Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsunTövbe yarabbim gece gece mideme bir top oturdu sanki içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah Havadan da bunalmış olabilirim tabi
Görürsün canım bu kadar umutsuz olmayosunlupapatya LenaG Mthn83
iyi akşamlar herkese. Sporu 13 dakika yapabildim, kızım uyandı. Tekrar uyutayim derken terim soğudu, moralim bozuldu.
Kilom 73.5 çıkmıştı. Buraya katıldığımdan beri 2 hafta geçti. Gördüğüm en düşük kilo 72.8di. cumartesiye kadsr yine o rakamları görür müyüm acaba?
Bir de bizim taşınma işimiz olacak 15 Ağustos sonrası. O zamana kadar 70i görebilir miyim? Cok uzak geliyor bazen. Tam adapte oldum dedim, cok iyi gidiyorum dedim regl girdi bu kez araya. İster istemez moralim bozuluyor.
İyimisinTövbe yarabbim gece gece mideme bir top oturdu sanki içimde bir sıkıntı var hayır olsun inşallah Havadan da bunalmış olabilirim tabi
Canısı bu yol inişli çıkışlı ayaklarını sağlam bas. Bazen artı bile olabilir vücudun anlık tepkilerine takılma. Bı anda hepsi gidebiliryosunlupapatya LenaG Mthn83
iyi akşamlar herkese. Sporu 13 dakika yapabildim, kızım uyandı. Tekrar uyutayim derken terim soğudu, moralim bozuldu.
Kilom 73.5 çıkmıştı. Buraya katıldığımdan beri 2 hafta geçti. Gördüğüm en düşük kilo 72.8di. cumartesiye kadsr yine o rakamları görür müyüm acaba?
Bir de bizim taşınma işimiz olacak 15 Ağustos sonrası. O zamana kadar 70i görebilir miyim? Cok uzak geliyor bazen. Tam adapte oldum dedim, cok iyi gidiyorum dedim regl girdi bu kez araya. İster istemez moralim bozuluyor.
Böyle bir ağlama isteği gelir de ağlayamazsın öyleyim gerçekten fenalık basıyor doğru dedin biraz okuyayımİyimisin
Ben tartı işini unutmuşum
Durumları biliyorsun bunaldım biraz
Uykum var uyuyamıyorum
Felak nas oku bide İnşirah oku. Ben stresliyken dinlerim bol bol. YouTube da okuyan biri var. Sesi çok hoşuma gidiyor içimi gerçekten rahatlatıyor. Tavsiye ederim
Canım bazen banada öyle oluyor.Böyle bir ağlama isteği gelir de ağlayamazsın öyleyim gerçekten fenalık basıyor doğru dedin biraz okuyayım
İstemezdim ben :)) o zaman baska problemler çıkıyor sağlık acisindanYedek yesek de kilo almayanlardan olsak ya
Canim bildigin kek tarifi herseyi goz ve kivam karari koydumAfiyet olsun canım kahvaltında biraz yeşillik veya söğüş domates salatalık gibi bişeyler peynir zeytin gibi olsun
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor ve sumda çok iyi
Afiyet olsun Leyla cım vişneli kek enfes görünüyor tarifini isteriiiimmm
Bu ara çokça gün içinde temizlik vs hareket ediyorsundur ama o askılığı gerçek işlevine alalım
Canım ben zamanında yapmıştım içim bayılmıştı dayanabilirsen hep aynı şeyi yemeye işe yarıyor ama geçen ben de detoks yapayım dedim 3 gün gecesinde kendimi kek yerken buldum
Afiyet olsun kaptanım adımlar süper
Afiyet olsun canım spor da güzel
Canım bozma moralini ne yaparsam kâr diye düşün bugün 13 oldu ertesi gün 30 dk olur önemli olan olması
15 Ağustos a daha çok var motivasyonunu kaybetme 70 i görürsün
Bende son günlerde yasin dinliyorum bugün Tebareke mülk fetihte zulme uğrayan insanlar için dinledim, huzuru orda buluyorum gerçektende çok haklısınız.İyimisin
Ben tartı işini unutmuşum
Durumları biliyorsun bunaldım biraz
Uykum var uyuyamıyorum
Felak nas oku bide İnşirah oku. Ben stresliyken dinlerim bol bol. YouTube da okuyan biri var. Sesi çok hoşuma gidiyor içimi gerçekten rahatlatıyor. Tavsiye ederim
Ben en son dün gece ağladım bayaca oluyor işte öyle bazen kaptaniçemBöyle bir ağlama isteği gelir de ağlayamazsın öyleyim gerçekten fenalık basıyor doğru dedin biraz okuyayım
Bende aynı şekilde biyere gidesim gelmiyorInsAllah canim ya cunki bu kilk beni depresyona sokdu iyice hic biseyi yakistrmiyorum krndimr
Youtube'da patili çocuklara bakıyorum haberlerde bazen patili çocuklarla ilgili bir şey çıkınca kumandaya uçup kanalı değiştiriyorum sonra günlerce unutamıyorum olay her ne ise dün gecede istemediğim videolar çıkıyor karşıma yinede hemen geçiyorum ama dün gece 3 e kadar durduramadım çok ağladım benim kızımda hamdolsun iyi oldu ama bende üzüntüden ritim bozukluğu başlattı çok ağlattı sıpa beni şimdi güldürüyor hamdolsunBöyle bir ağlama isteği gelir de ağlayamazsın öyleyim gerçekten fenalık basıyor doğru dedin biraz okuyayım
Bende aynı şekilde biyere gidesim gelmiyor
Afiyet olsun canım kahvaltında biraz yeşillik veya söğüş domates salatalık gibi bişeyler peynir zeytin gibi olsun
Afiyet olsun canım çok güzel menü spor ve sumda çok iyi
Afiyet olsun Leyla cım vişneli kek enfes görünüyor tarifini isteriiiimmm
Bu ara çokça gün içinde temizlik vs hareket ediyorsundur ama o askılığı gerçek işlevine alalım
Canım ben zamanında yapmıştım içim bayılmıştı dayanabilirsen hep aynı şeyi yemeye işe yarıyor ama geçen ben de detoks yapayım dedim 3 gün gecesinde kendimi kek yerken buldum
Afiyet olsun kaptanım adımlar süper
Afiyet olsun canım spor da güzel
Canım bozma moralini ne yaparsam kâr diye düşün bugün 13 oldu ertesi gün 30 dk olur önemli olan olması
15 Ağustos a daha çok var motivasyonunu kaybetme 70 i görürsün
Günaydınn, 1.68 canımGunaydin sizin boyunuz kac?