İyi aksamlar herkese. Buraya yazıp yazmama konusunda cok düşündüm, yazmaya karar verdim. Ben 4 sene önce 5 aylik evliyken 6.takima katilmistim. O hesabimin sifresini va unuttuğum icin yeni hesap açtım. O dönemde 10 günlük kampa katılmıştım online diyetisyenin organize ettiği. 10 günde 2 kilo vermiştim. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım diyeti sporu. Siteye de girmedim oyle. Simdi kizim 3 yaşında.
65le hamile kalip 82-83 civarıyken sezaryen oldum. İlk sy 6 kilo gitti, sonra onu tekrar aldim. 2 sene önce de fazla çaba gostermeden 3 haftada 82den 78'e düşmüştüm. O kiloyu korudum. Geçen sene temmuz ayında tekrar kafaya koydum. Bu arada ogretmenim, okul donemi de kacamaklsr olsa bile çaba gosterdim. Ams 1 yılda giden sadece 4-5 kilo oldu. Ben tam adapte olamadim deyip burda bir başlık açtım 11 martta, ramazanin ilk günü.kafaya koymuştum artık.76-77 kilodan 73-74 arası gidip geliyorum şimdi.
Kan tahlili verdim ama yorgunluk şikayetiyle gitmistim. Magnezyum, b12 falan bakmamis sanirim. Şimdi doktor kontrolü olmadan takviyeye başladım faydasi olur mu bilemiyorum. Okullar kapanınca daha ciddi devam edeceğim dedim. Arada bazi aksilikler vs oldu ama sporu düzenli yapsam bile eksileri goremedigimi fark ettim. Şu an ne yapacağımı, nasil bir yol izleyecegimi bilmiyorum. Benim yasadiklarimi yaşayan var mi aranızda? Nasıl çözüme ulaştınız?