Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy sahalara döndü birileriOh beeee Alllaaahhh kupon tekrar tuttuuuuu
Bu liste 77 kg için mi verildi. Ekmek oranı fazla gibi geldi ama ekmek azaltılarak yapılabilir benceKızlar bana yazılan dıyet lısteso gecen yıl... Eki Görüntüle 3440590
Birileri için değil kendimiz için zayiflayacagiz kuzum. Tamamen kendi tercihimiz. Haddini bilsin onu diyen kendi hayatına baksın. Takmiyoruz takilmiyoruz tamam mı defnecim.
Oooo birileri sıkı çalışıyorMenüm
Öğlen yayla çorbası 2 tane kadın budu köfte
Arada 1 salatalık
Akşam ton balıklı salata (büyük boy)
Adım 8700
Su 600 ml
Elhan LenaG Asenr snmz
3 defa okudum galiba sicaktan algim zayıfladıBazen beden aynı olsada sunum güzel olunca herşey yakışıyor. Kendini bosverme bak. Limonata düşün. Düz bir bardakta sunum edensin
Yada Ağıllı bir bardak taze nane limon dilimi ile süsleyerek.
Süsle kendini düz bardaktaki aynı limonata olma
Ama kendin için. Kimse için değil
Tüm bardaklarda limonata var sadece bardağı ve makyajı farklı
Yapmam gereken menü,,,Oooo birileri sıkı çalışıyor
Yerken lezzetli sonra vucuduna depolanan bir yağ kutlesi...Kizlar.pastane tarzı bı.cafede ablamı bekliyorum ona giycem de tatlı yememek için zor tutuyorum tam günü kapadım aksm uymegle.derkeg. sizde.de böyle oluyo mu? Baklava söylemek istiyorum deliricem
O dönem 72 idimBu liste 77 kg için mi verildi. Ekmek oranı fazla gibi geldi ama ekmek azaltılarak yapılabilir bence
Evde tatlı var marketten kireçli kabak tatlısı aldımOooo birileri sıkı çalışıyor
Yemek aynı olsada sunum önemli diyorum3 defa okudum galiba sicaktan algim zayıfladı
O tatlinin sonu karalarin cigerde biter o da basene yollar ona göre shjkl,Evde tatlı var marketten kireçli kabak tatlısı aldım
Off sınav büyük bayram da kullanacağım hakkımı
Heh olduYemek aynı olsada sunum önemli diyorum
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve adımlarMenüm
Öğlen yayla çorbası 2 tane kadın budu köfte
Arada 1 salatalık
Akşam ton balıklı salata (büyük boy)
Adım 8700
Su 600 ml
Elhan LenaG Asenr snmz