- 23 Haziran 2015
- 1.408
- 5.362
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hos buldum çok teşekkür ederim. Tabi etiketlerim. Öğretmenler odas miHoş geldin ben diyecektim öğretmen gelmiş diye LenaG cım benden önce davranmış
Eskiden buranın ikinci adı öğretmenler odasıydı şimdi o kadar kalmadı
Takımlara dahil olana kadar Lena ve beni etiketlersen menülerinde takip etmemiz kolaylaşır takımlara seçilince de takım kaptanlarına etiketler tekrardan hoş geldin
Ip atlama deyince de mütevazi olamam sanırım hem cok severim hem de en sevdigim spor bugün pikknikte atlayayım bakayim ama cok ara verdim,Ay kızlar ip atlamak ne kadar zormuş
3 defa 50 şer kere ip atladım aralarda 5 dakika dinlendim ama nefes nefese kaldım
Bende diyorum çocuklukta niye kilo almıyorduk. Meğer ip atlama sayesindeymiş günlük kaç ip atlardık hatırlamıyorum
Hayır ben eski rakibemi istiyorum. Ne çabuk vazgeçtin?Valla pek sallamıyorum desem. İçimde ki itici gücü kaybettim. Kesin geçersin
Hemen saldım kendimi
Sağol canım benimAfiyet olsun canım ayaklarına sağlık
Geçmiş olsun canım evet yapıyorlar biraz
Afiyet olsun çok karbonhidrat olmuş biraz toparlanmak lazım
Afiyet olsun spor maşallah ayaklarına,kulaçlarına sağlık
Yok canım 14 kişilik grup ile yürüdüm dağıKabak sıyırma nedir
Güzel menü var güzel su var Güzel adım var daha ne olsun maşallah
Eskilerden alışmışız yok ekmek yok Makarna yok filan insanın gözüne hemen batıyor ama menin çok güzel afiyet olsun adım güzel spor güzel
Canım etiket yapamadığını gördüm ama arkadaşlar cevaplamıştır diyerekten cevap vermedim çünkü üstünden çok zaman geçmişti baktım hala cevap veren yok
@ işaretini koyduktan sonra etiketlemek istediğin kişinin adını yazıyorsun hemen bitişiğine etiket o şekilde oluyor
Ayrıca ben gördüm yorumladım bizimlesin
Var ya menüyü gördüm oy oy oy dedim sonra muhallebili tartı gördüm vayyyy dedim keşke akşama kalmasaydı menü güzel spor güzel o güzel yıkılmadın ayaktasın bizimle başbaşasın
Afiyet olsun Pazar yemeklerin güzelden gelemişsin afiyet olsun yani geç vakitte semizotu kötü olmuş açlık muhabbetleri var ya.
Bizde sibel_84 diye biri vardı okulda bile ip atlardı Allah'ım nasıl ip atlardı nasıl ip atlardı
Spor güzel su güzel afiyet olsun
Okurken yoruldum tebrik ederim
İşte cesaret işte feraset işte azim işte yarış
Efsanesin bebeğim
Ben seni tutuyorum
5 adet sulu köfte ne diyordu adet derken
Bizim köfteler bilye kadar olur sizinki nasıl
Onun dışında Güzel menü güzel adım güzel su güzel
Hoş geldin canısı özledik nerelerdeydin sıkma canını Rabbim gönlüne göre versin vardır bir şey.
