- 25 Ağustos 2019
- 60.452
- 110.669
- 30
Az bi ağır görumcede olayim demiiiNe yapalım ablam sonuçta hiçbirsey bireysel değil koskoca bir aile. Bide kendi annenin doğurduğu bile kafana göre olmuyor elin kızı nasıl olsun
Kötü görümce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az bi ağır görumcede olayim demiiiNe yapalım ablam sonuçta hiçbirsey bireysel değil koskoca bir aile. Bide kendi annenin doğurduğu bile kafana göre olmuyor elin kızı nasıl olsun
Kötü görümce
Offf çok güzel oluyor reglimi bile düzeltmişti çayıHibiskus demleyip Sogut
Maden suyu ile karistirip ic sicaklarda iyi oluyor
Özledimm heee bu tür diyetleriii yaa smoothie alcam ama önerin varmı acabaCekim bitti döndüm
Ara öğünümü yapip bol bol sulaniyorum dünkü smoothienin aynisi sabahtan yapip yanima almistim
Eki Görüntüle 3444764
Teşekkürler canım deneyeceğim adetim yeniden geldi düzensizlik varHibiskus demleyip Sogut
Maden suyu ile karistirip ic sicaklarda iyi oluyor
Yaaa ben gecen ay icmeye basladim boyleee bu ay tam gününde oldum uzun zamandir demek ondanOfff çok güzel oluyor reglimi bile düzeltmişti çayı
Gerçekten miOfff çok güzel oluyor reglimi bile düzeltmişti çayı
Eve donunce bakayim bendeki ne marka baya memnunum gemde digerleeine gore uygunduÖzledimm heee bu tür diyetleriii yaa smoothie alcam ama önerin varmı acaba
Bende deneyeyim o zaman adet konusunda hep sıkıntı yaşıyorumYaaa ben gecen ay icmeye basladim boyleee bu ay tam gününde oldum uzun zamandir demek ondan
Afiyet olsun arada olur öyle zaten güzel de adım atmışsınMerhaba kızlar,
Dünkü menümü paylaşamadım.
Sabah 10:00 türk kahvesi
Öğle 12:00
5 zeytin
3 kaşık tulum peyniri
1 kase mercimek çorbası
1 küçük tabak yeşillikli salata
Ara 17:30
5 kaşık ayran çorbası
Akşam 21:00 (biliyorum saat geç oldu ama dışarıda yiyince böyle oldu)
4 tane iki parmak kalınlığında ızgara köfte
4 kaşık fırınlanmış nohut
3 çatal közlenmiş kırmızı biber
3 kaşık haşlanmış buğday
1.5 lt su
Hibiskus çayı
16600 adım
@Elhan
LenaG
Hmm o zaman benim Lisbeth ciğimi oku (Millenium serisi Ejderha Dövmeli Kız,Ateşle Oynayan Kız,Arı Kovanına Çomak Sokan Kız)macera aksiyon surukleyıcı canım
tamammm (
2-3 yk pilav ekleyebilirsinAKŞAM gene patlıcan yemegı ve haftasonu yapıp dolaba attıgım hıc sıtılmamış tavuk sote var ama but tavuktan sevmedım. goguse alısmısım. bı kasık yıcem mecbur. yanına pılawsız salata ıle. LenaG
Afiyet olsun nötr bir tadı var üzerine peynir sürünce de,avokado sos sürünce de,muz ve fıstık ezmesi sürünce de güzeldeneyeyım dıye karabugday patlagı almıstım senınkılerden. yaşlı babam cekmecede bulmuş yemiş
Bende de vardi duzensizlik bak hibiskusun bu etkisini bilmiyordum ona yordum şimdi gününde gelmesiniBende deneyeyim o zaman adet konusunda hep sıkıntı yaşıyorum
Söylersin ku,umEve donunce bakayim bendeki ne marka baya memnunum gemde digerleeine gore uygundu
Fakir galiba
Evett evettt onun sayesinde duzeldi o ay hamile kaldım tekrardanGerçekten mi
Tamam inşallah deneyeyim çok teşekkür ederimEvett evettt onun sayesinde duzeldi o ay hamile kaldım tekrardan
Evettt bence ondannYaaa ben gecen ay icmeye basladim boyleee bu ay tam gününde oldum uzun zamandir demek ondan
Nedemek canım gördüm yazdımTamam inşallah deneyeyim çok teşekkür ederim
Canim bak buSöylersin ku,um
Dimiii yoksa çok pahalı yaa bu iyiyse bi bakayiimm trendden sağol bebeğimmCanim bak bu
Ekstra pahalisini almaya hiiic gerek yok cok guzel
Eve gitmwyi bekleyemedim netten buldum unuturum diye
Fakir Chop
Eki Görüntüle 3444808
Bende yok sandim Ordan ekran fotosu aldim alanlar cekmis koymus var yaniDimiii yoksa çok pahalı yaa bu iyiyse bi bakayiimm trendden sağol bebeğimm
Yaa seninki yanına bardak vermiş trendde o yok
Kolay gelsin bu sicakta zor ben bugün inciraltindayim cekim için
Ben 5 ay önce 1200 e arzum aldım çok memnunum buz da kırıyor canımÖzledimm heee bu tür diyetleriii yaa smoothie alcam ama önerin varmı acaba
Afiyet olsun canım inciraltı sıcağından sonra mis gibi freshSon öğün 18:00
Haslanmis nohut,salatalik tursusu,semizotu,yogurt
Ve yürüyüşe ciktim Eki Görüntüle 3444801