmesim komşular yzmais Allah'ım korusun
Çıkanlar oldu. Çıkmadık biz canım. Ama uyuyamadık da. Ben yüksek katta oturuyorum ondan çok sallandık. Herkesin psikolojisi bozulmuş. Öyle çok şiddetli değildiÇok geçmiş olsun disardamisiniz simdi
Sagol canımCok gecmis olsun canim
Sagol canımCokk geçmiş olsun canım
Evet Suriye merkezli.Çok geçmiş olsun
Suriye merkezi galiba
Sagol canımGecmis olsun canim
Öyle yoooohhh rahat bırakmak 52yi görmezsem dilimden düşmezsin diyordun şimdi sıra bende madem huu huuu cuartesiye de artı olmam umarım ahahahaha ama sen miydin beni sıkıştıran al sanaa ahahahahSaaneee kaptanima soyleyecem
Tesekkur ederim daha rahatim artik
Gözün almasa bile çıkmak onemli olan bu zaten.
daha da bu kizi gazlamam 52 dediysek 52 çıkmak zorunda mısın
Bi uyutmadin hee geldim geldim tebrik bile edemiyorum
Gecen hafta niye asılmadin benimle sadece 350 gr verdinÖyle yoooohhh rahat bırakmak 52yi görmezsem dilimden düşmezsin diyordun şimdi sıra bende madem huu huuu cuartesiye de artı olmam umarım ahahahaha ama sen miydin beni sıkıştıran al sanaa ahahahah
Canım ektra bişey yapmadım ki bu aralar leslie de yapmıyorum hatta sadece yürüyüş ama daha artık haftaya hazırlığa geçerim sanırım artık bu kadar kafii gibi sadece nasıl korumam gerektiğini bilmiyorum canım isteyince bir şeyden nekadar yemeliyim aralıklı orucu bırakacaktım yavaş yavaş tekrar artı olup çok aşırı yükselirim diye çekiniyorum tüm soruşarı soracağım perşembe doktoruma bakalım hayırsı teşekkür ederim tebriğin içinde canım benimGecen hafta niye asılmadin benimle sadece 350 gr verdin
Bu arada tibrik idirim
tebrik ederim canım sende iyisin geçen haftaya göre daha da iyileri gelsin inşallah daimaa