Aylık hedef bildirecek misin ekleyelim bak geri kalma
Kolay gelsin canım
Olsun ödeme götürecek kadar düzenli takip etmişsin sonuçta
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Ya tek sebep olmamış bağışıklığı artacak bir şeyler başla o zaman Abla
anne işi
Rabbim kavuştursun canım sıkma canını o da babası sonuçta onu da tatile ihtiyacı var senin de pozitif düşünmeye çalış olumlu yönünden bak hayata
spor güzel
menüler için bir şey diyemiyorum arkadaşlar demiş zaten
Vay vay vay abla dağtepe aman yalnız gitme
Harika menü harika Spor süpersin
Hoş geldin ben diyecektim öğretmen gelmiş diye LenaG cım benden önce davranmış
Eskiden buranın ikinci adı öğretmenler odasıydı şimdi o kadar kalmadı
Takımlara dahil olana kadar Lena ve beni etiketlersen menülerinde takip etmemiz kolaylaşır takımlara seçilince de takım kaptanlarına etiketler tekrardan hoş geldin
Acı yok rocy ben seni tutuyorum
Şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun Bir geçmedi bu ağrıların Rabbim şifa versin inşallah
Ay kızlar ip atlamak ne kadar zormuş
3 defa 50 şer kere ip atladım aralarda 5 dakika dinlendim ama nefes nefese kaldım
Bende diyorum çocuklukta niye kilo almıyorduk. Meğer ip atlama sayesindeymiş günlük kaç ip atlardık hatırlamıyorum
Sen halledersin arada oluyor öyle şeylerKahvaltı hazırlamaya gidiyorum
Bende menü yazayım da sizde bana kızın
Dün sabah 30 dk lesli yaptım. Duş aldım. Apar topar topladım çocukları hava serinken en yakın yerden poğaça aldım. Bide meyve suyu. Millet bahçesine gittik. Çocuklar oynadı. Hemen olanlardan yedik eve geldik. Gün boyu hem sıcaklar hem ev derken duzenli yemedim. Sabahtan aldığım pogacalari didikleyip bitirdim toplam 2 poğaça yemisimdir. Akşamda pilav ve tavuk döner yoğurt yedim. Küçüğe yedirirkennyedim ölçüm yok o yüzden. Gün içinde 1 avuç kadar karışık kuru yemiş ve 1 top dondurma yedim. Lesli dışında dolap temizliği yaptığım için adimlarima yansımadı
Hiç sorma ara vermeye gelmiyor kaslar hemen hantallasiyor Jou atlarken bende 60 a kadar durmadan atlardim geçen aklıma geldi ama hiç atlayasım gelmedi düzenli alışkanlık haline getirmek gerekiyorDün atladım ama yazmadım sanırım. 100 tane atlayabildim. Ama eski performansım kalmamış. Aralıksız 75 atliyordum şimdi 40 i zor yaptım.
Hayr olsun o kadar kıymetli işte grubumuzKızlar rüyamda bu grubu gördüm. Gördüm ki biri saçma siyasi içerikli bir mesaj atıyor. Tabi tartışma çıkıyor grubumuzu kapatıyorlar. Ben de kendi kendime bir gruba katıldım. Kapandı şansım yok benim dedim. Nasıl üzüldüm anlatamam.
Düşün taşın toparlan canım o azimli kararlı haline bürün istersen sen de bana kız ama yeter ki günün yorgunluklarını,sıkıntılarını,koşuşturmalarını yanlış yemek seçimleriyle kendine ödetmeKahvaltı hazırlamaya gidiyorum
Bende menü yazayım da sizde bana kızın
Dün sabah 30 dk lesli yaptım. Duş aldım. Apar topar topladım çocukları hava serinken en yakın yerden poğaça aldım. Bide meyve suyu. Millet bahçesine gittik. Çocuklar oynadı. Hemen olanlardan yedik eve geldik. Gün boyu hem sıcaklar hem ev derken duzenli yemedim. Sabahtan aldığım pogacalari didikleyip bitirdim toplam 2 poğaça yemisimdir. Akşamda pilav ve tavuk döner yoğurt yedim. Küçüğe yedirirkennyedim ölçüm yok o yüzden. Gün içinde 1 avuç kadar karışık kuru yemiş ve 1 top dondurma yedim. Lesli dışında dolap temizliği yaptığım için adimlarima yansımadı
Jou ekip başı idi zaten. Nasıl atliyordu. Bir de hamileymis o ara.Sağol canım benim
Yok canım 14 kişilik grup ile yürüdüm dağı
Sen halledersin arada oluyor öyle şeyler
Hiç sorma ara vermeye gelmiyor kaslar hemen hantallasiyor Jou atlarken bende 60 a kadar durmadan atlardim geçen aklıma geldi ama hiç atlayasım gelmedi düzenli alışkanlık haline getirmek gerekiyor
Hayr olsun o kadar kıymetli işte grubumuz
Canım güzel de simit yerine tam buğday ekmek hatta ekşi mayalı olursa çok iyi olur. Sağlıklı yağ olarak da kahvaltıya 2-3 cevizBeslenme planım
11.45
Kahvaltı
Yarım simit
3 dilim kaşar
6 siyah zeytin
1 kapya biber
Öğle
15.00
Sebze yemeği kabak veya patlıcan
6-7 kaşık yanına 3 YK yoğurt
1 dilim hindi füme
17.00 ara öğün
Türk kahvesi 2ceviz
En geç 19.00
6-7 kaşık Sebze yemeği 3yk yoğurt
En az 2.5 lt su
30 dk evde kardiyo egzersizi
Kızlar bunu planlıyorum lütfen bana fikir verin eksik fazla
LenaG A Asya89 Mthn83 @Leyl35
Günaydın canımGünaydın kızlar
Al bir soğuk su yanına at kendini dışarı çekilmez o gürültüBugün sokagimizda çalışma var iş makineleri gelmişler sabahtan beri beynine beynine vuruyor ses inanilmq evin içinde sanki iş yapiyorlar dayanamadım bu sicakts birde camları kapattim.
