Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaptanım ve diğer arkadaşlarım günaydın.
sibel_84 sonuç pek iç açıcı değil ama fark az hallederim inşalllah
geçen cumartesi:57,55
bugün: 57,95
fark: +400 gr almışım ( hem zaten kendi tartımın da bi 300 500 gram artı veya eksi olabileceğini esas herzamanki tartı yerimin başka bi yer olduğunu belirtmiştim ama takımlara girebilmem için evdekini atmıştm beklediğim bir sonuçtu yani bu cumartesi yeni kendi tartımla başlayacağım inşallah :) )
Başka tartı olunca artı çıkman doğal canım. Cumartesiye kadar halledersin inşallah.kaptanım ve diğer arkadaşlarım günaydın.
sibel_84 sonuç pek iç açıcı değil ama fark az hallederim inşalllah
geçen cumartesi:57,55
bugün: 57,95
fark: +400 gr almışım ( hem zaten kendi tartımın da bi 300 500 gram artı veya eksi olabileceğini esas herzamanki tartı yerimin başka bi yer olduğunu belirtmiştim ama takımlara girebilmem için evdekini atmıştm beklediğim bir sonuçtu yani bu cumartesi yeni kendi tartımla başlayacağım inşallah :) )
Öyle yoğunum kiHerkesler nerde acaba?
Kolaylıklar diliyorum canım. Anne olunca herşeye yetişmeye çalışıyoruz işte.Öyle yoğunum ki
Neredeyim acaba?
Karga pisliğini yemeden kızıma geldim, inşaat işi var, büyük oğlum yardım edecek, ben çocuklara bakacağım kızımla
Evdekilere kahvaltı verdik, içim kıyıla kıyıla oturuyorum
Küçük oğlum hastaneye ve ev doktoruna gidip gelecek, onu bekliyorum
Kolay gelsin canım Allah kolaylık versinÖyle yoğunum ki
Neredeyim acaba?
Karga pisliğini yemeden kızıma geldim, inşaat işi var, büyük oğlum yardım edecek, ben çocuklara bakacağım kızımla
Evdekilere kahvaltı verdik, içim kıyıla kıyıla oturuyorum
Küçük oğlum hastaneye ve ev doktoruna gidip gelecek, onu bekliyorum
Başınız sağolsun canım
Yok yok sonraki mesajlara baktım eksi görmüşsün
O saatte kapadiysan sıkıntı olmaz inşallah.
15 temmuzlari sevmiyorum canım. Bebeğimi kaybetmiştim.
O gece erkenden uyurum hep.
Canım başın sağolsun RABBİM çocuklarına sana uzun ömürler versin cennete kavuştursun inşallah sizi
Kız bişi yememissin. Rakibim dişli çıktı.
Yok canım bakalım bu gün tartıya nasıl yansıyacak inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vermiş oluruz
Maşallah. Birde ödem yapıyor diyordun.
Kolay gelsin canım sana
Bende sabah eşimle 70 dakika yürüdük geldik. Birazdan atarım tartı sonucumu sana.
Tebrikler canım
İlk kaptan olduğum zaman stresten sabaha kadar uyuyamamıştım. Gece rüyamda hep tartılıyordumSen niye strese giriyon. Strese girmesi gereken ben ile Asya
Fazla birşey değil canım cumartesi kadar eksiye düşüyorsun
Kız seni niye bu kadar strese giriyon.İlk kaptan olduğum zaman stresten sabaha kadar uyuyamamıştım. Gece rüyamda hep tartılıyordum
Aslında akşam yatarken stresim yoktu sabah 5:35 te uyandım sabah namazı kıldım. Ama yatamadım saat 8 den sonra biraz dalmışım hep stresten
Şimdiye kadar bu stresten bütün kilolardan kurtulmuş olmalıydım
Benimde başıma gelmişti canım. Adet döneminde falan cumartesi tartısı ile Salı tartısı arasında 2.300 kg fazla çıkmıştım.
E sen niye giriyorsan bende ondan giriyorumKız seni niye bu kadar strese giriyon.
Saat ikiye de birşey kalmadı değil mi?E sen niye giriyorsan bende ondan giriyorum
Ben daha tartılmadım kikorkuyorum tartıya çıkmaya.Saat ikiye de birşey kalmadı değil mi?