- 30 Aralık 2022
- 2.850
- 11.150
Aaaa ben Mthn83 yorumuna yapmamismiyimm yürüyordum farketmedimKime diyon bunu tomrs in menusu altında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ben Mthn83 yorumuna yapmamismiyimm yürüyordum farketmedimKime diyon bunu tomrs in menusu altında
Aklimla oynama kiz zaten hafizam zayiftomrs bizim kaptanimiz yaa ahahahah
Yuruyusteyim canım sen cikmadinmiNergis 35 yürüdün mu bugun
Hoşgeldin canimEfsaneeee geri döndüüü tartı yarın dı herhalde yarınmı atiyoruz kızlarrr bi anlatıverin loo unuttum yeni gelişmeler olmuş burdaa haydee anlatı verin baaaa
Kaptanicem bak sabah yürüyüşe cikdiydimm başka arkadaşımın menüsü altına yazmışım ahahaha unutma bizi HemiGüzel menü canım LenaG kaptanimi etiketle
Aaa hakaret sayarim 11bin adim bugunYuruyusteyim canım sen cikmadinmi
TEşekkürler canımmYarin komtrol tartisi fotosuz oluyor. Cumartesi fotolu nickli tarti. Cumartesi en cok kilo veren kırmızı kaptan oluyor mavi kaptani belirliyor. Sali kaptanlar arasinda en cok kilo veren transfer hakki kazaniyir
Yaaa cokk pardonnAklimla oynama kiz zaten hafizam zayif
Nasılsın neegiskommHoşgeldin canim
Sabahları bende yürüyorum ise kadar aşko o esnada yazmışım ufak aksilikler işteAklimla oynama kiz zaten hafizam zayif
Oh maşallah sana ben biraz geç kaldım bugünAaa hakaret sayarim 11bin adim bugun
İyiyim canım benim sen nasılsınNasılsın neegiskomm
Duyduk duyduk
Sen 11.bin yaptıysan ben.12.bin yapicam olmaz öyleAaa hakaret sayarim 11bin adim bugun
Anamm siz cocuklari ev ahalisini nasi koyup yürüyüşlere gidiyonuz yaa helal sizeSen 11.bin yaptıysan ben.12.bin yapicam olmaz öyle
Hedef 12.bin
Benim cocuklar evli canım eş kişisi de sorun değil zaten cocuklar küçük ken bende herkese imrenirdim çıkması zor tabiiiiAnamm siz cocuklari ev ahalisini nasi koyup yürüyüşlere gidiyonuz yaa helal size
Tmm cnmMerhaba canım hoşgeldin tekrar yarın sabah tartı fotosu atabilir misin tarihli ve nickli olarak. Bir de tekrar geldiğin için hatırlatma amacıyla ilk sayfadaki formu doldurabilirsen seviniriz Salı kontrol tartısı ve cumartesi tartılarımız var. Tabi günlük düzenli menü paylaşımını zaten biliyorsundur
Biliyorum nolmus mignim kirim falan yemisler nolmuss bugun tam gaz devam o dunde kaldi
Yap tabi ama yürüyüş yolun cok guzelmis benim yürüdüğüm yer oyle degil oyle olsa 15 bin YürürdümSen 11.bin yaptıysan ben.12.bin yapicam olmaz öyle
Hedef 12.bin
E uyuyorlar, geldigimde hala uyuyorlar bebekler gibi uyumalarini mi izleyecem gitmeyipAnamm siz cocuklari ev ahalisini nasi koyup yürüyüşlere gidiyonuz yaa helal size