tamam bakıyorum.aslında benım ıcın daha onemlı bı konu var. her gun ısyerınde sabah namazını kaza yapacagıma. 5 e kurdugum alarmı kapatmadan kalksam. gunes vatınde de yatmasam.o arada hem detoksumu ıcer 30 dk bekler hem de evde saglıklı kahvaltımı edebılırım. daha mantıklı. erken yatıp 5te uyanmak. gune baslamak.
çok güzel bir karar
ve inan vücut ssatin bi süre sonra o düzene o kadar alışıyor ki
ben de en geç 5te kalkarım; saat 8'e kadar bir sürü işimi hallederim öyle evden çıkarım
ben kahvaltı yapmadığım için yemiyorum ama kızlar ve eşim için hazırlıyorum, yiyor olsam kahvaltım da hazır yani :)
senin kendini düzene sokman ileride çocuğun için de çok öenmli canım; çocuklar dediklerimizden çok yaptıklarımıza odaklanıyorlar
geçen gün kızım işyerime geldi, bütün masaları gezdi anne dedi en düzensiz senin masan bir de bana laf söylüyorsun odan dağınık diye sen de dağınıksın baksana dedi
sen düzensiz ve sağlıksız beslendikçe oğlun da bunu doğru kabul edecek ve vazgeçmesi çok zor olacak
yediğimiz sebze meyve bile katkılıyken o ıvır zıvırlar nasıl zarar veriyor çocuklara
bak zamanında eşim, kola içerken büyük kızım canı isteyince yaa nefsi ölsün birazcık içsin birşey olmaz dedi ve şimdi kızımı o kadar zor vazgeçiriyorum ki koladan; eve artık asla sokmuyorum ama dışarıda görünce canı istiyor ne kadar zararlı ama diye anlatsam da anlatamıyorum
istersen yaparsın, istersek çoookkkk şey başarırız, kadınlar olarak gerçekten çok güçlü varlıklarız yeterki bunun bilincinde olalım