Merhaba canım aramıza bir öğretmen daha geldi
hoşgeldiiii
Endokronojiye gidip kilo veremiyorum,kapsamlı bir test istiyorum dersen yaparlar canım. Ben de d vit.kullanıyorum ve tiroid ilacı bazen hızlanıyor,bazen yavaşlıyor kilo vermem ama çok yol kat ettim burda
Hâttâ birkaç arkadaşım da tiroid,menapoz,vit.eksiliği ve kansızlıkla,ağrılarla uğraşıyor ama beslenmemize dikkat ettiğimiz ve hareket ettiğimiz zaman az da olsa kilolar illa ki düşmeye başlıyor. Önemli olan kafada bitirmek ve bir ucundan başlamak.
Tartı fotosu atmanı rica ediyorum tarihli ve nickli.Hazırlıkta başlarsın daha sonra da takımlara geçersin istersen
günlük menü takibi yapıp yorumluyoruz istersen hemen başla bak burası sana iyi gelecek ben inanıyorum
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş
lahana ve barbunyayı beraber mi kavuruyorsun hiç duymamıştım bu yemeği
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Maşallah
ama canım bu ceza olayından vazgeç canın istedi yedin ertesi gün dengelersin haftada 1 normal bence tatlı yemen 1 porsiyon. Kendine bir gün belirle o gün istediğin tatlıyı bir porsiyon ye ama vicdan azabı çekmeden gönül rahatlığıyla
Afiyet olsun biraz daha esnek güzel menü olmuş
İnşallah
yeşil mercimek trombosit dengelemede çok iyi diye okudum şöyle yazıyor:
Haftda en az üç-dört kez çok az sıvı yağ ve az su kullanarak yapılmış yeşil mercimek tüketiniz.Bir aylık mercimek çorbası, trombositlerin normal seviyelerine gelmesinde mükemmel bir takviye oluşturacaktır.
Günaydın canım hayırlı sabahlar senin dinlenme günün olsun bugün bir şey yapma yat dinlen. Geçmiş olsun
Günaydın canım
Günaydın öğretmenim
inşallah
Günaydıııınnn
Günaydın afiyet olsun
Günaydın kaptanım
Günaydın canım