- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneciğinin mekanı cennet olsun. Mesajını okuyunca ağladımO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Ay inşallah canım ya ağzından bal damlıyorÇabuk gelen çabuk gider canım merak etme. Sen diyet konusunda disiplinlisin inşallah bi hafta sonra uçup gidecek bu fazlalar.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Melek annenin emin ol annenin şefkati hala üzerinde çünkü anneyle kızları arasındaki bağ o kadar kuvvetlidir ki ölüm bile koparamaz o bağı
Çok üzgünüm canim o mesaji yazarken seni üzmek asla Istemezdim. Allah anneciginle seni cennette kavuatursun insallah. 8 yaşındaki halinle cennet bahcelerinde el ele kosun birbirinize bakip gülümseyin insallahO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Araya adet falan da girdi. 3 haftada -400 malesefMaşallah sana
Bak sana ne demiştin canım bir bakmışsın 59 58 57 maşallah sanaBen 59.40 çıktım hedefime ulaşmış kabul ediyorum banane banane bi kez olsun ulaşayım ama dimi ilk defa bu kadar yaklaştım
Bu tablo harika oldu canım haftanın başında tabloda boşluğum olduğunu gördüm sırf tablo boş kalmasın diye düzenli paylaşım yaptım emeğine sağlık kaptaniçem. Bu hafta herkes çok aktifmiş gerçekten iki takımı da kaptanlar olarak canlı tuttunuz tebrik ediyorum
Olsun canım hiç moralini bozma bence sen çok iyi gidiyorsun
Sen doktora bı basla cabim düzene girecek inşallahAraya adet falan da girdi. 3 haftada -400 malesef
Mekani cennet olsun. Rabbim merhametiyle muamele etsinO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
İnşallah öyle olurSen doktora bı basla cabim düzene girecek inşallah
Amiin sağol canım inşallahÇok üzgünüm canim o mesaji yazarken seni üzmek asla Istemezdim. Allah anneciginle seni cennette kavuatursun insallah. 8 yaşındaki halinle cennet bahcelerinde el ele kosun birbirinize bakip gülümseyin insallah
Amin sağol canımMekani cennet olsun. Rabbim merhametiyle muamele etsin
Amin çok sağol canım seninde anannenin mekanı cennet olsun ❤Anneciğinin mekanı cennet olsun. Mesajını okuyunca ağladım
Kader canım sana kocaman sarılıyorum
Benim anneannem de 33 yaşında 3 aylık hamileyken vefat etmiş. Annem ozamanlar 6/7 yaşlarındaymış şimdi 60lı yaşlarında hep bahseder nenemden bütün ölmüşlerimizin mekanı cennet olsun. Rabbim kalanlara sağlık sıhhat uzun ömürler versin
Çok teşekkür ederim yakınımda hissettirdiğin için
Benim bu ay hedefim 71 olsun bakalım görebilir mıyım
Hiç sıkma canını çok az birşey bu halledersin
Ooo maşallah çok tebrik ediyorum canm 50 liler geldi yineeeeGeçen cumtesi: 60.30
3 ağustos ctesi: 59.40
Fark : -900 gram
Oran : 1,49 diye hesapladım ama
yosunlupapatya LenaG
Canımm çoook tebrik ederim 80 ler geldiii sırada 70 ler vaarrKızlar herkesi tebrik ederim.
Geçen cumartesi: 90
3 ağustos cumartesi: 89
LenaG
Eki Görüntüle 3460756
Aslında çok iyi biliyormusun erken kalkmak benim için de zordu kendimi zor alıştırdım ama iyi ki erken kalkıyorum artk eskiden hiç enerjim olmuyordu ve gün hemen bitiyorduGünaydın kızlar ben artık sabahları uyuyamiyorim ya ne oldu bana yaşlanıyor muyum yoksa önceden 11 de zor kalkardim keşke fırsat olsa da uyusam derdin şimdi 8.30 -9 uyanıyorum tatil günü bile neyse sabah kalktım duş kahvaltı vs derken tartıldım kızı spora getirdim hareketli bir güne basladik yine herkese musmutlu bir gün dilerim
Vay vay vay harika bir eksi canım çok tebrik ederim
Hayır olsun canım iyi düşün çok güzel gidiyorsun ve başaracaksın güzel bir şarkı dinle bir kahve/çay içAy ben tartılmaya korkuyorum yaa nabzım falan hızlandı, bir tuhaf oldum adet de gelmedi çok kötü bir rüya gördüm onun etkisi de var ağlamak üzereyim
Gider gider sen tuttuğunu koparan bir kadınsın ve 60 lara ineceksin bu hafta bak spora da başladınEki Görüntüle 3460778
Geçen Cumartesi 72,2 di sanırım
Bugün 71,9
Bu 70 liler yapıştı gitmiyor. Bu saate kadar aç kaldım yürüdüm. Sonuç bu.
