- 31 Ekim 2013
- 20.732
- 67.910
- 40
bu yorumu dikkate alacağımKardeşler kavgayla başlar
polyannacılık onlineee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yorumu dikkate alacağımKardeşler kavgayla başlar
Bende erkek kardeşimle çok kavga ederdim yaa şimdi iyice bi bağ olduk birbirimizeebu yorumu dikkate alacağım
polyannacılık onlineee
valla tebrıkler cok ıradelısın durten durtene olmus :) ama oyuna gelmedıunnnBen sapitmadim ama
Yorgunlugum ; git ye şunu ye bunu ye yorgunlugun gecsin diye dürttü
Sıkıntım; hadi bi dondurma yiyelim sıkıntımız gecsin diye dürttü
Dün biraz bireysel bir gündü ilgisizlik boslugunu su ile doldurdum
Maç vardi izlerken herkes çıtır çutur birseyler yedi nefsim beni de dürttü
Ustelik ideal kilondasin 1 kilo alsan nolur hemen verirsin diye konusmalarda oluyor içimde...
Biliyorum ki 1 kilo alsam o 2-3-4 olacak...
Ve gün icinde olan bu dürtme oyunlarina; Yattiginda neden yedimki diyeceksin bu oyunlara gelme dedim
yok cnm kızmam eleştirmek ıcın motıve ıcın buradayız sonucta. pırıncde de mısırda da seker var cok hızlı evden ckmam gerekıyordu hemen bı tabak koyup geçiştirdim patlcıan yemegı vardı onu cnm hıc cekmedı. doymayınca da oglumun çıtır mantısından kıskandım avmde :I(Günaydın canım günün güzel geçsin inşallah
Günaydın sabah öğle tolere edilebilir ama akşam pilav yanına salata olsa hadi diyeceğim( pirinç birden kan şekerini yükseltir sonra kısa sürede düşürür ve açlık hissedersin )
Bihter mantı ne ? (ilk kez duyuyorum bu arada)
Bana kızabilirsin belki ama kendini ve kararlarını ciddiye alsan olur bu iş.Buradaki menülerden örnekler yapabilirsin kendine.
macera aksiyon surukleyıcı canımCanım ne tarz sevdiğine göre değişir ?
tamammm (Yaramazlık yapmışsın
Güzel sağlıklı mamalar hazırla kendine. İki günü temiz geçir , suyu artır metabolizma hareketlensin . Afiyet olsun.
tesekkur ederım harıkalarÖzellikle klon çok fena bayılırım
zaten da vıncı ve turevlerını arıyordumÖzellikle klon çok fena bayılırım
gecmıs olsun kağtanımDudağı şiş ve kırmızı ama onun dışında iyi şükür çok korkuttu beni
AKŞAM gene patlıcan yemegı ve haftasonu yapıp dolaba attıgım hıc sıtılmamış tavuk sote var ama but tavuktan sevmedım. goguse alısmısım. bı kasık yıcem mecbur. yanına pılawsız salata ıle. LenaGyok cnm kızmam eleştirmek ıcın motıve ıcın buradayız sonucta. pırıncde de mısırda da seker var cok hızlı evden ckmam gerekıyordu hemen bı tabak koyup geçiştirdim patlcıan yemegı vardı onu cnm hıc cekmedı. doymayınca da oglumun çıtır mantısından kıskandım avmde :I(
öyle bıreysel ılgısız gunlerde ozellıkle dondurma ya da cıkolata ya da fast food yemek ıstıyorum( zor tutuyoruym.Ben sapitmadim ama
Yorgunlugum ; git ye şunu ye bunu ye yorgunlugun gecsin diye dürttü
Sıkıntım; hadi bi dondurma yiyelim sıkıntımız gecsin diye dürttü
Dün biraz bireysel bir gündü ilgisizlik boslugunu su ile doldurdum
Maç vardi izlerken herkes çıtır çutur birseyler yedi nefsim beni de dürttü
Ustelik ideal kilondasin 1 kilo alsan nolur hemen verirsin diye konusmalarda oluyor içimde...
Biliyorum ki 1 kilo alsam o 2-3-4 olacak...
Ve gün icinde olan bu dürtme oyunlarina; Yattiginda neden yedimki diyeceksin bu oyunlara gelme dedim
deneyeyım dıye karabugday patlagı almıstım senınkılerden. yaşlı babam cekmecede bulmuş yemişSabah 10:30 da 7 badem sade filtre kahve ile gune baslamistim
Şimdi cekim arasi ilk öğün
2 yk lor ve yesilsoganli 1 yumurtali omlet 1 karabugday patlagi ve zeytin
Eki Görüntüle 3444717
Bak filmini izlemediysen melekler ve şeytanlar harika bir kitapzaten da vıncı ve turevlerını arıyordum
Ne yapalım ablam sonuçta hiçbirsey bireysel değil koskoca bir aile. Bide kendi annenin doğurduğu bile kafana göre olmuyor elin kızı nasıl olsunBu konuda sessiz, duyarsız olmak tek çare bitanem. sakın ola içinden konuşma yapacağın şey düşünmemek. Birak bıçak kulkanilmayip körleşsin. Seviyorum tatlı yüreğini
Bende erkek kardeşimle çok kavga ederdim yaa şimdi iyice bi bağ olduk birbirimizee
Gelin bizdeydi geçen kardeşimin nişanlısı kahvaltı ettik bizdi herkes kalkıyo falan kardeşim yanağımi sıkıyorrr gelintoş bi kıskandı tövbeee
Afiyet sifa olsundeneyeyım dıye karabugday patlagı almıstım senınkılerden. yaşlı babam cekmecede bulmuş yemiş
Hibiskus demleyip SogutGünaydın hayırlı sabahlar bugün tartıda 800 Gr fazla çıktım moralim bozuldu bir kaç gecedir ağrılarım vardı uyuyamadım dün gece iyi uyudum ve geç uyandım ağrım olmadı ama vücudum şişmiş
Hibiskus almış eşim sizce iyi gelir mi ödemi atmak için?