- 8 Şubat 2017
- 1.646
- 7.151
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kııızzz bunla nasıl acıkmadan günü kapatıyorsun ahaahah geçen de bi yorumumda bahsetmiştim işte tamda bunu kasdetmiştim protein lif yerim okey az yerim tamam ama yulafla chia tohumlarıyla nasıl tok kalabiliyorsunuz helal vallahi bu arada ben genel olarak akşamları köfte salata veya tarator veya biber közlemesi bu şekilde hafifce kapatmaya çalışıyorum günüde sisiznki bayaa az geldi gözüme :)LenaG unutmabenicicegi
İyi akşamlar kızlar
Resmen yarının stresinden bir hal oldum
Kahvaltı yok
13:00 3 dolu yk. yulaf, 1su bardağı yağlı süt, 5 kayısı, yarım muz, 1yk.ceviz
2 bardak zencefilli kiraz sapı çayı
17:30 Kapanış
Yağsız kutu sütle yaptığım 2 kase yoğurdun içine yarım muz, 5sarı erik, 2kayısı, 2çk.chia tohumu
Akşam şekersiz filtre kahve ve kiraz sapı çayı içerim
3.5 litre su
oo kaptan gaza basmış geliyoooorrr afiyet olsunLenaG unutmabenicicegi
İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı yok
Yağsız kutu sütle yaptığım 2 kase yoğurdun içine yarım muz, 5sarı erik, 2kayısı, 2çk.chia tohumu
3.5 litre su
Hoşgeldin tekrar yarın sabah tarihli ve nick li bir tartı fotosu atabilmen münkün olursa çok iyi olur başlamış olursun hazırlığa haftaya cumartesi de takımlara girebilirsinADINIZ: ( isteğe bağlı ) Aleyna
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ: 167 cm
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: İnsülin direnci, vitamin eksiklikleri VS.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski kıyafetlerimi giyemiyorum, giydiklerim yakışmıyor gibi geliyor.
Ben ütüyü severim ama diğer işlerden nefret ederim.Ayy bana ütü deme nefret ederim ama ütüsüz giymekten daha çok nefret ediyorum sanırım kolay gelsin canım
Ben türk kahvesi içince açlık falan kalmıyor. Ya da maden suyu içince açlığım gidiyor. Ama kişiden kişiye değişebilir canım.lenacım bir şey sormak istiyorum belki gruptaki arkadaşlarımıda bildikleri vardır yardımcı olurlarsa sevinirim bu iki gündür acayip duygusal açlık yaşıyorum yani yedim karnım tok ama aşırı aşırı derecede dün ve bugün özellikle bi sürekli ağzımda bişey olsun hani çerez olur çikolata cipsi olur ya da ne bileyim bir dilim pasta hiç birşey olmazsa oturup tam buğday ekmeği yiyesim var yani oldum olası meyve beni acıktırır bu sebeple meyveden ara öğün yapmıyorum hatta ara öğün de de çerez filan yiyorum bol bol aklıma bişey geldikçe su içiyorum ama bu isteğimi nasıl bastırcağımı bilmiyotum psikolojik olacağını da sanmam çok şükür hayat rutinim sakin ve iyi geçiyor bu aralar eşimle çocuğumla parka çıkıyoruz yürüyüşümü yapıyorum veya evdeysek herkes uyuyunca sporumu yapıp uyuyorum iyiyim şükür ki genel olarak yani psikolikdir diye yoramıyorum yani ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözümü olan var mıdır acaba ? not: su yeşilçay full içiyorum bu arada karnım şişde olur hem diye LenaG arkadaşlarım fikirleriniz var mıdıır?