Çok sinir oldum
LenaG Mthn83
Afiyet olsunEki Görüntüle 3460785
Kahveler içildi yeni haftaya hazırız
Tamam canımLenaG canım ben bu hafta hazırlıkta olayım çünkü perş günü dayımlara yatılı gideceğim tartı günü tartılamam sıkıntı olmasın. Yanımda tartı da götüremem bi çocuk bi valizle gidiyorm yüküm fazla olacak. Bir de dışardaki işlerim çok birikti onları halledicem pek aktif olamazsam takıma sıkıntı olmasın
Bak gördün mü harika bir eksi gelmiş çoook tebrik ederim canımAslında tartı değil mesele adetim gelmiyor ya stres oldum işte rüyamda da aynı şeyi gördüm hâlâ elim ayağım titriyor. Ama tartıyı görünce bir nebze moralim düzeldi
27 temmuz cumartesi: 73,15
03 ağustos cumartesi : 72, 30
Fark - 850 gram
Şu rüyanın etkisinden çabucak çıkıp yola devam etmem gerek bunun için de en acilinden adetimin gelmesi gerek
LenaG yosunlupapatya
Başlangıcın hayırlı olsun tekrar bu hafta hazırlıktan başlıyoruuuzzzzEki Görüntüle 3460787
LenaG kaptanım diğer kaptanlarimizin isimlerini henüz bakamadım fırsat buldukça giriyorum siteye şimdilik sadece seni etiketliyorum
Olsun hepsi yağ değildir ki bunun ben seni biliyorum hemen bu hafta menüleri toparlayıp halledeceksinLenaG hepinizi çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflere ulaşırız
Tatile çıkmadan önce 81.20
Tatil sonrası 85.60
Fark artı 4.40 kg
Eki Görüntüle 3460789
Tebrik ederim canım
tablolar bitsin özelden atayım canımLenaG
Daha önce bir diyetisyenden bahsetmistin canım, cevap verecektim o esnada başka bir şey çıkınca siteden çıktım. Sonradan cok bakındım ama bulamadim. Sanirim senin ve birkaç kişinin de danışmanlık aldığını yazmıştın. Tekrar yazabilir misin
Kız ne güzel 80 ler gelmiiiişşşş tebrik ederim benden önce ulaştın harika bir eksi canımSelam Kızlar ❤
Geçen Cumartesi 90.4
Bugün Cumartesi 89.9
Bu Haftalık Fark -500 gr.cık
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Ay sonu hedefimi tutturmuş bulunuyorum.
İtiraf ediyorum çok özendim sana mutluluğunuz ve böyle anlarınız çok olsun canımBugün bildirimden sonra annemle carsiya gittik ufak tefek işleri vardi hallettik beraber. Sonra anneme parkta dondurma ismarlladim kendime orta şekerli bir turk kahvesi. Karsimda annem kızı dondurma ismarlamış diye mutlu ben ise küçük lokumu bir kere de degil tadını çıkara çıkara karsimda mutlu annemi izleyerek yedim guzel bir andi
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun anneciğinin benim annem de gideli 8 yıl oldu biliyor musun böyle anlar yaşayıp da elinden alınması da çok kötü.O anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Canım geçen cumartesiye göre sabit kalmışsın
Mekanı cennet olsun canımAmiin sağol canım inşallah
Senin de anneciginin başı sagolsun kaptanim Rabbim mekanlarini cennet etsinHiç sıkma canını çok az birşey bu halledersin
Ooo maşallah çok tebrik ediyorum canm 50 liler geldi yineeee
Canımm çoook tebrik ederim 80 ler geldiii sırada 70 ler vaarr
Aslında çok iyi biliyormusun erken kalkmak benim için de zordu kendimi zor alıştırdım ama iyi ki erken kalkıyorum artk eskiden hiç enerjim olmuyordu ve gün hemen bitiyordu
Vay vay vay harika bir eksi canım çok tebrik ederim
Hayır olsun canım iyi düşün çok güzel gidiyorsun ve başaracaksın güzel bir şarkı dinle bir kahve/çay iç
Gider gider sen tuttuğunu koparan bir kadınsın ve 60 lara ineceksin bu hafta bak spora da başladın
Afiyet olsun
Tamam canım
Bak gördün mü harika bir eksi gelmiş çoook tebrik ederim canım
Başlangıcın hayırlı olsun tekrar bu hafta hazırlıktan başlıyoruuuzzzz
Olsun hepsi yağ değildir ki bunun ben seni biliyorum hemen bu hafta menüleri toparlayıp halledeceksin
Tebrik ederim canım
tablolar bitsin özelden atayım canım
Kız ne güzel 80 ler gelmiiiişşşş tebrik ederim benden önce ulaştın harika bir eksi canım
İtiraf ediyorum çok özendim sana mutluluğunuz ve böyle anlarınız çok olsun canım
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun anneciğinin benim annem de gideli 8 yıl oldu biliyor musun böyle anlar yaşayıp da elinden alınması da çok kötü.
Canım geçen cumartesiye göre sabit kalmışsın
Doğum günün kutlu olsun bu arada mutlu yaşların olsun
doğum günün kutlu olsun canım. nice güzel yaşların olsun ❤Dogumgunumde buyukadadan tarti bildirimi kizlar arti 300 gram LenaG
Benim.de eşimden zayıf olmak ama imkansız görünüyor 65 kiloUyuz abim de tartildi 77 kilo çıktı bir sürü geyik yapti. ilk hedefim abimden zayif olmak