Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah kaptanım ya. En son 2019 yılında 78/77 kg olmuştum. Bünye hasret kalmış resmenHatika canim odemler gitmis hafi bakalim gelsin 7 ler artik
Bünyem hasret kaldı resmenTebrikler canım hadi az kaldı 7 ler
2020 subatinda 63, 2020 agustosunda 67 kiloydum hey gidiAy inşallah kaptanım ya. En son 2019 yılında 78/77 kg olmuştum. Bünye hasret kalmış resmen
Hepimize maşallah canım. Kadınlar birlik oldumu yapamayacağı hiç birşey yoktur. İyiki burası var emeği geçen herkesten Allah razı olsunKız maşallah sanaa yeni kaptanımız belli oldu sanırım
Kilon az ol.asina rağmen süpersin
Tebriklerr
Tebrikler canım super3 farklı sonuç çıktı 60-60,1-60,2 kg ortalaması 60,1alayım dedim.
Geçen hafta cts:62 kg
Bugün: 60,1 kg
Fark:-1.9 kg
LenaG Mthn83
Eki Görüntüle 3463812
Ne yaptın sen kuzum yağ çöz formülünü var tebriklerrrr
Azimlisin kaptanım az kaldı yine olursun2020 subatinda 63, 2020 agustosunda 67 kiloydum hey gidi
Canım bir haftalık tatilde rahat beslendim. Ödem vardı birde metabolizma değişiklik olduğu için hızlandı herhalde. Umarım uzunca bir süre böyle devam ederKilon az ol.asina rağmen süpersin
Tebriklerr
Tebrikler canım super
Ne yaptın sen kuzum yağ çöz formülünü var tebriklerrrr
Canım tebrik ediyorumGünaydın
Regl dönemi bitti odemlerden kurtuldum
Gecen hafta 56.2
(Salı 57.4 tüm sanırım ödem bu kadar etkiliyor)
Bu hafta 55.4
Fark -800
Ben aranizda olmaya devam ederek sohbetlerinize eşlik edecegim kilo bildirimine ara vereyim mezun olayim
Araniza katildigimda 60 tim sizlerin destegi motivasyonu ile 5 kilodan kurtuldum yoksa eminim daha da artı olmustum iyi ki varsiniz
Mthn83 LenaG
Mesajlari da okuyamiyorum su an cunku hazirlanip yollara dusecegim çekim günü...
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi3 farklı sonuç çıktı 60-60,1-60,2 kg ortalaması 60,1alayım dedim.
Geçen hafta cts:62 kg
Bugün: 60,1 kg
Fark:-1.9 kg
LenaG Mthn83
Eki Görüntüle 3463812
Waaoowwwwww maşallah maşallah çok çok tebrik ederim canım.
İyi tatiller canımGüzel hafta sonları olsun hepinize
Bu hafta tartılır izin ister öyle çıkarım tatile diye düşünüyordum.
Maalesef sabaha karşı yola çıktık. Hala yoldayız. Bir süre yokum.
Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler
Hayırlı yolculuklarGüzel hafta sonları olsun hepinize
Bu hafta tartılır izin ister öyle çıkarım tatile diye düşünüyordum.
Maalesef sabaha karşı yola çıktık. Hala yoldayız. Bir süre yokum.
Kendinize çok iyi bakın
Sevgiler
Kız 2 günde ne yaptın öyle