Ama süt veya yoğurtla meyveyi yersen dengelersin canım. Benim diyetisyen meyve yazmışsa yanında mutlaka ya süt ya yoğurt ekliyordu.salatalıkla yoğurdu yiyeyim bari ama nasıl bir şey yeme isteği varyaa anlatamam hanii aslında tokum yeni yedim ay olsa da tekk ekmek atsam ağzıma hani meyve acıktırıyor ara öğünlerde filan bu sebeble elma filan yemiyorum normalde diyet listelerinde olur sütle birlikte ben korkuma yiyemem ama salatalıkda acıktırmaz umarım deniycem :)
Afiyet bal şeker şifa olsun canım menü süperLenaG unutmabenicicegi
İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı yok
3.5 litre su
lenacım bir şey sormak istiyorum belki gruptaki arkadaşlarımıda bildikleri vardır yardımcı olurlarsa sevinirim bu iki gündür acayip duygusal açlık yaşıyorum yani yedim karnım tok ama aşırı aşırı derecede dün ve bugün özellikle bi sürekli ağzımda bişey olsun hani çerez olur çikolata cipsi olur ya da ne bileyim bir dilim pasta hiç birşey olmazsa oturup tam buğday ekmeği yiyesim var yani oldum olası meyve beni acıktırır bu sebeple meyveden ara öğün yapmıyorum hatta ara öğün de de çerez filan yiyorum bol bol aklıma bişey geldikçe su içiyorum ama bu isteğimi nasıl bastırcağımı bilmiyotum psikolojik olacağını da sanmam çok şükür hayat rutinim sakin ve iyi geçiyor bu aralar eşimle çocuğumla parka çıkıyoruz yürüyüşümü yapıyorum veya evdeysek herkes uyuyunca sporumu yapıp uyuyorum iyiyim şükür ki genel olarak yani psikolikdir diye yoramıyorum yani ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözümü olan var mıdır acaba ? not: su yeşilçay full içiyorum bu arada karnım şişde olur hem diye LenaG arkadaşlarım fikirleriniz var mıdıır?
Canim o gün belli oluyor bende aç kalmamak adına ya da dışardan durum filan yememek için olanı az yemeye çalışıyorum en azından ev yemeği pişiyor şirkette diyerekten kötünün iyisi yapıyorum diyeyimSenin işler yoğundu, hafifledi mi su an? Belki o yoğunluktan kaynaklıdır.
Bu arada is yerindeki menüler önceden belli oluyor mu yoksa o gün mü ne yemek olduğunu öğreniyorsunuz? Yanında götürsen güzel olur aslında. Ben köy okulundaydim. Kantin vs yoktu. Evden getiriyorduk. Yemekle uğraşmayı sevmediğim için hergün hazirlamak yoruyordu gerçi beni. Belki sen zevkle hazırlarsın
Kalori alımı olarak evet ideal ama sonrası etkileri seni bahsettigin sonuca getiriyor canım. Yoksa porsiyon sorunu olduğunu düşünmüyorumçook teşekkür ederim tavsiyen için cevap vermen bile çok mutlu etti beni haklısın epeydir pilav yemiyordum aslında ama bir gün öncesinden baya az yemiş ve erken kapatmıştım onun verdiği açlıkla yedim bir de işyerinde başka da yemek yapmamıştı ablamız hani salata olsa ona gömülürdüm öyle diyeyim haliyle bugünde mantı vardı mesela sadece çorba içtim çok doymayında adet ile 6 tane mantı yedim az da olsa midemi bastırsın diye bi iki dilimde ekmek ama dediğim gibi bir aydır belkide pilav yemiyordum en son ne zaman yedin desen hatırlamam makarna filan hiç aramıyorum ama yediklerim acıktırıyorda olabilir. Bu arada diyetisyene gitmiyorum sadece burda diyetisyenlerin verdiği menüleri arkadaşlar paylaşıyor erkek kardeşim gidiyor onda görüyorum hani ara öğünlerde süt elma yapıyor aksam sadece salata köfte böyle 30kiloya yakın vermiştir iki senede ama ben gitmiyorum canım :)
Offfff az kaldı Maraşa gelmeyeDünkü menü tarhana firik cerez ikilemsi gitti komsukarla iyi yedik
Türkçesi nedir acabaKızlarr kırmızı takım kırlarııı yarın tartı
siz nerdema