- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Aynen oyle oldu
Ben 5 ay önce 1200 e arzum aldım çok memnunum buz da kırıyor canım
Afiyet olsun canım inciraltı sıcağından sonra mis gibi fresh
Sizin isler hafifledi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle oldu
Evet canım iyice kolaylandi artıkAynen oyle oldu
Sizin isler hafifledi mi
Aaa bakemm kııaaazzzz hangi modelden
Hee tamamm sonradan resimlere baktım öyleymiş favoriledim burdada binmişBende yok sandim Ordan ekran fotosu aldim alanlar cekmis koymus var yani
Ben Media Markt tan almistim 1300 tl ye
3 ay once
Okudum canimmm filmi deeeBak filmini izlemediysen melekler ve şeytanlar harika bir kitap
Çok ters köşe
Jean serisini okudum kaptanim dan brown dediklerini okumadm aliyim:) bir de lisbeth serisi de ilgimi cekti ejderhanin filmi de vardiAfiyet olsun arada olur öyle zaten güzel de adım atmışsın
Hmm o zaman benim Lisbeth ciğimi oku (Millenium serisi Ejderha Dövmeli Kız,Ateşle Oynayan Kız,Arı Kovanına Çomak Sokan Kız)
Sonracıma Jean Christophe Grange Leyleklerin Uçuşu,Kurtlar İmparatorluğu
Dan Brown dan Cehennem,Dijital Kale,İhanet Noktası
2-3 yk pilav ekleyebilirsin
Afiyet olsun nötr bir tadı var üzerine peynir sürünce de,avokado sos sürünce de,muz ve fıstık ezmesi sürünce de güzel
Kaptanim sade yesem sevmezmiyim etingong gibi diilmi bu peynir avakadi sos filan sevmem ki veya fistik exmesi. Muz belkiiAfiyet olsun arada olur öyle zaten güzel de adım atmışsın
Hmm o zaman benim Lisbeth ciğimi oku (Millenium serisi Ejderha Dövmeli Kız,Ateşle Oynayan Kız,Arı Kovanına Çomak Sokan Kız)
Sonracıma Jean Christophe Grange Leyleklerin Uçuşu,Kurtlar İmparatorluğu
Dan Brown dan Cehennem,Dijital Kale,İhanet Noktası
2-3 yk pilav ekleyebilirsin
Afiyet olsun nötr bir tadı var üzerine peynir sürünce de,avokado sos sürünce de,muz ve fıstık ezmesi sürünce de güzel
Cok huzel menu canj
Teşekkürler umarim şişlik ve ödem gider cumartesi ye kadarCok huzel menu canj