- 9 Temmuz 2024
- 875
- 5.287
- 23
Aaaa pardon aklımda 70 kalmış neyse hdefe az kalmış
Ay sonu hedefin 69 canım güncellemek istermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sonu hedefin 69 canım güncellemek istermisin
Yok canim bi arkadas usenmedim saydim su kadar kilo giymis takimlardan demistiKuzum LenaG dün yazmıştı 3.30dan sonra tablo atacak bu gün işleri vardi.Kilo bildirimide 2 ye kadar sürer hem.
M Minicikfzt yapmıştı sanırım.Yok canim bi arkadas usenmedim saydim su kadar kilo giymis takimlardan demisti
Kaptanimizdan haberim var
Menü ve spor paylaşımı yapan herkese teşekkürler
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU 3.08.2024 4.08.2024 5.8.24 6.08.2024 7.08.2024 8.08.2024 9.08.2024KIRMIZI TAKIM sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M?S+ M+S+ M+S+ M+S+ YOSUNLUPAPATYA M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ASYA89 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- BEGONYA2 M+S- M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- SİBEL_84 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MTHN83 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ CAKİNİN GELİNİ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ FİTVENUS ? ? ? M+S- ? M+S- ? 60KİLOYUM M+S? M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ELLSA ? M+S+ M+S+ ? M+S+ M+S+ M+S+ MAVİ TAKIM LENAG M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ UNUTABENİCİCEGİ ? M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ NERGİS 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M-S+ M+S+ M+S+ LEYL76 M+S+ M+S M+S+ M+S+ M+S M+S- M+S- BONCUKLARHAJSL M+S M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- TOMRS M+S- M+S- M+S+ M+S- ? M+S- M+S- LOTUS1234 M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- GOKLERCE M+S M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- TRUELİVİNG_ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- BİLGEYOGİİ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S-
Benimde hala eksi ben hergun yapıyorumDün spor yapmıştım cnm
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Çok iyi bir sonuç tebrikler canımGünaydın kızlar
Bol eksili bir gün olsun
Dün diyetisyende -1.300 çıktım ama foto çekmeyi unuttum yine evde yokum diyetisyenin kağıdı da yanımda değil yarın akşam eve gidince foto atarım artık yapacak birşey yok..
LenaG
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Fark -1.300
Tebrikler canımYazilmiyor telefondan giriyom fark
74,1
73,5
Fark -600
Saliya hedef 72,7 insallah
Tebrik ederim canimm bayağı güzel
Çok iyisin bu hafta muhteşem bir sonuca imza attın tebrikler canım ️️️️ darısı başımaGeçen hafta 74.8
Bugün 72.7
Fark 2.1 kg
Çok ciddi bir fark daha valla kendimi çok tembel hissettim çok iyi sibelcim Tebrik ederim harikasin
Tebrik ederim canım istikrarlı bir şekilde devamm
Malahit çok iyisin tebrikler harika bir sonuç3 farklı sonuç çıktı 60-60,1-60,2 kg ortalaması 60,1alayım dedim.
Geçen hafta cts:62 kg
Bugün: 60,1 kg
Fark:-1.9 kg
LenaG Mthn83
Eki Görüntüle 3463812
Asya direk kaptanlik geliyor bence insanlık ötesi bu sonucun ve azmin için seni çok tebrik ederim
Hoş geldinnn canım grubumuz aşırı tatlış insanlardan oluşur ve burada hedeflerine kesinlikle ulaşırsın bildirimlerini ihmal etme yeterliADINIZ: ( isteğe bağlıdır)
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: 60 ama ilk hedef 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik ve iştahlı biri olmam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2. bebeği düşünüyorum. Ama bu kiloda hamile kalmam çok zor. Bu yüzden fazlalıklarımdan kurtulmam lazım
Eki Görüntüle 3463829
Tebrik ederim canım bence çok güzel sonuçGeçen hafta:73.9
Bugün: 73.2
Fark : 700 Gr
Yüzde: 0.94 LenaG
Ahu ahh dün ne güzel 72.8 çıkmıştım Eki Görüntüle 3463871
Haftaya daha cok gider canim tebrik ederim
Azcik tembellik edecektim nolmusM Minicikfzt yapmıştı sanırım.
