- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Bu ay hedefler yapıldı mı benmi kaçırdımAyy
Geliyorum canısı
Tamam bensiz olmuyor anladım hadi geldim gitsin 70 ler gelsin 60 lar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay hedefler yapıldı mı benmi kaçırdımAyy
Geliyorum canısı
Tamam bensiz olmuyor anladım hadi geldim gitsin 70 ler gelsin 60 lar
Baktım canım ama bildiğim kullandığım bir marka değil sen yine kullan ama dediğim markalar olsa çok daha faydalı olurduKullanıyorum arada ama faydası olur mu bilemedim işte hatta adını da yazdım M Minicikfzt sana
Ben 1 ağustosta spor yapmıştım.
126. ETAP
27.07.24 28.07.24 29.07.24 30.07.24 31.07.24 01.08.24 02.07.24 KIRMIZI TAKIM
yosunlupapatya M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @unutmabenicicegi M+S+ M+S+ M+S+ - - - - Cakinin Gelini M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S+ @Nergis 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @FitVenus - M+S- M+S- M+S+ - M+S+ L leyl76 M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- Sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @MAKE UP_ M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- @Begonya2 M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S+ uranus35 - M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M Minicikfzt M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- MAVİ TAKIM
@ LenaG M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- @60kiloyum M+S+ M+S+ M+S+ - - - Boncuk2307 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- @defneefe17 - M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S- @tomrs M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- @Lotus1234 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ Ellssa M+S- M+S+ - M+S+ M+S+ - - @Samara96 M+S+ M+S+ - - - - - @Goklerce M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S+ @Asenr snmz M+S+ - - - - - - @bilgeyogii M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+
Kızlar eksik olan varsa söylesin ekleyeyim biliyorsunuz menü ve sporlar +1 kazandırıyor takıma
Not : Sitare55 ve Asenrsnmz düzeltilecek eklemelerde
Hemen arkanda 74.8imNerdeyse vazgeçicem sen nerdesin
Yok listenin bitmesini bekliyorumBu ay hedefler yapıldı mı benmi kaçırdım
Canım rüyalar tersine çıkarmış sabah yorumu aydınlık olur de içini ferahlat 60 Lara az kalmışAslında tartı değil mesele adetim gelmiyor ya stres oldum işte rüyamda da aynı şeyi gördüm hâlâ elim ayağım titriyor. Ama tartıyı görünce bir nebze moralim düzeldi
27 temmuz cumartesi: 73,15
03 ağustos cumartesi : 72, 30
Fark - 850 gram
Şu rüyanın etkisinden çabucak çıkıp yola devam etmem gerek bunun için de en acilinden adetimin gelmesi gerek
LenaG yosunlupapatya
Mthn83 senin canın sağ olsun bebeğim. Benim hedefe yaklaşmam bile bi başarı kendi adıma
Ağustos hedefi 58.9
Tatil havasindandir oLenaG hepinizi çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflere ulaşırız
Tatile çıkmadan önce 81.20
Tatil sonrası 85.60
Fark artı 4.40 kg
Eki Görüntüle 3460789
Sporu yapmistim ama ertesi gün yazmıştım. Ondsn dolayı yanlislik oldu sanırım.Ben 1 ağustosta spor yapmıştım.
Ay inşallah canım yaBende öyle düşünüp kendimi teselli ediyorumHemen arkanda 74.8im
Yok listenin bitmesini bekliyorum
Canım rüyalar tersine çıkarmış sabah yorumu aydınlık olur de içini ferahlat 60 Lara az kalmış
Tatil havasindandir o
Cumartesi hepsi birden gidecek gör bak
O anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤Bugün bildirimden sonra annemle carsiya gittik ufak tefek işleri vardi hallettik beraber. Sonra anneme parkta dondurma ismarlladim kendime orta şekerli bir turk kahvesi. Karsimda annem kızı dondurma ismarlamış diye mutlu ben ise küçük lokumu bir kere de degil tadını çıkara çıkara karsimda mutlu annemi izleyerek yedim guzel bir andi
Maşallah canım sanaSelam Kızlar ❤
Geçen Cumartesi 90.4
Bugün Cumartesi 89.9
Bu Haftalık Fark -500 gr.cık
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Ay sonu hedefimi tutturmuş bulunuyorum.
Maşallah sana