- 31 Ekim 2013
- 20.733
- 67.917
- 40
ahhhh canımm çok çok geçmiş olsun, şu anda nasıl kuzucukKızlar konuyla alakasız ama çoğunuz anne olduğunuz için soruyorum kusura bakmayın bebeğim 1 yaşında yaklaşık 40 cm yüksekten kafa üstü düştü dudağı kanadı onun dışında biseyi yok gibi. Bisey olur mu doktora goturmeli mıyım emeklemeye kalkmış uyanınca sonra düşmüş yetisemedim
umarım çabucak atlatacağı ve huzura kavuşacağı bir sıkıntıdırKilo vermeliyim dedikten sonra benim paylaştığım menünün saçmalığı
26 haziran
Kahvaltı : zeytin peynir salatalık yarım poğaça sahanda yumurta
Ara: soğuk kahve
çikolatalı gofret( diyet menüsünde ben ne alaka?!)
Akşam: karışık ızgara kebap, salata, ezme, ayran, dondurmalı bi tatlı helva gibi bişeydi
Adım: 12 bin
Su: 2 olmuştur
Elhan LenaG M Minicikfzt
Bugün diyet yalan oldu ama çokta üzülmedim çünkü eşim biraz moralsizdi bugün o mutlu olsun diye yemeğe götürdüm sonra kurunun yanında yaşta yandı diyet miyet kalmadı.
Pes etmek yok yarın yeni bir gün yarın sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlayacağım inşallah
Sağlığımız yerinde olsun huzurumuz olsun kiloyu bi şekilde çözeriz inşallah kızlar . Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum
yaaaaa kıyamamm ki sanaMerhaba hayırlı akşamlar
Bugün duygusal olarak gergin bir gündü
Daha doğrusu akşamdan beri gerginim.
Çok kasmadim kendimi akışa bıraktım. Kelimeleri yemekle birlikte yuttum desem yeridir
Menüm
Sabah 2 YK menemen yumurtalı ekmeksiz
Arada kayisi2 tane
Öğlen 2 YK bezelye yemeği yarım börek (gül böreği patatesli)
Arada kurabiye 1 tane
Akşam 17 de yarım hamburger 1yk makarna çıtır tavuk patates kızartması nacoz (bu kısmı çok sorgulamayın yada kızın bilmiyorum duygularım karışık )
2 tatlı kaşığı çikolata sos(tatlı geldi önüme sadece sos kısmından aldım oğluma verdim)
Su 1.5 lt var. Kiraz sapı çayı içiyorum şimdi
8500 adım attım
Elhan LenaG
M Minicikfzt sibel_84
kim gerdi seni, dövelim beraber
yaaaa çok tatlısınnn nasılsın, nasıl gidiyor taze annelik?Elhan ablaaaaaaaaaaa doğurduğum günden beri 88 kilodan 78 kiloya düştüm gözyaşım pıttt meğersem odemden almışım şişmişimm çünkü ne açma yiyordum ne birşeyy hamileyken
kızın nasıl, kardeşiyle iyi mi?
ahhh be canımm çok geçmiş olsun, bol bol ılık şeyler tüketmeye çalışGünaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum.
Buzlu kahvenin buzunu abartmış olabilirim bademciklerim kocaman olmuş canım çok acıyor (eşim ve kv çok söylendi hasta olacaksın diye ) çaktırmıyorum
çok geçmiş olsun canımm, ılık şeyler tüket bugün bolca, şifa olsunBugun benimde öyle... Yuruyus sonrasi yanmis bi sekilde buzlu limonlu madensuyu içmenin acısı