Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saka yapıyorum tabi canim koruma cok onemli gerekirse online dan bile koruma icin diyetisyenle devam edebilirisn. Verirken nelere hagir diyiruz korurken de bir anda almak insanı korkutuyor. Bugun bi arkadasimla yürüdüm bakiyorum sana bir seyin kalmamis dedi cok iyi görünüyorsun deid. İçimden ohoo daha 10 kilom var dedim.Canım ektra bişey yapmadım ki bu aralar leslie de yapmıyorum hatta sadece yürüyüş ama daha artık haftaya hazırlığa geçerim sanırım artık bu kadar kafii gibi sadece nasıl korumam gerektiğini bilmiyorum canım isteyince bir şeyden nekadar yemeliyim aralıklı orucu bırakacaktım yavaş yavaş tekrar artı olup çok aşırı yükselirim diye çekiniyorum tüm soruşarı soracağım perşembe doktoruma bakalım hayırsı teşekkür ederim tebriğin içinde canım benim
ahahahah sen dün ben sıkıştırıca okadar tabii her tartıda aklıma gelmen nırmıl yiniiiIsin gücün ben zati yakinda ruyanda da gorursun ayril da gel sitare de de enişte bey sana sorsun
Günnnoooooo aşkolaaarrrr
Ohhh daha ne olsunnn
Maşallah subhanaallah elcomBen dün tartmamıştım ama 3 gün önce ki kilomu yazayim
Cumartesi : 77.6
BUgün : 76.3
Fark; 1.3
Efenin_Annesi
Elhan
LenaG
Mthn83
A Asya89
Resmii aşağuda du daaaa
Eki Görüntüle 3464992
Günaydinnn️Gunaydin herkese
Kız günde 1 kg giderse hicbisi kalmaz 1 ayda
Çocukta yaparim karı-yer deGünaydın canim zaten hep tartı günü şişlik oluyor
Çok geçmiş olsun canım Şimdi nasıl İyidir inşallah
Maşallah maşallah ben bugün hiç yürüyesim yoktu yürüyecek yerlerim ağrıyor ama çıktım yine kardır
Kız Sabah sabah rüyanda mı gördün Ne böreği
Görümcem o kadar zayıftı ki oğlum ayağı ile destek vermezse tartı onu tartmiyorduSitare55 huu huu neredesinn bugün görsel tartı yoktu yazılı atmak yeterliydii ama ben herzamanki sağlık ocağına geldimm vee görselli atıyorum kiii
Ay ne güzel bir mesaj yazdın Çok teşekkür ederim canım Ay inşallah gider ya günde birer kilo İnan ki kilo vermek beni çok mutlu eden bir şey almak tam tersine mutsuz ediyor Yani Yemek yemek istemiyorum kilo almak istemiyorum aslında ama işte yeme bozukluğu stres kaynaklı tetikliyor yeme ataklarımı ama halledeceğiz güzel başladık güne. Yeni manifestim 1 Eylül'e kadar 5 kilo daha vereceğim Eylül'ün 2 Haftasına kadar 5 kilo daha Vereceğim 1 Ekim'e kadar 5 kilo daha vereceğim toplam 15 16 kilo arası vermiş olmayı hedefliyorum 7 7 7 oldu oldu oldu MOTIVASYON MESAJIM HATIRLATMALARIMA DA KAYDETTİM 1 EKIME KADAR HER GUN HATIRLATACAK BANA BU MESAJIMJKız günde 1 kg giderse hicbisi kalmaz 1 ayda
Düzen kurmana sevindim. Hoşgeldin evine
Oglusa geçmiş olsun
İnşallah şifa olsun
Zaten haftaya belkim hazırlıkta kalırım kaptanım bu hafta cumartesi + gelirsem devam sabit kalırsam bilmiyorum perşembe de doktora gideceğim zzaten bakalım ne diycek bana :)Görümcem o kadar zayıftı ki oğlum ayağı ile destek vermezse tartı onu tartmiyordu
Rüzgarlı havalarda çıkamıyordu
Seninde a kalmış
Çok geçmiş olsun. RABBİM bir daha yaşatmasın inşallahİyi geceler kızlar
Deprem oldu iyi sallandık. Rabbim korusun bizleri. Uyku tutmuyor, çocuklar ayaklandı. Millet de biyerelere gitme derdinde araçlar yollarda, parka inenlerde var. Sonumuz hayrolsun
Niye cumartesiye arti gelecegini düşünüyorsun hayirdir yine ne yiyecenZaten haftaya belkim hazırlıkta kalırım kaptanım bu hafta cumartesi + gelirsem devam sabit kalırsam bilmiyorum perşembe de doktora gideceğim zzaten bakalım ne diycek bana :)
Maşallah canım. Sana yetişmem lazım
yok canım mazeret olabilirim ödem filan malum birşey yiyeceğimden değil ahahahahNiye cumartesiye arti gelecegini düşünüyorsun hayirdir yine ne yiyecen