O kadar arayışa gerek yok genel listeden sonra topla bakalım kaç kg yağ gitmiş
Çok geçmiş olsun. Biz de ilk Maraşı yazdık, sonra antep, osmaniye... Sanırım polis kadrosunda açık yokmuş. Hiç ummadığımız şekilde sondan bir önceki sıraya yazdığımız Ankara çıktı. Orda yasamaya ihtimal bile vermiyordum, çıkmaz diyordum. Bu tayin süreci baştan sona hayalkırıklığı oldu benim için. Esim 8 senedir doğuda. O da bıktı artık.Canım her sene eşimle aynı sıkıntıları yaşardık. O tayin isteyelim. Ben gitmek istemezdim. Tayin zamanlari her zaman kavga gürültülü geçerdi ki kendi memleketinde idik. Ama istemeyen o idi kalmak isteyen bendim. Bazen hayırlısını istemek lazım. Sonra deprem oldu. Herşeyimizi kaybettik. Sonra tayin istedik. İster istemez çıktı. Sıfırdan hayat kurduk bismillah dedik. Bazen olmuyorsa zorlamamak lazım. Israr edince sonrasında keşke kalsaydik diyebiliyorsun.
Modunu dusurme 400 olsun bizim olsun ( benim de 400 ) tebrim ederim canim cig kofte de odem yapar ayrica
İnşallah öyledir kızlar yaBence daha fazla bile vermiş olabilirsin. Çiğköfte ödem yapmıştır
Çok teşekkür ederimİyi tatiller canım
Teşekkür ederim canımHayırlı yolculuklar
Teşekkürler canım hepimiz harikayızTebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Çok iyi bir sonuç tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrik ederim canimm bayağı güzel
Çok iyisin bu hafta muhteşem bir sonuca imza attın tebrikler canım ️️️️ darısı başıma
Çok ciddi bir fark daha valla kendimi çok tembel hissettim çok iyi sibelcim Tebrik ederim harikasin
Tebrik ederim canım istikrarlı bir şekilde devamm
Malahit çok iyisin tebrikler harika bir sonuç
Asya direk kaptanlik geliyor bence insanlık ötesi bu sonucun ve azmin için seni çok tebrik ederim
Hoş geldinnn canım grubumuz aşırı tatlış insanlardan oluşur ve burada hedeflerine kesinlikle ulaşırsın bildirimlerini ihmal etme yeterli
Tebrik ederim canım bence çok güzel sonuç
Emniyette nasıl işliyor bilmiyorum canım süreç. Ama bizde ikimizde istiyoruz hangisi çıkarsa diğeri özür grubu ile eş yanına gidiyor.Çok geçmiş olsun. Biz de ilk Maraşı yazdık, sonra antep, osmaniye... Sanırım polis kadrosunda açık yokmuş. Hiç ummadığımız şekilde sondan bir önceki sıraya yazdığımız Ankara çıktı. Orda yasamaya ihtimal bile vermiyordum, çıkmaz diyordum. Bu tayin süreci baştan sona hayalkırıklığı oldu benim için. Esim 8 senedir doğuda. O da bıktı artık.
Şimdi iyi bir araştırıp baktik. Polislerin mevzuatında eşten dolayı yer değiştirmede kolaylıklar var. Ama amirin merhametine de bağlı. İsterse göndermek için dilekçe yazıp yapar işimizi. İstemezse süründürür mahkemede. Bir polis 2018de dava açmış bunun için, 2019da sonuçlanmış. Boyle bir sey mi yapsam diye düşünüyor şimdi. Çünkü bayağı yıprandı burda da. Rahat bir yer istiyordu o da.
İnşallah öyledir kızlar ya
Tebrik ederim canımGeçen hafta:73.9
Bugün: 73.2
Fark : 700 Gr
Yüzde: 0.94 LenaG
Ahu ahh dün ne güzel 72.8 çıkmıştım Eki Görüntüle 3463871
Tebriklerrr canım regle rağmen gayet iyiCumartesi: 89
10 ağustos cumartesi:88.5
Fark: 450 gram
Daha fazla olur diye düşünüyordum ama regl hali bir de şişkinlik var sanırım ondan umarım salı tartısı daha iyi gelir kaptanim LenaG
Tebrik ederimmmGeçen hafta 74.1
Bu ctsi 73.4
Fark 700