Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canimGünaydın kızlar dışarıda olacağım tel bakma imkanım olmayacak gelince bildirimlere bakacağım
Başınız sağolsun canım
Yok yok sonraki mesajlara baktım eksi görmüşsünE biraz sakıncalı yedim ya dün hemen etkisini gösterdi tek öğün falan kurtaramadım yani
O saatte kapadiysan sıkıntı olmaz inşallah.
15 temmuzlari sevmiyorum canım. Bebeğimi kaybetmiştim. O gece erkenden uyurum hep.İçin niye tuhaf oluyor canım.
Kız bişi yememissin. Rakibim dişli çıktı.LenaG sibel_84 Mthn83
İyi akşamlar
15 Temmuz menüm
Sabah 9:00
1 kahve
10:30
Dün yaptığım maydanoz limon salatalık suyundan 1 bardak içtim
12:00
3/4 çatal peynir
Domates salatalık
Mor pancar
Tuz baharat koymadım peynir biraz tuzluydu onunla bütün sebzeleri yedim.
Ara yapmadım
Akşam yemeği 15:45 bitti
2 küçük salatalık
4 yemek kaşığı yoğurttan cacık yaptım
Pul biber nane koydum
Saat 16:45
Çocuklara makarna yedirdim
Yarım yemek kaşığı makarna yedim
Su 3 litre olmuştur
Sabah 150 ip atladım
13 bin adım attım resim atarım
Sabah koltukları sandalyeleri deterjanlı su ile sildim. Bu gün evi silip süpürdüm 4 saat sürdü ev işi yemek falan
Maşallah. Birde ödem yapıyor diyordun.LenaG Mthn83 sibel_84
Eki Görüntüle 3452681
5 kat merdiven çıktım benim uygulama 2 kaydetmiş.
Dün 3 kaydetmişti git gide sayıyı düşürüyor hadi bakalım
Kolay gelsin canım sanaGünaydın kızlar dışarıda olacağım tel bakma imkanım olmayacak gelince bildirimlere bakacağım
Tebrikler canım
Tebrikler canımGünaydın
Cumartesi 98.8
Salı 98.0
-800gr
Kabızlık var birkaç gündür
LenaG A Asya89
Eki Görüntüle 3452697
Meyve bende de etki ediyor hemen. Cumartesiye toparlarsin inşallah.
Günaydın bende erken kalktım.bugun 6.30 gibiGünaydın hanımlar. Bugün bana erken başladı. Beş bucuk gibi eşim hadi yürüyüşe çıkalım dedi. Altı gibi çıktık evden. Az önce giriş yaptık eve.
Aynen yaa birde kabızlık var o da etkiliyorTebrikler canım
Meyve bende de etki ediyor hemen. Cumartesiye toparlarsin inşallah.
İyi yapmışsın bende 7 de çıktım yürüyüş işini hallettimGünaydın hanımlar. Bugün bana erken başladı. Beş bucuk gibi eşim hadi yürüyüşe çıkalım dedi. Altı gibi çıktık evden. Az önce giriş yaptık eve.
Herkes uyuyor galiba.
HarikasınGünaydın bende erken kalktım.bugun 6.30 gibi
Yarım saat esneme germe tüm vücut egzersiz yaptım sabahın huzuru bir başka
Kilo azaldıkça gitmesi zorlaşıyor canım toparlarsin
Bende şaşırdım eşim hadi kalk beraber yürüyüşe gidelim dedi . 6 gibiydi evden çıktık. Ona da bana da iyi oldu.Günaydın bende erken kalktım.bugun 6.30 gibi
Yarım saat esneme germe tüm vücut egzersiz yaptım sabahın huzuru bir başka
O kabizlik işi sıkıntı benimde bugün 3 günüm. Kayısı yemeye başlayacağım artık yeniden.Aynen yaa birde kabızlık var o da etkiliyor
İyi yapmışsın bende 7 de çıktım yürüyüş işini hallettim
Harikasın
Kilo azaldıkça gitmesi zorlaşıyor canım toparlarsin
tamamdır bunları yapayım cok tesekkurler.kolesterol yüksekse, her gece suyun içine 2 ceviz koy. sabah da suyu dök cevizleri ye. bunu düzenli yap kolesterol düşer. omega 3 alımı da düşürüyor.
içeriğini bilmediğin et karışımlarını yeme bence. fazla karbonhidrat alımı da kolesterolü yükseltiyor.