Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunydin cnmGünaydın kızlar aşırı sıcak bir günden hepinize selamlaarr
Hepinize sağlıklı,huzurlu bir gün diliyorum
Henüz bir gelişme yokgezegenfeza abla hiç gelisme yok mu ne diyor doktorlar
Yok canım, aynı ilk günkü gibigezegenfeza var mı gelişme
Hastaneden hayırlı sabahlar
Henüz bir gelişme yok
Kemik ve ilik biyopsisi yapıldı, sonuç belli değil
Hayırlı sabahlarYok canım, aynı ilk günkü gibi
patoloji sonuçları gelse, ona göre yol izleyecekler
Bizde de aynı ya. Gün içinde çocuklara bir yazlık bir kışlık giydiriyorum.gunydin cnm
biz hala sicaklari goremedik
25 26 dereceyi gecmiyo
Tebrik ederim canım 89 a doğruuu
tebrik ederim canım
Ben de tebrik ederiimmTebrik ederim canım 89 a doğruuu
Tebrik ederim üzüntüden değil sağlıkla, mutlulukla,huzurla eksiler görelim inşallah
Sen yurtdışındaydın değil mi ? Şu an serin hatta buz gibi neresi varsa oraya gitmek istiyorumBizde de aynı ya. Gün içinde çocuklara bir yazlık bir kışlık giydiriyorum.
kaptanım hazırlıktayken menu ve tartı ğpaylaşmıyoruz dımı. cunartesı poaylasıcanm tartı dımı>?Tebrik ederim üzüntüden değil sağlıkla, mutlulukla,huzurla eksiler görelim inşallah
Hazırlıkta da paylaşıyoruz canımkaptanım hazırlıktayken menu ve tartı ğpaylaşmıyoruz dımı. cunartesı poaylasıcanm tartı dımı>?
Harika zaten önemli olan verilecek toplam kiloya odaklanmamak... Ven tek basimaykende 90 larda basladigimda hep kucuk hedefler koymustum 3 kilio,5 kilo diye diye 35 olmustuÇok destekliyor insanı, inandığını hissettiriyor sanırım ondan
Bana hepsi çatır çatır gidecek merak etme dedi. Hmm çok kilomuz da varmış,böyle yüksek kilolardayla başlayan cümleler kurmadı ya çok ısındım ben.