- 31 Ekim 2013
- 20.732
- 67.897
- 40
inşallah canım kaptanımmFazla birşey değil canım cumartesi kadar eksiye düşüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım kaptanımmFazla birşey değil canım cumartesi kadar eksiye düşüyorsun
Ya üzüldüm sağlık olsun olacağı varmışKombinin kart yanmış durup dururken gitti 2500 TL. Şimdi bu stresle kalkıp yürüyüşe mi çıksam...
Saglik.olsun Allah beterinden saklasın tabiki yürüyüşe çıkacaksın pes etmek yok.Kombinin kart yanmış durup dururken gitti 2500 TL. Şimdi bu stresle kalkıp yürüyüşe mi çıksam...
81.60 mış önceki tartıGece ağrılardan uyumadım kafam çok dağınık önceki kilolarımi hatırlamıyorum telefondan da silmişim
Şu anki kilom : 82.05
LenaG A Asya89
Ben bu kilo verme işini yapamayacağım galiba
Eki Görüntüle 3452754
Ay ne dicem benimde kombinin kartı bozulmuş eşim 300 400 tl gbi bişeydi alıp telden videolara bakıp kendi tamiz etmişti eşin anlamazmı tamir işerinden bi gelip bakıyorlar dünyanın parasını alıyorlar yaaKombinin kart yanmış durup dururken gitti 2500 TL. Şimdi bu stresle kalkıp yürüyüşe mi çıksam...
Ama ben sabahın köründe tartıldım.. hastane isim vardı. O da gitmedim kaldı oylece.Ben daha tartılmadım kikorkuyorum tartıya çıkmaya.
Ne hikmetse normal zamanlarda en az salıya kadar 200/300 gr veriyorum ama kaptanlıkta hiç istediğim gibi olmuyor
Tabi olacağı varmış. Da keşke olmasaymisYa üzüldüm sağlık olsun olacağı varmış
Sabah 6 da çıktık yürüyüşe. Bugün ne oldu ise eşimin kafasina taş düştü herhalde. Kalk yürüyüşe çıkalım dedi saat beş buçukta. Ha bu saatte dedim. Yarım saate hazırlandık. Çocuklarda uyuyordu. 1 saat 10-15 dakika yürümüşüz.Saglik.olsun Allah beterinden saklasın tabiki yürüyüşe çıkacaksın pes etmek yok.
Baktık canım kart fiyatı zaten 1800-1900 arası idi nette.Ay ne dicem benimde kombinin kartı bozulmuş eşim 300 400 tl gbi bişeydi alıp telden videolara bakıp kendi tamiz etmişti eşin anlamazmı tamir işerinden bi gelip bakıyorlar dünyanın parasını alıyorlar yaa
Bende geç uyandım. Sabaha karşı hiç yatamadım. Uyandıktan 30 dakika sonra tartıldım. Hep öyle yaparım eşim evde olduğu zaman biraz daha yatarım o çocuklara bakarAma ben sabahın köründe tartıldım.. hastane isim vardı. O da gitmedim kaldı oylece.
Tamam canım haklısın bu hafta adet döneminde olacağım ağrılar ve uykusuzlukta olunca çok zorlanıyorum ama haklısın81.60 mış önceki tartı
salmak yok canım 7li rakamları görmeye o kadar az var ki niye izne ayrılıcaksın pes etme canım lütfen
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok dert etmeyin o para nasipten çıkmış bir kereBaktık canım kart fiyatı zaten 1800-1900 arası idi nette.
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun çok dert etmeyin o para nasipten çıkmışBaktık canım kart fiyatı zaten 1800-1900 arası idi nette.
Aynen öyle, dünden kemik kaynattım, çorba yapıp getirdim, 2,5 saat kemik ayıklamışım, ayağa kalktığımda yürüyemedimKolaylıklar diliyorum canım. Anne olunca herşeye yetişmeye çalışıyoruz işte.
Çok teşekkür ederim, birde bacaklarım yanıyor, buna şükürKolay gelsin canım Allah kolaylık versin
Stres yaptın. Bende aynı oldum ama benim stres farklı idi.Bende geç uyandım. Sabaha karşı hiç yatamadım. Uyandıktan 30 dakika sonra tartıldım. Hep öyle yaparım eşim evde olduğu zaman biraz daha yatarım o çocuklara bakar
Kız aynı ben. Dün bende aç gezmisim resmen. Ama canım da birşey istemedi. Psikolojik olarak herhalde etkileniyoruz.Ben kaptan olduğum zamanlarda vicdanen rahat olmak için resmen aç gezerim o hafta. Kaybettiğim zaman vicdan azabı çekmemek için. Çünkü Salı günü hem kaptanları hem takım arkadaşlarını ilgilendiriyor