- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Canim Hatcem teşekkür ederim senin de az kaldi bak atak yaptin gerisi gelecekCanım tebrik ediyorum
Hayalini gerceklestirdin hedefine ulaştın harikasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Hatcem teşekkür ederim senin de az kaldi bak atak yaptin gerisi gelecekCanım tebrik ediyorum
Hayalini gerceklestirdin hedefine ulaştın harikasın
Tahminim 2 yıldır 65 koruduğum için ve bünyem 1 yıldır yemeye alışık olduğu için dikkat etmeye başladığımda ödemleri attı 67 sonrası zorlar sanırım beniKız 2 günde ne yaptın öyle
Kuzum LenaG dün yazmıştı 3.30dan sonra tablo atacak bu gün işleri vardi.Kilo bildirimide 2 ye kadar sürer hem.Gecen hafta kim saymisti her takimdan toplam Kac kilo gittigini bi zahmet yine saysa bu grup eriyor beee super
HoşgeldinizADINIZ: ( isteğe bağlıdır)
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 98
HEDEF KİLONUZ: 60 ama ilk hedef 80
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik ve iştahlı biri olmam
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2. bebeği düşünüyorum. Ama bu kiloda hamile kalmam çok zor. Bu yüzden fazlalıklarımdan kurtulmam lazım
Eki Görüntüle 3463829
Bendede var giremiyorum evdeki internetten ama telden girebiliyorum sadece siteyeKızlar bugün benim k.k bi tuhaflık var alıntı yapıyorum ya hepsi birbirine giriyor zor yazıyorum nasıl cozebilirim bunu yoksa dün otobüste gelirken hoplarken elim bir yeremi değdi bilemiyorum varmi bi bilen anlayan şu nacisane kula yardım etmek isteyen
Hayırlısı kolaylıkla olsun canım hakkınızdaCanım her sene eşimle aynı sıkıntıları yaşardık. O tayin isteyelim. Ben gitmek istemezdim. Tayin zamanlari her zaman kavga gürültülü geçerdi ki kendi memleketinde idik. Ama istemeyen o idi kalmak isteyen bendim. Bazen hayırlısını istemek lazım. Sonra deprem oldu. Herşeyimizi kaybettik. Sonra tayin istedik. İster istemez çıktı. Sıfırdan hayat kurduk bismillah dedik. Bazen olmuyorsa zorlamamak lazım. Israr edince sonrasında keşke kalsaydik diyebiliyorsun.
Mezuniyetin hayırlı olsun çok tebrik ediyorum canım darısı bizlereGünaydın
Regl dönemi bitti odemlerden kurtuldum
Gecen hafta 56.2
(Salı 57.4 tüm sanırım ödem bu kadar etkiliyor)
Bu hafta 55.4
Fark -800
Ben aranizda olmaya devam ederek sohbetlerinize eşlik edecegim kilo bildirimine ara vereyim mezun olayim
Araniza katildigimda 60 tim sizlerin destegi motivasyonu ile 5 kilodan kurtuldum yoksa eminim daha da artı olmustum iyi ki varsiniz
Mthn83 LenaG
Mesajlari da okuyamiyorum su an cunku hazirlanip yollara dusecegim çekim günü...
Çok haklısın mesafe koyamıyorum gözümün önünde bir hafta yarhanayla ugracasagim savasacagim demektir bugün de yedim bugun serbest gün ilan etsem olur muCanım tebrik ederim kilona göre gayet iyi eksi kaç olmak istiyorsun
Tebrik ederim canım ah tomrs cum ah tomrs cum bir mesafe koyabilsen tarhanayla arana şıp diye 55 lere geleceksin
Tebrik ederimm canım
TebriklerrGünaydın kızlar
Bol eksili bir gün olsun
Dün diyetisyende -1.300 çıktım ama foto çekmeyi unuttum yine evde yokum diyetisyenin kağıdı da yanımda değil yarın akşam eve gidince foto atarım artık yapacak birşey yok..
LenaG
Geçen hafta 78.8
Bu hafta 77.5
Fark -1.300
Bence daha fazla bile vermiş olabilirsin. Çiğköfte ödem yapmıştırLenaG Mthn83
Geçen haftaki kilom 73'tü sanırım.
Bu hafta 72.6
-400
Dünkü menüm:
Kahvaltı
Saat 10.00
2 yk yulaf ve 1 bardak süt, ceyrek muz, tarçınla bir öğün yaptım.
Öğlen 13.30
İki kepek ekmeği arasina 1 yumrta
1 ince dilim kaşar
2 ince dilim domatesle sandviç
Yanında yeşillik
Ara öğün 16.00
Şekersiz kahve yanında 1 tane tutku
Akşam 17.30
Eşim ben öğlen yedim sen de ye diyerek çiğ köfte getirmis. Yemek falan da yapmamistim açıkçası.