Demek kiii grubumuz büyüyecek ve hepimiz çıtır olacağıııızzzKızlar rüyamda bu grubu gördüm. Gördüm ki biri saçma siyasi içerikli bir mesaj atıyor. Tabi tartışma çıkıyor grubumuzu kapatıyorlar. Ben de kendi kendime bir gruba katıldım. Kapandı şansım yok benim dedim. Nasıl üzüldüm anlatamam.
Allah kavuştursun canım, ağlama, sende bu arada kendinle ilgilen, 1 hafta çabuk geçerKaptanim dun haber geldi oglumu 7 gunluk tatile goturdi esim. Iyi degildim hic almadin telefonu kusura bakmayin. Bugun gittim biraktim babammesine. 9 da aglaya aglaya uyumusum.
13 temmuz menu
Sabah poncik arasi kasar peyniri donates
Oglen yok
Aksamustu 16:00 sucuklu pide
Aksam yok
14 temmuz menu
Savah poncik arasi kasar peyniri domates
Oglen yok
Aksamustu citir tavuk meyve suyu
Aksam citir manti yogurt sarimsak yarim porsiyon sibel_84 LenaG @Elhan
Ay slnu hedefim 70 kg Mthn83
Amin, çok teşekkür ederimInsalhhh güzel haberlerini alırız canım hayırlısı olsun
Masalahhh temizlik.ve hazırlığın yanında sosluklar ri da cikartmissin hamarat kankişim
İyi yaparsın canım buradan ayrılmaya gelmiyor kolaylıklar diliyorum
Düzelmeye başlamasına sevindim canım Allah bir daha göstermesin
Yav kuzum, apayrı yaşam sistemine başlayınca seni de başlatacamGünaydın hayırlı sabahlar gece ağrıyla geçti bugününe şükür
O yüzden buradan gitmiyorum sizin azminiz bana heves verir diyeDüşün taşın toparlan canım o azimli kararlı haline bürün istersen sen de bana kız ama yeter ki günün yorgunluklarını,sıkıntılarını,koşuşturmalarını yanlış yemek seçimleriyle kendine ödetme
Ya ona cidden pişmanlık duydum çokça. Komsumun tabağı vardı. Bos gondermek istemedim, o yüzden yapmıştım. Tepsinin yarısından çoğunu vereceğim, bizim hakkımız bitti dünVar ya menüyü gördüm oy oy oy dedim sonra muhallebili tartı gördüm vayyyy dedim keşke akşama kalmasaydı menü güzel spor güzel o güzel yıkılmadın ayaktasın bizimle başbaşasın
Teşekkür ederim düne ait spor yok canım ama hiç oturmadımBeni begenmedin mi kız
Canım hangi takimdaysan o takımdaki kaptanı LenaG yi ve menü takibi yapabilmem için beni etiketle canım
Menü güzel pazar günü güzel kapatmışin afiyet olsun
Allah ne diyeyim tek öğün dediğin ne kız bunlarla bütün gün nasıl durdun.
Su ve adım efsane sen üzülme ben yerim ikimizin yerine
Afiyet olsun
Hem mideni hem ruhunu beslemissin güzel menü spor varmı canısı
Harika menü afiyet olsun
Çerez var meyve var protein var hem doyurucu hem hafif
Spor varmı
Afiyet olsun canım semizotuna yuklenebilirdin
Misafire eşlik edip günü dengelemissin. Sağlıklı diyemeyiz ama tek bir gün yapılan birşey olduğu için çok dengeleyici olmuş
Afiyet olsun canım
Piknik menüsünde mangal yoktu sanırım yada yumurta gibi bişey. Çok doyurucu olmamıştır senin için. Bol hareketli olduğu kesin afiyet olsun
Afiyet olsun canım
O susamlı çubuklar çok yağlı ve lezzetli oluyor. 1 tanede kalabilmen güzel. Bilgin varmı bilmiyorum ama çerez yağ olarak değerlendiriliyor. Ogunlerine cerez eklendiğinde 1 YK yağ yedim diye düşün
Teşekkürler canım bilmiyordum ona dikkat ederim. Hoş bir daha ip atlarmıyım bilmiyorumBen bir zamanlar ne atlardim. Dün akşam ipi çıkardım. Ama evde atlarken ayağında spor ayakkabısı olsun canım. Dizlerinde sikinti olmasın sonra.