Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
126. ETAP | 27.07.24 | 28.07.24 | 29.07.24 | 30.07.24 | 31.07.24 | 01.08.24 | 02.07.24 |
KIRMIZI TAKIM | |||||||
yosunlupapatya | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
unutmabenicicegi | M+S+ | M+S+ | M+S+ | - | - | - | - |
Cakinin Gelini | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S+ |
Nergis 35 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
FitVenus | - | M+S- | M+S- | M+S+ | - | M+S+ | |
L leyl76 | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S- |
Sitare55 | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
MAKE UP_ | M+S- | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S- |
Begonya2 | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S+ |
uranus35 | - | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ |
M Minicikfzt | M+S- | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S- |
MAVİ TAKIM | |||||||
@ LenaG | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- |
60kiloyum | M+S+ | M+S+ | M+S+ | - | - | - | |
Boncuk2307 | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- |
defneefe17 | - | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S- |
tomrs | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- | M+S- |
Lotus1234 | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ |
Ellssa | M+S- | M+S+ | - | M+S+ | M+S+ | - | - |
Samara96 | M+S+ | M+S+ | - | - | - | - | - |
G Goklerce | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S- | M+S- | M+S+ | M+S+ |
Asenr snmz | M+S+ | - | - | - | - | - | - |
bilgeyogii | M+S+ | M+S- | M+S+ | M+S+ | M+S+ | M+S- | M+S+ |
İşte bu beee tebrik ederim canım
Oy oy maşallahh çok tebrik ederim canım biliyordum zaten
Aşkolsun mavi takım bendesinBen hangi takımda olduğumu unutuyorum sizlerde oylemisiniz kaptanım da duymasın ama
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksiii
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın canım
Teşekkür ederim kaptanicem artık unumamİşte bu beee tebrik ederim canım
Aşkolsun mavi takım bendesin
İnatçı kilolar zamanı geldi sanırım dayan canım
Ben 59.40 çıktım hedefime ulaşmış kabul ediyorum banane banane bi kez olsun ulaşayım ama dimi ilk defa bu kadar yaklaştımPaylaşımlar bitip ekleme yapıp paylaşıyorum canım. 2 gibi biterse bende hemen atarim
Senin hedef 59 görünüyor
Bu tablo harika oldu canım haftanın başında tabloda boşluğum olduğunu gördüm sırf tablo boş kalmasın diye düzenli paylaşım yaptım emeğine sağlık kaptaniçem. Bu hafta herkes çok aktifmiş gerçekten iki takımı da kaptanlar olarak canlı tuttunuz tebrik ediyorum
126. ETAP
27.07.24 28.07.24 29.07.24 30.07.24 31.07.24 01.08.24 02.07.24 KIRMIZI TAKIM
yosunlupapatya M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ unutmabenicicegi M+S+ M+S+ M+S+ - - - - Cakinin Gelini M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S+ Nergis 35 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ FitVenus - M+S- M+S- M+S+ - M+S+ L leyl76 M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- Sitare55 M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ MAKE UP_ M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S- Begonya2 M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S+ uranus35 - M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M Minicikfzt M+S- M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- MAVİ TAKIM
@ LenaG M+S+ M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- 60kiloyum M+S+ M+S+ M+S+ - - - Boncuk2307 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- defneefe17 - M+S+ M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S- tomrs M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S- M+S- M+S- Lotus1234 M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S- M+S+ M+S+ Ellssa M+S- M+S+ - M+S+ M+S+ - - Samara96 M+S+ M+S+ - - - - - G Goklerce M+S- M+S- M+S+ M+S- M+S- M+S+ M+S+ Asenr snmz M+S+ - - - - - - bilgeyogii M+S+ M+S- M+S+ M+S+ M+S+ M+S- M+S+
Kızlar eksik olan varsa söylesin ekleyeyim biliyorsunuz menü ve sporlar +1 kazandırıyor takıma
Not : Sitare55 ve Asenrsnmz düzeltilecek eklemelerde
Olsun canım hiç moralini bozma bence sen çok iyi gidiyorsunBu hafta gitmedi çok yordu beni
Oy oy oooyyyyEn çok kilo verene kırmızı takım kaptanlığı veriliyor aylık hedef tutturanada kupa veriyoruz sanal
Cok tesekkur ederim kaptanimİşte bu beee tebrik ederim canım
Aşkolsun mavi takım bendesin
60 lar deyince bir heyecan aliyor alistira alistira soyleOh maşallah darısı 60 Lara
Olsun arti değilsin harika
Cok tesekkur ederimTebrikler canm çok güzel eksi harikasın
Cok tesekkurler beraber tum fazlaliklarimizdan kurtulacagiz ben de seni cok tebrik ederimTebrik ederim harika eksi
Alış bence bak 70 ler geldi bileee hatta kaptanlık yükleniyooorrrrOy oy oooyyyy
Cok tesekkur ederim kaptanim
60 lar deyince bir heyecan aliyor alistira alistira soyle
Bende 70 leri istiyorum biran önce Allahım aminAlış bence bak 70 ler geldi bileee hatta kaptanlık yükleniyooorrrr
Çok teşekkür ederim. İnsallah daim.olur ben kendimi duygusal olarak mental olarak bırakırsam hepten birakma oluyor hayatindan tatminsiz keyifsiz olduğum kendimi biraktigim için bu kiloları aldım.Birseyleri duzeltmem gerekiyor artık kendim.icin.Baştan sona gururlanarak okudum
Nasıl farkindalik kazanmaktir bu böyle
İşte en onemlisi kendini tanimak... Kendini kesfetm yolculugu bu
Sana iyi gelmiyormus belli ki eski olan
Kararliligin ve farkındalığın icin tebrik ederim iyi ki burdasin
Kesinlikle haklisin cnmMaşallah olsun kesinlikle kilo değil harikasin
Vavv birileri kupa mi kazanmis yoksa
Eskiye mazi derler. Hala saha laf edebilme cesaretini tebrik ediyorum. Ya senden vazgeçemiyor yada seni mutsuz etmekten zevk alıyor. Taş gibi olunca şaka yaptım demesine müsade etme lütfen. Kendini sev başkasının sevmesini bekleme
Canimm inşallah bende hepinizi tebrik ederim spor ve diyetle çok güzel yol aliniyor tablodan anlaşılyor.Durmak yok devamDaha da guzel olacak insallah burada 80 lere inisini de beraber kutlayacagiz ne guzel yorumlamışsın kendini cok tebrik ederim
Hep birlikte kaptaniçem iyi ki varsın iyi ki tanıdım kadın dayanışmasınin en güzel ornegisiniz hepiniz ayrı ayrı öpüyorumCanım çoook tebrik ederim. Harika bir gelişme göstermişsin daha da güzeli olacak burdan istediğin forma kavuşmuş olarak mezun olacaksın çünkü en önemlisi kafada bitirmek ve sen bunu başardın
Teşekkür ederim cnm desteğinizle Burda hep birbirimizi pekcok reeldeki arkadaşlarımızdan daha da motive ediyoruz bu çok guzel birşey.Harikasın canm tebrik ediyorum çok güzel gidiyorsun
Tşk ederim.Sende öylesin sende çok harikasın inşallah sağlıkla herkes istediği kiloya kavuşur.çok aminTebrik ediyorum canım harikasın. İnsanın kendine bir hedef koyup karar alması ve o yolda emin adımlarla ilerlemesi kadar güzel bişey yok. Bu azimle önümüzdeki ay 80 ler ligindesin
Muhteşem bir eksi tebrik ediyorum