Spor yok
Su 3 litre
Dün sabah da tartilmistim. 72.2 çıkmıştım. Hastalığın etkisi sanırım. Normal yememe donersem yarına ben yine 73ü görürüm
Tebrik ederim inşallahYazilmiyor telefondan giriyom fark
74,1
73,5
Fark -600
Saliya hedef 72,7 insallah
Uykusuzluk, wc, tuz bayağı farkettiriyor. Geçen hafta aynı şeyi ben yaşadım
Tebriklerrr
Waoww maşallahGeçen hafta 74.8
Bugün 72.7
Fark 2.1 kg
Tebrik ederimm salıya kadar daha fazla giderGeçen hafta 76.700
Bugün 76.600
Fark -100 gr
Bence süper, dün kahvaltıya davet edildim, akşam yine davetteydim, çok iyi çıktım,
Bu gece yolcuyum kızlar, dualarınıza talibim
LenaG
Eki Görüntüle 3463786
Hele diyorum ki birşey eksik
Oyyy maşallahhhh çok iyi sonuç
Tebrikkk ederimmm
Hayırlı olsunn darısı başımızaGünaydın
Regl dönemi bitti odemlerden kurtuldum
Gecen hafta 56.2
(Salı 57.4 tüm sanırım ödem bu kadar etkiliyor)
Bu hafta 55.4
Fark -800
Ben aranizda olmaya devam ederek sohbetlerinize eşlik edecegim kilo bildirimine ara vereyim mezun olayim
Araniza katildigimda 60 tim sizlerin destegi motivasyonu ile 5 kilodan kurtuldum yoksa eminim daha da artı olmustum iyi ki varsiniz
Mthn83 LenaG
Mesajlari da okuyamiyorum su an cunku hazirlanip yollara dusecegim çekim günü...
Regle rağmen bu kadar vermişsin tebrik ederim. Reglde artı veya sabit oluyorum ben
Üzülme salıya kadar toparlarsın Salı günü tartı korksun
Tebrikk ederimm çok iyi
Tebrik ederimm. Kilon zaten az olduğu için gayet iyi bir sonuç
Allah’ım bu nasıl bir eksi. Milletin 1-2 ayda verdiğini sen 1 haftada vermişsin Kocaman bir maşallah
Tebrik ederimm canım
Tebriklerrr çok iyi bir sonuçBen de mesajları okuma işini anca bitirdim, hepinize tebrikler çok güzel kilolar verilmiş, artılar var ama çok değil gramla kolay verilir sıkmayın canınızı çiçek ablalarımşimdi yazayım bildirimimi. Bu kardeşiniz ay sonu hedefini tutturmuş sayılıyor mu acepp
Geçen Cumartesi : 72.30
10 ağs. Cumartesi : 70.70
Fark : - 1,600 gr
LenaG Mthn83 Sitare55
HoşgeldinizzADINIZ: ( isteğe bağlıdır)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 2. bebeği düşünüyorum. Ama bu kiloda hamile kalmam çok zor. Bu yüzden fazlalıklarımdan kurtulmam lazım
Eki Görüntüle 3463829
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU | 3.08.2024 | 4.08.2024 | 5.8.24 | 6.08.2024 | 7.08.2024 | 8.08.2024 | 9.08.2024 |
KIRMIZI TAKIM | |||||||
sitare55 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M?S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
YOSUNLUPAPATYA | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
ASYA89 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- |
BEGONYA2 | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S- |
SİBEL_84 | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
MTHN83 | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
CAKİNİN GELİNİ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
FİTVENUS | ? | ? | ? | M+S- | ? | M+S- | ? |
60KİLOYUM | M+S? | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
ELLSA | ? | M+S+ | M+S+ | ? | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
MAVİ TAKIM | |||||||
LENAG | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
UNUTABENİCİCEGİ | ? | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ |
NERGİS 35 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | M-S+ | M+S+ | M+S+ |
LEYL76 | M+S+ | M+S | M+S+ | M+S+ | M+S | M+S- | M+S- |
BONCUKLARHAJSL | M+S | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- |
TOMRS | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | ? | M+S- | M+S- |
LOTUS1234 | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- |
GOKLERCE | M+S | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- |
TRUELİVİNG_ | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- |
BİLGEYOGİİ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- |
Dün spor yapmıştım cnmMenü ve spor paylaşımı yapan herkese teşekkürler
HAFTALIK MENÜ SPOR TABLOSU 3.08.2024 4.08.2024 5.8.24 6.08.2024 7.08.2024 8.08.2024 9.08.2024KIRMIZI TAKIM sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M?S+ M+S+ M+S+ M+S+ YOSUNLUPAPATYA M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ASYA89 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- BEGONYA2 M+S- M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- SİBEL_84 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MTHN83 M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ CAKİNİN GELİNİ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ FİTVENUS ? ? ? M+S- ? M+S- ? 60KİLOYUM M+S? M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ ELLSA ? M+S+ M+S+ ? M+S+ M+S+ M+S+ MAVİ TAKIM LENAG M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ UNUTABENİCİCEGİ ? M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ NERGİS 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M-S+ M+S+ M+S+ LEYL76 M+S+ M+S M+S+ M+S+ M+S M+S- M+S- BONCUKLARHAJSL M+S M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- TOMRS M+S- M+S- M+S+ M+S- ? M+S- M+S- LOTUS1234 M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- GOKLERCE M+S M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- TRUELİVİNG_ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- BİLGEYOGİİ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S-
Öyle deme evrene pozitif mesaj gönderTahminim 2 yıldır 65 koruduğum için ve bünyem 1 yıldır yemeye alışık olduğu için dikkat etmeye başladığımda ödemleri attı 67 sonrası zorlar sanırım beni
Ay sonu hedefin 69 canım güncellemek istermisinBen de mesajları okuma işini anca bitirdim, hepinize tebrikler çok güzel kilolar verilmiş, artılar var ama çok değil gramla kolay verilir sıkmayın canınızı çiçek ablalarımşimdi yazayım bildirimimi. Bu kardeşiniz ay sonu hedefini tutturmuş sayılıyor mu acepp
Geçen Cumartesi : 72.30
10 ağs. Cumartesi : 70.70
Fark : - 1,600 gr
LenaG Mthn83 Sitare55
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlıdır)
Eki Görüntüle 3463829
Kesinlikle hemenn gideceklerÖyle deme evrene pozitif mesaj gönder
Hiç takılmadan gidecek diye.
Telefondan yapmaya çalışıyorum eksiklik oluyor kusura bakmaDün spor yapmıştım cnm