Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler cnm çok iyiGeçen cumtesi: 60.30
3 ağustos ctesi: 59.40
Fark : -900 gram
Oran : 1,49 diye hesapladım ama
yosunlupapatya LenaG
Burda aktif olmak çok işe yarıyor. Ne yiyeceğimi bilemediğim zamanlarda menülerinizden kopya çekiyorum böylece hiç zararlı şeylere elim gitmiyor. Sağlıklı ve kararında beslenince zaten direk sonuca yansıyorTebrikler cnm çok iyi
Kesinlikle öyle hadi bir kahve yapıp içelim ya giden kiloların şerefineBurda aktif olmak çok işe yarıyor. Ne yiyeceğimi bilemediğim zamanlarda menülerinizden kopya çekiyorum böylece hiç zararlı şeylere elim gitmiyor. Sağlıklı ve kararında beslenince zaten direk sonuca yansıyor
Tebrik ederim cnmKızlar herkesi tebrik ederim.
Geçen cumartesi: 90
3 ağustos cumartesi: 89
LenaG
Eki Görüntüle 3460756
Moral bozmak yoookk aslaaa
Sagol canım sayenizdeÇok tebrik ederim canım çok güzel eksiii
Tebrik ederim tomris
Sitare ultra iyisinn maşallah harika bir sonuç
Çok tebrikler makaron
Tebrik ederim canım
Günaydınn ne tatlı bu
Canım çok sevindim sonucun harika tebrik ederimmmKilo bildiriyorum
Gecen cumartesi :96.5kg
3 Ağustos ctesi : 95.5kg
Fark: -1 kg
LenaG Mthn83
Bu ayın hedefini tutturdum şükür herkesin sayesinde ve mücadeleye devam tşkler
1 aylık değişimden de bahsedelim
Paketli gıdalar kaldırıldı
Aşırı kalorili beslenmeler
Günü 2 ogunle kapatıp kendini aç bırakıp birden çok fazla yeme alışkanlığı değiştirildi
Duygusal yeme ile bahsetmeye çalışıldı
Stresten uzak duruldu
Su tüketimi artti
Egzersiz ve hareket artti.
Dışardan yeme alışkanlığı aza indi
Fastfood elendi.
Bu ay içinde bunları yaparak ve düşük karbonhidratli diyet ve dengeli beslenme porsiyon kontrolü ile yaklaşık 7 kg gitti.
Maşallah hepsi sizlerin sayesinde aranızdaki en kilolu kişi olarak desteğiniz benim için çok kıymetli
Hepinizi çok seviyorum
Başta kaptanicelerim LenaG Mthn83 ve @Leyl35
Tüm.diger kaptan ve destekçi arkadaşlarım
Herkesin dilek ve istekleri en kısa sürede olsun inşallah.
Eski Erkek arkadaşım sürekli evde durup yemek mi yiyorsun diyordu evet evde durup sürekli yemek yiyorum
Teşekkür ederim canim hep beraber yola devammTebrik ederim cnm
Hic moralini bozma bu hafta fazlasıyla eksi gelir yeter ki pes etme biz beraber yaparız
Ellerine sağlık canın harika gözüküyor yapalim valla afiyet olsunKesinlikle öyle hadi bir kahve yapıp içelim ya giden kiloların şerefine
Günaydın canım. Güne harika başlamışsın enerjik yaslanmiyorsun genclesiyorsun benceGünaydın kızlar ben artık sabahları uyuyamiyorim ya ne oldu bana yaşlanıyor muyum yoksa önceden 11 de zor kalkardim keşke fırsat olsa da uyusam derdin şimdi 8.30 -9 uyanıyorum tatil günü bile neyse sabah kalktım duş kahvaltı vs derken tartıldım kızı spora getirdim hareketli bir güne basladik yine herkese musmutlu bir gün dilerim