- 23 Haziran 2019
- 8.719
- 37.744
O diyet psikolojisi işte ben artık sağlıklı dengeli besleneceğim hayat rutinim böyle arada küçük ödüllerim de olacak demek lazım insan beyni oyunlar oynar. Beynine sen hükmedeceksin yiyecek mi istiyorsun al ben sana salatalık veriyorum,havuç veriyorum gibi. ama mesela canın tatlı istediyse kalkıp salatalıkla bastırma mesela bir muz üzeri biraz fıstık ezmesi ye atıyorum 2 hurmanın içine ceviz koy ye o canının istediği tatlıyı ayrıca başarı ödülü yap.lenacım bir şey sormak istiyorum belki gruptaki arkadaşlarımıda bildikleri vardır yardımcı olurlarsa sevinirim bu iki gündür acayip duygusal açlık yaşıyorum yani yedim karnım tok ama aşırı aşırı derecede dün ve bugün özellikle bi sürekli ağzımda bişey olsun hani çerez olur çikolata cipsi olur ya da ne bileyim bir dilim pasta hiç birşey olmazsa oturup tam buğday ekmeği yiyesim var yani oldum olası meyve beni acıktırır bu sebeple meyveden ara öğün yapmıyorum hatta ara öğün de de çerez filan yiyorum bol bol aklıma bişey geldikçe su içiyorum ama bu isteğimi nasıl bastırcağımı bilmiyotum psikolojik olacağını da sanmam çok şükür hayat rutinim sakin ve iyi geçiyor bu aralar eşimle çocuğumla parka çıkıyoruz yürüyüşümü yapıyorum veya evdeysek herkes uyuyunca sporumu yapıp uyuyorum iyiyim şükür ki genel olarak yani psikolikdir diye yoramıyorum yani ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözümü olan var mıdır acaba ? not: su yeşilçay full içiyorum bu arada karnım şişde olur hem diye LenaG arkadaşlarım fikirleriniz var mıdıır?