Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım çok tebrik ederimGunaydinlarrr
Hic beklemiyodum bu kadar eksi
Sporda yapamadim hic
Cumartesi 77.6
Pazartesi 76.9
Fark -700
Günaydın canım biraz sıkı tuttun mu geldiği gibi giderGunaydın hanımlar
ctesi 65.5
Salı 66.5
Fark+1kg
Çok abarttım. Bayramda bile bu kadar yememiştim
Canım birşey değil sıkma canını hemen gider
Neden hayırdır ne oldu ?Cumartesi 71.7
Bugün 72.4
Hafta sonu sinirden ne buldumsa yedim. Bağırsaklar çalışmaya başladı bu sefer artı oldu hoş dikkat etsemde artı oldu böyle işte
LenaG
Nerelerdesin sen menü tartı paylaşımı göremedimgünaydın kızlar
Çok sıkıyor canımıCanım birşey değil sıkma canını hemen gider
İnşallah kaptanımCanım birşey değil sıkma canını hemen gider
Benim canım kaptanınÇok sıkıyor canımı
Birde kaptanım kimdi acaba bu hafta
Sen nerdeydin canımGünaydın uyanmaya ve dışarı çıkmaya korktuğum bir günden günaydın
Akşam baya şeyler yaşandı buralarda. Herkesten herşeyden korkuyorum artık
Biz hiçbir yerden haber alamıyoruz internet ölü buralarda. Bu yazıda gelirmi bilmiyorum
Ya işte bu sene ne kadar zorlandığımı düşünün. Ben kış ne idi onu unutmuş bir insandım.İzmirin Antalyanin kış derecesi
O depremi de yaşadım. TV den izleme şansım olmamıştı. Belki de takıntım ondan kalmadır. TV seyretmesem de sosyal medyaya girdiğim an herşey önüme düşüyor.Ben seyredemiyorum fazla içime bir top oturuyor sanki eşim kumandayı elimden alıyor yok haber seyretmek diye hele deprem zamanında kabuslar görüp çığlık atarak uyanmışlığım vardır.
Bugün güneşin yüzünü gördük çok şükürGünaydın kızlar aşırı sıcak bir günden hepinize selamlaarr
Hepinize sağlıklı,huzurlu bir gün diliyorum
Çok üzgünüm canım Allah bir daha yaşatmasınO depremi de yaşadım. TV den izleme şansım olmamıştı. Belki de takıntım ondan kalmadır. TV seyretmesem de sosyal medyaya girdiğim an herşey önüme düşüyor.
Neredesin canım senO depremi de yaşadım. TV den izleme şansım olmamıştı. Belki de takıntım ondan kalmadır. TV seyretmesem de sosyal medyaya girdiğim an herşey önüme düşüyor.
Catlak bende de var canım hic dert etme hem kilodan hem dogumdan... Ama sarkma dersen hep sporla ve kismadan beslendiğimden dolayi olmalı sıkılasarak ilerledimBir şişiyor, bir iniyor cildimiz yine iyi dayanıyor valla hoş bende çatlaklar oldu hep