- 8 Şubat 2017
- 1.646
- 7.151
Teşekkür ederim kaptanımoo kaptan gaza basmış geliyoooorrr afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımoo kaptan gaza basmış geliyoooorrr afiyet olsun
Acıkmadan nasıl duruyorum damacanaya bitişik yaşıyorum yakında hortum çekicem acıktıkca su basıyorum napimkııızzz bunla nasıl acıkmadan günü kapatıyorsun ahaahah geçen de bi yorumumda bahsetmiştim işte tamda bunu kasdetmiştim protein lif yerim okey az yerim tamam ama yulafla chia tohumlarıyla nasıl tok kalabiliyorsunuz helal vallahi bu arada ben genel olarak akşamları köfte salata veya tarator veya biber közlemesi bu şekilde hafifce kapatmaya çalışıyorum günüde sisiznki bayaa az geldi gözüme :)
Teşekkür ederim canm, Maraşlıların vazgecilmezi sanırim geldiğinde tadını çıkar canm afiyet le yersin inşallah, dikkat etmeye çalıştım bugün bakalım nefsimi niye tutamıyorum ben acabaOfffff az kaldı Maraşa gelmeye
Yaz geldi mi firik başlar. Ama dikkat et canım. Ödem için önlemini al.
Takım kızları olucaktı klavye hatasıTürkçesi nedir acaba
Merak ettiğim o kelimeydiTakım kızları olucaktı klavye hatası
Nerdema yıda tahmin etmişsiniz
Öğlen akşam saat kaçtaydı acabaİyi akşamlar
11.15
Kahvaltı
1 hindi füme
1 YK lor peyniri
1 tam haşlanmış yumurta
Ara öğün 13.30
Kahve+ maden suyu+ muz
Öğle 15.30
2 baget tavuk
2 salatalık
Akşam 18.30
Tavuk şiş 7-8 tane
Nane maydano roka az az
1 avuç içi kadar pide ekmek
4-5kasik mevsim salata
2.5 lt su
Halsizlik ve sıcak yüzünden hareket edemedim.
Hava iyice serinlesin en az 30 dk Leslie yapacağım halim olursa.
unutmabenicicegi Cakinin Gelini patimsilizm LenaG
O vakit düzeltiyorum nerdemaMerak ettiğim o kelimeydi
Harikasın bende dayandım bugünİyi akşamlar
Menüm
9:00
Peynir maraş
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 salkım siyahüzüm
12:00
2 kase aşure
Günü kapattım. Aşureye dayanamam. Yarını batırmamışımdır umarım.
Şu an yemekler geçiyor film şeridi gibi ama dayanmalıyım.
Salı tartısını görsem bile yeter bana.
LenaG Cakinin Gelini
Sabah olur mu acaba?Harikasın bende dayandım bugün
Afiyet bal şeker olsun
Aşuremiii bayılırım❤
Çok güzel çok beğeniyorum beslenme tarzınızı. Ben de yavaş yavaş paketli üründen karbonhidrattan sağlıklı besinlere dönmeye çalışıyorumHavuc,salatalik, acuru cubuklar halinde dograyip kirt kirtkirt yiyin kizlar psikolojik olsun gercek aclik olsun hepsine deva... İsyerinde pc başında canim sıkılıyor yanimda pastane market dolu ven bunlarla egleniyorum bunları boşa paylasmiyorum yaa birinize örnek olur elbet diye ama herkeside etiketleyeniyorum ki... Örnek öğünler diye ayrı sayfa acmayalim
@defneefe17
Eki Görüntüle 3451086
Eki Görüntüle 3451087
Ben öyle beslensem 100 olurdum herhaldeben de hayatımda bu kıloları ne zaman gormey basladım bılıomsnz. sabah kahvaltısaında doner ekmek yıyen genclıktım ben :) hamburger kofte durum pızza. 35 e gırene kadar. asla kılo almadım. paso yıyordum. 35 e bı gırdım. kılo almaga basladım..
Helal sana illa o chia filan tok tutuyormuş duydum yiyebilene helal ne diyeyim bende et köfteden devam işteAcıkmadan nasıl duruyorum damacanaya bitişik yaşıyorum yakında hortum çekicem acıktıkca su basıyorum napim
Dipnot yulaf tok tutuyor
Afiyet olsun canım gayet güzel menün inşallah mükâfatını yarın görürsünEki Görüntüle 3451581 Eki Görüntüle 3451582
Kahvaltı saat 11 de yapıldı
Ara öğün 14 de yapıldı kahve şekersiz
Akşam yemeği gecikecek malesef fasulye pişmemiş
6 YK fasulye
2 yemek kaşığı pilav
Yoğurt yemeyi planlıyorum
15 dk lessie mil 1 yapıldı
2 lt su içildi
Elhan LenaG @Mthn83 Cakinin Gelini
Tartı günü için kendimi germekten vazgeçtim sonuçta elimden geleni yaptım
Artı da gelse artık takmamaya çalışacağım bu ödemler ve şişlikler öyle yada böyle gidecek
Gevşemek yok
Afiyet olsun gayet güzel menü olmuş umarım akşamki ciğer ve köfte yağda kızartma değildirİyi akşamlar herkese
Kahvalti 11.40
Yarım dilim ekmek
1 kupa şekersiz çay
Taze soğan, marul ve maydanoz
Yarım salatalık ve 3 zeytin
3 kaşık Közlenmiş söğüş sebzelerden ve 1 yumurtadan sebzeli yumurta+ 1 tane de haslanmis yumurta
(Sebzeli yumurtadaki yumurtayi da haslamistim ama rafadan kalmış, o şekilde yiyemedigim için közlenmiş sebzelere ekledim)
Ara öğün 15.00
1 kupa yeşil çay
15 tane kuruyemiş (badem fındık)
2 kare bitter
Akşam 17.15
1 kase havuç ve kabaktan tarator
5-6 tane ciğer
2 köfte
3 kaşık taze soğan -maydanoz piyazı
Yarım dilim ekmek
semizotu-bugday ve mercimekten corba yapmıştım yarim kase ondan yedim.
30 dakika spor
Ev isleri dahil değil sanırım ama suyum çıktı bugün. Sporda 30 dk zor dayandim o yüzden
Suyu 1,5 lt ictim ikiye tamamlayacagim.
Tamda bu durumdayım elimde duble filtre kahvem ve yarın ki kahvaltının hayalini kurarken aynı şeyi yazdın canımSabah olur mu acaba?
Durup durup iş çıkartıyorum kendime. Şimdi limonlu açık çay içiyorum. Yarın ne yiceğimi düşünerek
Afiyet bal şeker olsun canımEki Görüntüle 3451581 Eki Görüntüle 3451582
Kahvaltı saat 11 de yapıldı
Ara öğün 14 de yapıldı kahve şekersiz
Akşam yemeği gecikecek malesef fasulye pişmemiş
6 YK fasulye
2 yemek kaşığı pilav
Yoğurt yemeyi planlıyorum
15 dk lessie mil 1 yapıldı
2 lt su içildi
Elhan LenaG @Mthn83 Cakinin Gelini
Tartı günü için kendimi germekten vazgeçtim sonuçta elimden geleni yaptım
Artı da gelse artık takmamaya çalışacağım bu ödemler ve şişlikler öyle yada böyle gidecek
Gevşemek yok