- 30 Aralık 2022
- 2.831
- 10.940
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kaptanım sanada kocaman bir maşallahMaşallah canım sana
Çabuk gelen çabuk gider canım merak etme. Sen diyet konusunda disiplinlisin inşallah bi hafta sonra uçup gidecek bu fazlalar.LenaG hepinizi çok tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflere ulaşırız
Tatile çıkmadan önce 81.20
Tatil sonrası 85.60
Fark artı 4.40 kg
Eki Görüntüle 3460789
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Melek annenin emin ol annenin şefkati hala üzerinde çünkü anneyle kızları arasındaki bağ o kadar kuvvetlidir ki ölüm bile koparamaz o bağıO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Sağol canım Aminn ❤Çabuk gelen çabuk gider canım merak etme. Sen diyet konusunda disiplinlisin inşallah bi hafta sonra uçup gidecek bu fazlalar.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun Melek annenin emin ol annenin şefkati hala üzerinde çünkü anneyle kızları arasındaki bağ o kadar kuvvetlidir ki ölüm bile koparamaz o bağı
Sen kendi evlatlarınla yaşa inşallah öyle bir anı. Gururlanan anne sen olO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Takıma destek mesajlarıLenaG Mthn83
30 Temmuz 2024
sabah 09.30 2 karabuğday patlağı, 2 yk lor, domates
öğlen 12.30 3 köfte, 7 yk zeytinyağlı sebze, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
ara 2 salatalık, 15 kuruyemiş
akşam 60 gr hindi eti, salata, 2 yk yoğurt
10.000 den fazla yürüyüş
31 Temmuz 2024
sabah 09.30 1 avuç leblebi, şekersiz çay
öğlen 12.30 2 köfte, salata, 3 yk yoğurt, 4 yk tb makarna
aralarda1 küçük kornet dondurma ve biraz kuruyemiş
akşam 19.30 60 gr tavuk, zeytinyağlı sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim tbe
ara 4-5 dilim karpuz, 30 gr köy peyniri
11.000 adım
01 Ağustos 2024
öğlen 12.30 2 köfte, salata, 3 yk yoğurt, 4 yk tb makarna
aralarda 100 mlt maraş dondurması ve biraz kuruyemiş
akşam 19.30 60 gr hindi, zeytinyağlı sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim tbe
yürüyüş
02 Ağustos 2024
öğlen 12.30 2 köfte, salata, 3 yk yoğurt, 4 yk ciriş otlu basmati pilavı
aralarda 1 havuç ve 2 çavdarlı altınbaşak arası lor peyniri
akşam 19.30 5 falafel, 2 yk tahinli yoğurt, salata, 1 bardak kefir
10.000 adım
anneciğinin mekanı cennet olsun canımO anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
takıldı canım canım sıkkın o yüzdenTakıma destek mesajları
Gayet güzel ve düzenli bir menü ve güzel sporlar var neden az gitti peki
İnşallah canım sağol benimde 2 kızım var büyük olan başka bir ilde evli baya uzak diğer kızımda biliyorsunuz evde prensesimle vakit geçiriyorum bende ❤Sen kendi evlatlarınla yaşa inşallah öyle bir anı. Gururlanan anne sen ol
Çok teşekkür ederim yakınımda hissettirdiğin içinHemen arkanda 74.8im
Yok listenin bitmesini bekliyorum
Canım rüyalar tersine çıkarmış sabah yorumu aydınlık olur de içini ferahlat 60 Lara az kalmış
Tatil havasindandir o
Cumartesi hepsi birden gidecek gör bak
Amiin sağol canım ❤anneciğinin mekanı cennet olsun canım
hem yorgundum hem az gidiyor diye canım sıkkındı. ondan gelip yazamadım. şimdi yazdım.Takıma destek mesajları
Gayet güzel ve düzenli bir menü ve güzel sporlar var neden az gitti peki
annenin vefat nedeni ne canım? hasta mıymış?O anı hiç yaşayamamış biri olarak tadını çıkar canım hep imrenmişimdir okuyunca öyle bir hayal ettimde yazmak istedim benim annem ben 8 yaşındayken yani kendide 28 yaşındayken vefat etmiş hayal mayal hatırlıyorum ❤
Çok teşekkür ederim tatlımTebrik ederim tomris
Sitare ultra iyisinn maşallah harika bir sonuç
Çok tebrikler makaron
Tebrik ederim canım
Günaydınn ne tatlı bu
Bebekken geçirdiği sarılıktan siroz hastalığı olmuşannenin vefat nedeni ne canım? hasta mıymış?
Allah rahmet eylesin yaşı çok gençmiş vefat ettiğinde. senin için zor olmuştur.Bebekken geçirdiği sarılıktan siroz hastalığı olmuş
daha 5 kilo falan verdim ama çok başındayım diyetin. çok kısıtlı da yemiyorum oysa. ama direniyorİnatçı kilolar zamanı geldi sanırım dayan canım
Amin canım sağol tabiki zor olmazmı zorduAllah rahmet eylesin yaşı çok gençmiş vefat ettiğinde. senin için zor olmuştur.