- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
Tebrik ederim canım çok güzel eksiGeçen cumtesi: 60.30
3 ağustos ctesi: 59.40
Fark : -900 gram
Oran : 1,49 diye hesapladım ama
@yosunlupapatya LenaG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiGeçen cumtesi: 60.30
@yosunlupapatya LenaG
Canım benim teşekkür ederim çevremde hep belli bir yaştan sonra sabahları uyuyamiyor insan derlerdi ben de acaba dedimGünaydın canım. Güne harika başlamışsın enerjik yaslanmiyorsun genclesiyorsun bence
Canım harikasın tebrik ederim ️️️
Bende gece 2 de uyudum sanırım açlık sıcak birleşince uyutmuyor sabahta 7.30da gözüm açıldı bugün bir acayipGünaydın kızlar ben artık sabahları uyuyamiyorim ya ne oldu bana yaşlanıyor muyum yoksa önceden 11 de zor kalkardim keşke fırsat olsa da uyusam derdin şimdi 8.30 -9 uyanıyorum tatil günü bile neyse sabah kalktım duş kahvaltı vs derken tartıldım kızı spora getirdim hareketli bir güne basladik yine herkese musmutlu bir gün dilerim
Fight fight fight çok haklısın canım biz bitti demeden bitmezMavi takım arkadaşlarım eksi görenleri tebrik ederim, henüz eksi gormeyenlerinde salı günü esaslı bir eksi göreceklerinden hiç şüphem yok.
Silkelenip kendimize.gelme vakti kazanan takımı çok merak ediyorum
Ellerine sağlık canımBende gece 2 de uyudum sanırım açlık sıcak birleşince uyutmuyor sabahta 7.30da gözüm açıldı bugün bir acayip
Kalktığımda beri günün yeme planına göre mutfaktayimTavuk hasla salata yap akşama fırın sebze için hazırlık at pisirle vakit geçti
Bulaşık makinesini boşalt yerlestir camaşırları serecem birazdan öyleli bir gün havada güzel olsun sana mutlu günler canım
Hayir hayır en kötü ne olabilir boncuğum sakın yapma böyle. Artı yazsa ne olur biz onu hallederiz böyle belirsizlikte kalma. Netice neyse öğrenelim ona göre plan yapalım hallederizAy ben tartılmaya korkuyorum yaa nabzım falan hızlandı, bir tuhaf oldum adet de gelmedi çok kötü bir rüya gördüm onun etkisi de var ağlamak üzereyim
Canım en fazla ödemdir ve bı WC ye bakarAy ben tartılmaya korkuyorum yaa nabzım falan hızlandı, bir tuhaf oldum adet de gelmedi çok kötü bir rüya gördüm onun etkisi de var ağlamak üzereyim
Gel canım sensiz olmuyor zaten gücümüze güç kat
126. ETAP
27.07.24 28.07.24 29.07.24 30.07.24 31.07.24 01.08.24 02.07.24 KIRMIZI TAKIM
@yosunlupapatya M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @unutmabenicicegi M+S+ M+S+ M+S+ - - - - @Cakinin Gelini M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S+ @Nergis 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @FitVenus - M+S- M+S- M+S+ - M+S+ @leyl76 M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- Sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @MAKE UP_ M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- @Begonya2 M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S+ @uranus35 - M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @Minicikfzt M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- MAVİ TAKIM
@ LenaG M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- @60kiloyum M+S+ M+S+ M+S+ - - - Boncuk2307 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- @defneefe17 - M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S- @tomrs M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- Lotus1234 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ Ellssa M+S- M+S+ - M+S+ M+S+ - - @Samara96 M+S+ M+S+ - - - - - G Goklerce M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S+ @Asenr snmz M+S+ - - - - - - bilgeyogii M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+
Kızlar eksik olan varsa söylesin ekleyeyim biliyorsunuz menü ve sporlar +1 kazandırıyor takıma
Not : Sitare55 ve Asenrsnmz düzeltilecek eklemelerde
Sahanesiniz kızlar tebrik ederim hepinizi
Eline emeğine sağlık kaptanim
126. ETAP
27.07.24 28.07.24 29.07.24 30.07.24 31.07.24 01.08.24 02.07.24 KIRMIZI TAKIM
@yosunlupapatya M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @unutmabenicicegi M+S+ M+S+ M+S+ - - - - @Cakinin Gelini M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S+ @Nergis 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @FitVenus - M+S- M+S- M+S+ - M+S+ @leyl76 M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- Sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @MAKE UP_ M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- @Begonya2 M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S+ @uranus35 - M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ @Minicikfzt M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- MAVİ TAKIM
@ LenaG M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- @60kiloyum M+S+ M+S+ M+S+ - - - Boncuk2307 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- @defneefe17 - M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S- @tomrs M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- Lotus1234 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ Ellssa M+S- M+S+ - M+S+ M+S+ - - @Samara96 M+S+ M+S+ - - - - - G Goklerce M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S+ @Asenr snmz M+S+ - - - - - - bilgeyogii M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+
Kızlar eksik olan varsa söylesin ekleyeyim biliyorsunuz menü ve sporlar +1 kazandırıyor takıma
Not : Sitare55 ve Asenrsnmz düzeltilecek eklemelerde
Tebrik ederim kızlar süperGeçen cumtesi: 60.30
@yosunlupapatya LenaG
Hic sinir olma bu hafta fazlasıyla gider emeğin asla boşa gitmez canimm hedefimizden çıkmayalım yeterEki Görüntüle 3460778
Geçen Cumartesi 72,2 di sanırım
Bugün 71,9
Bu 70 liler yapıştı gitmiyor. Bu saate kadar aç kaldım yürüdüm. Sonuç bu.
