- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah güzel bir eksi gelir kaptanımAfiyet olsun canım benim inşallah geç vakit acikmassin çok güzel eksi geliyor gelmekte olan
Afiyet olsun canım çok güzel menun
Ay vallahi hiç güleceğim yoktu24 saat evden çıkmayan koca karşisinda ben' i gördüm nedense menopozum napim kendime uyarladim Leylam
Bende yuruyuse cikmadan ananasli yesilcay demledim hazir olsun dönünce maden suyuyla kombo yapicamAy inşallah güzel bir eksi gelir kaptanım
Yok valla fazla acıkmıyorum şimdi bir yeşil çay içiyorum
AhahahaKv aradı bayramda biraz uzak mesafe gideceğiz yolluk yarım ekmek arası kadınbudu hazırlayayım mücver yapayım ayran yapayım sen de çay demle dedi sanırsın 8 saat yol gidiyoruz en fazla 2 saat sürer
Regl dönemi gerginliği beni benden alıyor. Ama kendime güveniyorum herhalde, oyun merkezinden yeni geldik çocuğumlaBenim icin tatil evdir dışarıda olan herşey yorucu...
Nickinden ilham al "halledersin"
Teşekkürler tatlım dikkat etmeye çalışıyorum henuz çok eksilme olmadı yarında sıkı tutarsam iyi olacakmaviş kızlarım son düzlüğe geldik bayram sevincimizi çifte kavrulmuş yaşayalım mı neden olmasın bayram tatiline eksilerimizle girelim gelen menüler zaten çok güzel sizler dahada güzelsiniz guzelligimize biraz daha güzellik katalım
A Asya89
@Akrrep
@Makaron23
@zensim
tomrs
@FitVenus
@Sidelya
@pudra
@Keira-
Elhan
@minicikfz
LenaG
@Jasminium84
Yaa bu nasıl bir yazimdirBazen beden aynı olsada sunum güzel olunca herşey yakışıyor. Kendini bosverme bak. Limonata düşün. Düz bir bardakta sunum edensin
Yada Ağıllı bir bardak taze nane limon dilimi ile süsleyerek.
Süsle kendini düz bardaktaki aynı limonata olma
Ama kendin için. Kimse için değil
Tüm bardaklarda limonata var sadece bardağı ve makyajı farklı
İyi geceleeerrrİyi geceler
Uyuyamiyorum bendeSıcaktan uyuyamıyorum