- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.229
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım pilav yeme sabahı düşün
İnşallah canımAfiyet olsun canım gayet güzel menün inşallah mükâfatını yarın görürsün
YemedimAfiyet olsun canım pilav yeme sabahı düşün
Yaktı seni bu tarhana şaka bir yana baya merak ediyorum aslında tadınıSelamlar iki gün dur giremedim Maraş tarhanası firik yaptım dün komsulri girladim bugün komsumdaydim burdan uzaklasinca diyet te geziyorum biraz yarın artı çıkmaktan korkmuyor değilim
Teşekkür ederim. Dünden kalma, ızgara şeklindeydiAfiyet olsun gayet güzel menü olmuş umarım akşamki ciğer ve köfte yağda kızartma değildir
Ayy firik mi afiyet olsunSelamlar iki gün dur giremedim Maraş tarhanası firik yaptım dün komsulri girladim bugün komsumdaydim burdan uzaklasinca diyet te geziyorum biraz yarın artı çıkmaktan korkmuyor değilim
Afiyet olsun akşam kahvaltısı olmuş gayet güzelElhan Cakinin Gelini ben bugün biraz ters beslendim garip oldu kahvaltıyı es geçtim canım yapmak istemedi
Saat 14:00 6,7 yok türlü bir minik but 2 dilim tbe
Ara kahve maden suyu
Akşam 18:20 yumurta yoğurt yulaftan omlet yaptım yanına küçük 1 domates birazda jelapeno turşusu
Su 2,5 litre
Ay önce resme baktım nasıl yani dedim meğer 100 gr mış köfte afiyet olsun güzel menü olmuşÖğlen 12// 7 adet küçük mantı
Bir kâse mercimek çorbasi
2 dilim ekmek ( biri tam buğday biri beyaz ekmek tam buğday bitmişti çünkü)
Sabah yeşil çay içtim bir bardak
Öğlen Leslie yaptım iki mile
Akşam// resimli 100gr köfte ve salata onları hazırlarken ağzıma iki ceviz attım
Bir de közlenmiş kırmızı biber
3lt su bitti
Akşam yine 1 saat bı Leslie gibi biri var onu yapicam yaparsam yazarım yine
Afiyet olsun çok güzel geçmiş gün afiyetle iç çayınıBende menüyü paylaşayım.
Kahvaltı
2 yumurta+3 zeytin 2 küçük dilim kaşar peynir
Yeşillikler den yapılmış salata
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ara öğün
2 kayısı+1 avuç kuruyemiş
Akşam
2 kaşık yoğurt
Bir kucuk güveçte sebze
Canım acayip çay istiyor.
Elhan LenaG Cakinin Gelini
Adım sayım 12 bin civarı .
sabah yine kısa bir tur yaptık. Yolculuk başladı.
Ah bende çok severim afiyet olsun Ha gayret dayanİyi akşamlar
Menüm
9:00
Peynir maraş
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 salkım siyahüzüm
12:00
2 kase aşure
Günü kapattım. Aşureye dayanamam. Yarını batırmamışımdır umarım.
Şu an yemekler geçiyor film şeridi gibi ama dayanmalıyım.
Salı tartısını görsem bile yeter bana.
LenaG Cakinin Gelini
Afiyet olsunİyi akşamlar
11.15
Kahvaltı
1 hindi füme
1 YK lor peyniri
1 tam haşlanmış yumurta
Ara öğün 13.30
Kahve+ maden suyu+ muz
Öğle 15.30
2 baget tavuk
2 salatalık
Akşam 18.30
Tavuk şiş 7-8 tane
Nane maydano roka az az
1 avuç içi kadar pide ekmek
4-5kasik mevsim salata
2.5 lt su
Halsizlik ve sıcak yüzünden hareket edemedim.
Hava iyice serinlesin en az 30 dk Leslie yapacağım halim olursa.
unutmabenicicegi Cakinin Gelini @Leyl35 LenaG
Çok iyi menü afiyet olsun
Canım afiyet olsun 3 dolma ve 4 sarma biraz fazla olmuş akşam için ama tek öğün yapmışsın inşallah sorun olmaz tüm gün aç durup akşam tüm kaloriyi yemek daha önce denediğim bir şey bende çalışmadı o yöntem.Hayırlı akşamlar
12.30
Sütlü buzlu kahve
18.30
3 kasık tavuk az yağda
3 dolma 4 sarma
Salata
1 dilim ekmek
1.5lt su
LenaG unutmabenicicegi
Evet canım hazir aldım bu sefer kendi yaptığımı yeni bitirdim yine buzluğa stoklarim yarın biraz yapıp benim de avantajim bu cidden köfte seviyorum ve tutuyor beni inanır mısın kırmızı biber közlemistim yemedim onu şiştim çünkü onun yerine 2 tane kiraz yedim veeee öğlen ki 2 mile Leslie den sonra 2mile classic Leslie gibi bir adamın sporunu yaptım yarım saat adım 16000 kalori 700olduAy önce resme baktım nasıl yani dedim meğer 100 gr mış köfte afiyet olsun güzel menü olmuş
Hayırlı olsunnn. Çok tebrikk ederimmmanammm isim değişmiş bileee çok heyecan yaptım bak şimdi
Menü çok güzel olmuş canım afiyetler olsunElhan Cakinin Gelini ben bugün biraz ters beslendim garip oldu kahvaltıyı es geçtim canım yapmak istemedi
Saat 14:00 6,7 yok türlü bir minik but 2 dilim tbe
Ara kahve maden suyu
Akşam 18:20 yumurta yoğurt yulaftan omlet yaptım yanına küçük 1 domates birazda jelapeno turşusu
Su 2,5 litre
Dolma yemicektim Bi gaflete ugradım.Canım afiyet olsun 3 dolma ve 4 sarma biraz fazla olmuş akşam için ama tek öğün yapmışsın inşallah sorun olmaz tüm gün aç durup akşam tüm kaloriyi yemek daha önce denediğim bir şey bende çalışmadı o yöntem.
Stres yapınca kilo veremiyorum ben bunu farkettimDolma yemicektim Bi gaflete ugradım.
Hiç gitmiyor kilolar 5 yıl önce yediklerime dikkat ettiğimde gidiyordu. Şimdi hiç banamısın demiyor çok aç kalmam lazım buda beni sıkıyor.
Takımları da etkiliyorum kaç gündür bunu düşünüyorum hazırlıkta kalayım diyorum. O şekil devam edeyim.
Galiba öyle oluyor canım. Takımları etkilemek istemiyorum vermem lazım kesinlikle diyip stres yapıyorum. Yemic eğim şeyi yiyorum ya nasıl bişey.Stres yapınca kilo veremiyorum ben bunu farkettim
Bence hiç stres yapma