Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım
Günaydın kızlar yeni bir hafta alacağımız güzel haberler le sevinçler le dolu olsun bu günümüze şükürler olsun diyip bomba gibi başlayalım
Ben de aynıyım. Ben de bacak da var. Zayıf olduğum zamanda üst bedenime göre daha fazlaydı. Ama şimdi aşırı orantısız. Ben de bir de göğüs de var. Onlar da azıcık küçülseB
Benim basen de yerli yerinde duruyor yüzüm alt bacağım göbeğim zaten çok yoktu olan da gitti. Basen yerini tutuyor
Harika bir başlangıç olmuş yine ve yenidenKoca bir bardak limonlu su içtim şükür bugün açlık krizim yok
Günü kapattım bende
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta 2 tane
İnce dilim beyaz peynir
7 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Ara öğün
10 badem
1 buğday patlagi
Şekersiz kahve
Gece acikirsam yoğurt yerim yada salatalık vs
Kahvaltı çok geç yaptık o yüzden yemeyi düşünmüyorum şuan
LenaG Mthn83
1.5 lt su şuana.kadar yatana kadar 3 e tamamlayacağım
15.dk egzersiz
Güzel menü canım LenaG kaptanimi etiketle10 Ağustos menü
*10.00 hurmalı bar, yağ yakıcı kahve
*13.00 tavuk sote,korili makarna,salata
*16.00 fit waffle (tb unlu)
*18.00 nohut cipsi ,ayran
Kaptanim kaptanım dün bizim menüleri yorumlamadin bugüne bekliyorum senii11 Ağustos menüm
Sabah erken saatlerde üzüm ve incir yedim gün boyu aç hissettirdi hep birşeyler atıştırma isteğimi arttırdı malesef
İki çıktım üzüm 2 yeşil incir
Kahvaltı 11
Kk peynir
Bir dilim ekmek
3yk melemen
2yk kavurma 10 yeşil zeytin
Öğle sonrası
Bir dilim karpuz yine 2 yeşil incir ve yine üzüm atistirdim ,10 fıstık
Akşam 6 da
bir buçuk kase mercimekli dogmeli otlu çorba
Mthn83 LenaG
Kime diyon bunu tomrs in menusu altındaKaptanim kaptanım dün bizim menüleri yorumlamadin bugüne bekliyorum senii
Yarin komtrol tartisi fotosuz oluyor. Cumartesi fotolu nickli tarti. Cumartesi en cok kilo veren kırmızı kaptan oluyor mavi kaptani belirliyor. Sali kaptanlar arasinda en cok kilo veren transfer hakki kazaniyirEfsaneeee geri döndüüü tartı yarın dı herhalde yarınmı atiyoruz kızlarrr bi anlatıverin loo unuttum yeni gelişmeler olmuş burdaa haydee anlatı verin baaaa