- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım benim Aslında yerdim ama.aksam.ki.menu plan baskaydi çok.olur diye yemedim ton balıklı salata sonradan fikir olduAfiyet olsun çok güzel menü
Keki aslında 1 dilim yiyebilirmişsin genel olarak çok ölçülü olmuş üstelik adım sayısı da iyi
Ohh tatilin tadını çıkart kankişim sefan olsunİyiyim fulyacim. Tatildeyim. Nasip olursa Eylül'de sahalardayim.
Hoşgeldin canım tatilin iyi gelmesi ne sevindimSelamlar arkadaşlar yoğun kosturmacali eğlenceli bol yemeli icmeli tatilimin sonuna geldim aranizdayim artık
Sizi özledim vallahi
Tartıyı ne zaman vereyim yarın mı yoksa Cumartesi mi olmalı
Açıkçası çok endişeliyim acaba kaç kilo aldım
Ama her anına değdi gerçekten ihtiyacım varmış kafam dağıldı motivem arttı herseyin üstesinden gelirim gibi bir havadayim
Günaydın canım bizler burada panik icerisindeyiz sizleri dusunemiyorum allah korusun kuzum allaha emanetGünaydın uyanmaya ve dışarı çıkmaya korktuğum bir günden günaydın
Akşam baya şeyler yaşandı buralarda. Herkesten herşeyden korkuyorum artık
Biz hiçbir yerden haber alamıyoruz internet ölü buralarda. Bu yazıda gelirmi bilmiyorum
Günaydın tebrik ederim canım
Günaydınlar canım hemde ne sıcak 6 da Çıktım ben de yürüyüşümü yaptım geldim Yoksa sıcakta hiç çıkamam diye o saatte bile çok sıcaktıGünaydın kızlar aşırı sıcak bir günden hepinize selamlaarr
Hepinize sağlıklı,huzurlu bir gün diliyorum
Tebrik ederim canım maşallah yine güzel eksilerle başladık
Kahvaltı baya sağlam olmuş ama diğer öğünler hafif dengelemişsin güzeluranus35 LenaG
İyi geceler
Çok yorgunum bu gün arkadaşın doğum günü vardı. Yorgunluktan sabah ne yediğimi unuttum hatırlamaya çalışıyorum
Sabah 9:00
2 kahve
Öğlen 12:00
2 ısırık tonlu tost
3 küçük sarma 1 dolma
3 kaşık yulaf biraz süt 1 yumurta ile omlet yapmıştım üstüne 2 dilim tost peyniri,anca 3 çatal yedim çünkü doymuştum
Ara 15:00
1 kahve
1 dilim karpuz
Akşam 18:45 bitti doğum günü vardı
Fırında 1 but
Küçük 1 parça tavuk göğsü
Salata
Pasta 1 çatal aldım
Su 2 litre
Doğum günü sonrası yürüyerek eve geldim
Eki Görüntüle 3446661
Çok güzel menü tebrik ediyorumIyi geceler kizlar
1 temmuz pazartesi
10.00
2 yumurtadan nantarli omlet
Yesillik
1 avuc cerez
Kk peynir
17.30
1 kase eristeli yesil mercimek yemegi
2 yk yesil fasulye
Su 2lt
uranus35 LenaG unutmabenicicegi
Çok destekliyor insanı, inandığını hissettiriyor sanırım ondanGizem nasil boyle bir duygu aktariyor ki bize... Ben hep bu duygudayim biliyor musun
Allah korusun hepimizi, dikkat edin kendinize canımGünaydın uyanmaya ve dışarı çıkmaya korktuğum bir günden günaydın
Akşam baya şeyler yaşandı buralarda. Herkesten herşeyden korkuyorum artık
Biz hiçbir yerden haber alamıyoruz internet ölü buralarda. Bu yazıda gelirmi bilmiyorum
Günaydın canımgünaydın kızlar
Günaydın canım
Çok sevindim canımBen de kilomu yazayım
Cumartesi 96.20
Salı 95.60
Fark -0.600 (Aslında dün +1 di bugün bu rakamı görünce sevindim detoks çatır çatır çalışıyor)
uranus35
Canım soğuk ayranaşı detoksu yapıyorumÇok sevindim canım
Detoks tarifi versene lütfen
Ben de başlıyacağım inşallah. Pazar günü eksi 0.400 iken bu gün eksi 0.100 çıktımCanım soğuk ayranaşı detoksu yapıyorum
2 su bardağı koyu ayran
1 su bardağı haş.nohut
1 su bardağı haş. mercimek
1 su bardağı haş.bulgur
1 salatalık
Nane ve pul biber
hazırlayıp gün içinde sadece bu çorbayı tüketiyoruz. Aralarda çay,kahve serbest ama bol bol su içmek gerekiyor