Çok sinir oldum
LenaG Mthn83
Çok teşekkür ederim canımCanım harikasın tebrik ederim ️️️
Belki de aç uyumak ve sıcak uyandırıyor bizi, ben önceden hiç bir güç erken uyandiramaz beni derdim o güç kızımın bebekligiymis ohh mis gibi bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlıkBende gece 2 de uyudum sanırım açlık sıcak birleşince uyutmuyor sabahta 7.30da gözüm açıldı bugün bir acayip
Kalktığımda beri günün yeme planına göre mutfaktayimTavuk hasla salata yap akşama fırın sebze için hazırlık at pisirle vakit geçti
Bulaşık makinesini boşalt yerlestir camaşırları serecem birazdan öyleli bir gün havada güzel olsun sana mutlu günler canım
Canım benim bu kadar gözünde büyütüp kendine eziyet etme,önemli olan her hafta mükemmel kilolar vermek değil, başarının en büyük sırrı devamliliktir, bugün artı cikarsan çık ne olacak, tekrar devam et sağlıklı beslenmeyeAy ben tartılmaya korkuyorum yaa nabzım falan hızlandı, bir tuhaf oldum adet de gelmedi çok kötü bir rüya gördüm onun etkisi de var ağlamak üzereyim
400 Gr ne olacakBen 59.40 çıktım hedefime ulaşmış kabul ediyorum banane banane bi kez olsun ulaşayım ama dimi ilk defa bu kadar yaklaştım
Bu tablo harika oldu canım haftanın başında tabloda boşluğum olduğunu gördüm sırf tablo boş kalmasın diye düzenli paylaşım yaptım emeğine sağlık kaptaniçem. Bu hafta herkes çok aktifmiş gerçekten iki takımı da kaptanlar olarak canlı tuttunuz tebrik ediyorum
Olsun canım hiç moralini bozma bence sen çok iyi gidiyorsun
AaaatttttmmmmııııışşşşllllaaaaaaaarrrrrrOy oy oooyyyy
Cok tesekkur ederim kaptanim
60 lar deyince bir heyecan aliyor alistira alistira soyle
Seni yükseltecek şeylere odaklan boşver eskiyi yeniyi bulunca unutursun yeniyle daha mutlu olursun. Hiç mi severek bişey almadın eskiyince aklın kalıyor ama ayrılık vakti geldiğini anlayıp yer bezi yapıyorsun. Sonrada çöpeÇok teşekkür ederim. İnsallah daim.olur ben kendimi duygusal olarak mental olarak bırakırsam hepten birakma oluyor hayatindan tatminsiz keyifsiz olduğum kendimi biraktigim için bu kiloları aldım.Birseyleri duzeltmem gerekiyor artık kendim.icin.
AdChoicesSizde iyi ki varsıniz bende iyiki sizleri tanıdım
ADVERTISING
Kesinlikle haklisin cnm
Öhömm öhöm kupayida kaptik
Exle iyi bir iletişimimiz yok malesef uzak mesafe iletişimi olan bana faydasız birisi.yoluma bakmam lazım.
Sevgi saygı iletisime kapalı kişilere su arabir mesafe hayır deme halindeyim.cok.yipratici yoksa
Canimm inşallah bende hepinizi tebrik ederim spor ve diyetle çok güzel yol aliniyor tablodan anlaşılyor.Durmak yok devam
Hep birlikte kaptaniçem iyi ki varsın iyi ki tanıdım kadın dayanışmasınin en güzel ornegisiniz hepiniz ayrı ayrı öpüyorum
Teşekkür ederim cnm desteğinizle Burda hep birbirimizi pekcok reeldeki arkadaşlarımızdan daha da motive ediyoruz bu çok guzel birşey.
200 Gr için küçük Emrah yapma hadi bak Emrah da büyüdü bizde
Aynen canım önemli olan yolda olmak yoldan ayrilmadiktan sonra düşmeler kalkmalar olacak yeter ki yolu birakmayalimÇok teşekkür ederim canım
Belki de aç uyumak ve sıcak uyandırıyor bizi, ben önceden hiç bir güç erken uyandiramaz beni derdim o güç kızımın bebekligiymis ohh mis gibi bir sürü iş yapmışsın ellerine sağlık
Canım benim bu kadar gözünde büyütüp kendine eziyet etme,önemli olan her hafta mükemmel kilolar vermek değil, başarının en büyük sırrı devamliliktir, bugün artı cikarsan çık ne olacak, tekrar devam et sağlıklı beslenmeye
AyyGel canım sensiz olmuyor zaten gücümüze güç kat
Tamam bensiz olmuyor anladım hadi geldim gitsin 70 ler gelsin 60 larEki Görüntüle 3460778
Geçen Cumartesi 72,2 di sanırım
Bugün 71,9
Bu 70 liler yapıştı gitmiyor. Bu saate kadar aç kaldım yürüdüm. Sonuç bu.
Çok sinir oldum
LenaG Mthn83
o 60lar gelecekAyy
Geliyorum canısı
Tamam bensiz olmuyor anladım hadi geldim gitsin 70 ler gelsin 60 lar
Nerdeyse vazgeçicem sen nerdesinAyy
Geliyorum canısı
Tamam bensiz olmuyor anladım hadi geldim gitsin 70 ler gelsin 60 lar